Awox gebelik testi

Eklentiler

• 1000014866.webp
    1000014866.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 47
Ozur dileyerek soruyorum son iliski yada supheli iliski uzerinden kac gun gecmisti acaba
Estağfurullah canım problem yok ilk ilişki 5 Haziran'da oldu 2. İlişki 8 Haziran 3.iliski 9 Haziran'da ve 10 haziranda ve 12 Haziranda ve son ilişki 15 Haziranda oldu canım ve ben dün itibariyle silik çizgi gördüm . Ama gerçekten aldığım test o kadar güzelmiş ki yani kanda bta değer 10,35'en bile net bir şekilde çizgi çıkardı

Ya bu saymış olduğum günlerde olan tüm ilişkiler korunmasız oldu
Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benimde 5 Haziran'da yumurtlama oldu. 13 Haziran cuma günü erken gebelik testi pozitif çıktı, cumartesi sabah kaset testte silik çizgi çıktı. Pazar sabahı tekrar yaptım negatifti. Dün yine erken gebelik ve kaset test yaptım negatifti. Doktor istediği için bugün kan testi verdim hiç umudum yok ama sizce hala var mıdır ihtimal

Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benimde 5 Haziran'da yumurtlama oldu. 13 Haziran cuma günü erken gebelik testi pozitif çıktı, cumartesi sabah kaset testte silik çizgi çıktı. Pazar sabahı tekrar yaptım negatifti. Dün yine erken gebelik ve kaset test yaptım negatifti. Doktor istediği için bugün kan testi verdim hiç umudum yok ama sizce hala var mıdır ihtimal
canım testlerin varsa bi atsana, ben bide suan bat'a kaç var onu merak ettim ve ovülasyon testi de dener misin? koyuluk varmı ona da bakalım.

canım testlerin varsa bi atsana, ben bide suan bat'a kaç var onu merak ettim ve ovülasyon testi de dener misin? koyuluk varmı ona da bakalım.
En son 30 Nisan'da regl oldum geç yumurtlama oldu yumurtlama 5 haziran.
Malesef elimde başka test yok

Olabilir canım neden olmasın inşallah hayırlı haber alırsınız bazen testlerde de problem olmuş olabilir inanın ben de geçen ay en güvendiğim markayla test yaptım sidik bir çizgi çıktı gittim kan verdim hiçbir şey yoktu yani problemler oluyor testlerde bazen testlerde de problem olmuş olabilir inanın ben de geçen ay en güvendiğim markayla test yaptım sidik bir çizgi çıktı gittim kan verdim hiçbir şey yoktu yani problemler oluyor testlerde

Back
X