Hanımlar acil bakar mısınız? Hastaneye gideceğim

zeynepp77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
408
247
Merhaba hanımlar.
Hemen konuya gireyim. 2 ay önce düşük yaptım. Bu ay adetim gecikti. Test yaptım, pozitif çıktı Allahıma şükürler olsun. Birazdan hastaneye gidip kan testi yaptıracağım. Yaptırmam gereken başka bir test falan var mı şu an, progesteron vb. Doktora da soracağım tabi bunu ama tecrübelerinizi de almak istedim. Çok heyecanlıyım şu an,çok ağladım, ellerim titriyor zor yazıyorum.

Ayyyy nasıl heycanlısınız öylee ya Rabbimmm meleğinizi size bağışlasın inşallaahh hayırlı haberlerle dönersiniz :)

Merhaba hanımlar.
Hemen konuya gireyim. 2 ay önce düşük yaptım. Bu ay adetim gecikti. Test yaptım, pozitif çıktı Allahıma şükürler olsun. Birazdan hastaneye gidip kan testi yaptıracağım. Yaptırmam gereken başka bir test falan var mı şu an, progesteron vb. Doktora da soracağım tabi bunu ama tecrübelerinizi de almak istedim. Çok heyecanlıyım şu an,çok ağladım, ellerim titriyor zor yazıyorum.

ahh inş istediğin olur gelişmeleri buradan mutlaka yaz..:)

Maşallah barekallah. İnşallah güzelce huzur içinde kucağınıza alın bebeğinizi. Doktor söyler, ekstra bir şey yok kan testinden başka şu anda ama böyle güzel haberler tanımadığınız birinden bile olsa mutlu ediyor.

Maşallah barekallah. İnşallah güzelce huzur içinde kucağınıza alın bebeğinizi. Doktor söyler, ekstra bir şey yok kan testinden başka şu anda ama böyle güzel haberler tanımadığınız birinden bile olsa mutlu ediyor.
Çok teşekkür ederim, Rabbim aynı acıyı yaşatmasın inşallah. Benim için de hiç tanımadığım insanların duasını almak çok güzel.
Allah hepinizden razı olsun :)

Daha önce düşük yapmadıysan sadece kan testi yapıp 2 haftada 1 kontrole çağırıyorlar.. Folik asit kullanmak dışında bir şey vermiyorlar.. Bol bol su iç , krndini yorma ve dinlen canım benim .. İnşallah meleğin sana tutunur , sağlıkla mutlulukla kucağına alman nasib olur :anneadayı::nazar::emir_bebek::KK15:

Arkadaşlar hastaneden geldim. Hcg değerim 70 çıktı. Bana biraz düşük geldi. Doktor: Bu değer bize bir şey söylemez, katlanarak artıyor mu diye bakılması lazım dedi. Çarşamba tekrar kan vereceğim. İnşallah bu gebeliğim hüsranla sonuçlanmaz.

X