Ne bileyim doktoru bunu vermişti ilaç değil yazıyor uzerinde eczanedeki arkadaşda bana sinomarin onermişti bi kere kullandım çok pahalı gelince bunu almıştım tekrar vay yavrum ya nasıl huysuzlanıyordu sıkınca demekki çok canı yanıyırmuş yarın hemen sinomarin alcamben hep okyanus suyu deniz suyu türevi doğal olanlardan kullandım kızım geldi 3 yaşına hala da mecbur kalırsam spreylerini kullanıyorum.
çocuğun genzini yakan kimyasal içerikli şeyleri vermeyin ne olur
otribebe burun aspiratörü var kullanmıyorsanız mutlaka kullanın kesin çözüm.
Iliadin gibi ilaçlı burun damlaları reçetesiz satılıyor ama sürekli kullanımı zararlı. İlaçsız okyanus suyu. Zaten hepsi aynı içerik olarak. Ben Bruno kullanıyorum. Başka markalar da kullandım. Ama her okyanus suyu yakıyor. Ama gribin geçmesi. Geniz akıntısı yüzünden iltihapml.Grip geçerken koyulasan sümügün oztaki borusunu tikamasi akabinde orta kulak iltihabı olmaması için en masum kullanılacak kurtarıcı dır. Ben burnunu günde 1 kere temizleyip yakasına yada yastığına cold-mix damlatıyorum böylece çabucak tikanmiyorHanımlar doktorum bana KidsXslar diye bi burun damlası vermilşti, kızım hiç sevmiyır damlatınca hapşurtuyor ve burnundakiler çıkıyor, sonra mızırdanıyor, bugun kendi burnum tıkanınca bi damlattım genzimi yaktı tam bir saat genzim yandı çocuk nasıl dayanıyormuş. Sizce deniz suyu daha mı sağlıklı ama onunda pek etkisi yok varmı tavsiyeleriniz...
Kiziniz burun damlasi mi burun spreyimi kullandiginiz ne doktorumuz altibucuk aylik kizima serum fizyolojik verdi buruna puskutmeli seklinde onunda icerigi sadece tuzlu su dedi sprey bebeklere vermiyoz dediHanımlar doktorum bana KidsXslar diye bi burun damlası vermilşti, kızım hiç sevmiyır damlatınca hapşurtuyor ve burnundakiler çıkıyor, sonra mızırdanıyor, bugun kendi burnum tıkanınca bi damlattım genzimi yaktı tam bir saat genzim yandı çocuk nasıl dayanıyormuş. Sizce deniz suyu daha mı sağlıklı ama onunda pek etkisi yok varmı tavsiyeleriniz...
Ne bileyim doktoru bunu vermişti ilaç değil yazıyor uzerinde eczanedeki arkadaşda bana sinomarin onermişti bi kere kullandım çok pahalı gelince bunu almıştım tekrar vay yavrum ya nasıl huysuzlanıyordu sıkınca demekki çok canı yanıyırmuş yarın hemen sinomarin alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?