- Konu Sahibi Elifim2211
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt bn goruyorum biraz dha bekle kan icin bat gunun ne zaman
İnşallah rabbim yüzünü güldürsun canım inşallah seninde hayırlı haberini alırızInsaAllah ben hamile yimdir o akinti dan sonra kanama gelmedi yenice pembesi akintim geldi yine
2 güne bir bakmak zorundamiyim kadın doğuma randevu aldım ama ileri tarihlere alabildim özelde de her gün verilmez kan dünya para alıyorlar 1 kan verdim diye o yüzden bekliyim diyorumAy hayirli olsun her iki gun baktir
Oda olur soyler zaten doktor. Benim adetim sökuldu2 güne bir bakmak zorundamiyim kadın doğuma randevu aldım ama ileri tarihlere alabildim özelde de her gün verilmez kan dünya para alıyorlar 1 kan verdim diye o yüzden bekliyim diyorum
Hayırlısı olsun canım üzme kendini bir dahaki sefere inşallah olurOda olur soyler zaten doktor. Benim adetim sökuldu
Saol canim insaAllah. InsaAllah senin de hamileligin guzel giderHayırlısı olsun canım üzme kendini bir dahaki sefere inşallah olur
İnşa canım çok sağolSaol canim insaAllah. InsaAllah senin de hamileligin guzel gider
Ozur dileyerek soruyorum son iliski yada supheli iliski uzerinden kac gun gecmisti acabaİnşa canım çok sağol![]()
Estağfurullah canım problem yok ilk ilişki 5 Haziran'da oldu 2. İlişki 8 Haziran 3.iliski 9 Haziran'da ve 10 haziranda ve 12 Haziranda ve son ilişki 15 Haziranda oldu canım ve ben dün itibariyle silik çizgi gördüm . Ama gerçekten aldığım test o kadar güzelmiş ki yani kanda bta değer 10,35'en bile net bir şekilde çizgi çıkardıOzur dileyerek soruyorum son iliski yada supheli iliski uzerinden kac gun gecmisti acaba
İnşallah canım rabbim gönlünüzden geçeni versin inşallahhayılı ugurlu olsun çok sevindim yahuu![]()
darısıda allahın izni ile bize![]()
Ya bu saymış olduğum günlerde olan tüm ilişkiler korunmasız olduOzur dileyerek soruyorum son iliski yada supheli iliski uzerinden kac gun gecmisti acaba
Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benimde 5 Haziran'da yumurtlama oldu. 13 Haziran cuma günü erken gebelik testi pozitif çıktı, cumartesi sabah kaset testte silik çizgi çıktı. Pazar sabahı tekrar yaptım negatifti. Dün yine erken gebelik ve kaset test yaptım negatifti. Doktor istediği için bugün kan testi verdim hiç umudum yok ama sizce hala var mıdır ihtimalYa bu saymış olduğum günlerde olan tüm ilişkiler korunmasız oldu
canım testlerin varsa bi atsana, ben bide suan bat'a kaç var onu merak ettim ve ovülasyon testi de dener misin? koyuluk varmı ona da bakalım.Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benimde 5 Haziran'da yumurtlama oldu. 13 Haziran cuma günü erken gebelik testi pozitif çıktı, cumartesi sabah kaset testte silik çizgi çıktı. Pazar sabahı tekrar yaptım negatifti. Dün yine erken gebelik ve kaset test yaptım negatifti. Doktor istediği için bugün kan testi verdim hiç umudum yok ama sizce hala var mıdır ihtimal
En son 30 Nisan'da regl oldum geç yumurtlama oldu yumurtlama 5 haziran.canım testlerin varsa bi atsana, ben bide suan bat'a kaç var onu merak ettim ve ovülasyon testi de dener misin? koyuluk varmı ona da bakalım.
Olabilir canım neden olmasın inşallah hayırlı haber alırsınız bazen testlerde de problem olmuş olabilir inanın ben de geçen ay en güvendiğim markayla test yaptım sidik bir çizgi çıktı gittim kan verdim hiçbir şey yoktu yani problemler oluyor testlerde bazen testlerde de problem olmuş olabilir inanın ben de geçen ay en güvendiğim markayla test yaptım sidik bir çizgi çıktı gittim kan verdim hiçbir şey yoktu yani problemler oluyor testlerdeMerhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benimde 5 Haziran'da yumurtlama oldu. 13 Haziran cuma günü erken gebelik testi pozitif çıktı, cumartesi sabah kaset testte silik çizgi çıktı. Pazar sabahı tekrar yaptım negatifti. Dün yine erken gebelik ve kaset test yaptım negatifti. Doktor istediği için bugün kan testi verdim hiç umudum yok ama sizce hala var mıdır ihtimal