hanımlar acil cvp acaba hamilemiyimmmm?????????????? lütfen cvp yazın

kubraonurumm

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
55
0
6
Bursa
bayanlar 16 sında adet görmem lazımdı yani dün 1 gün gecikti sadece belki olurum ama yinede yazmak istedim bazen sol kasığımda bazen sağ kasığımda bazense ortada ağrı oluyor geeziniyor hep kasıklarımda acaba hamile olma ihtimalim varmıdır sizce benim asla gecikmez adetim bir gün bile???

bayanlar 16 sında adet görmem lazımdı yani dün 1 gün gecikti sadece belki olurum ama yinede yazmak istedim bazen sol kasığımda bazen sağ kasığımda bazense ortada ağrı oluyor geeziniyor hep kasıklarımda acaba hamile olma ihtimalim varmıdır sizce benim asla gecikmez adetim bir gün bile???

Canım eğer hamilelik varsa geç döllenme olmamışsa idrar testinde çıkar büyük ihtimal. Şüphen varsa bi test yapsana.

korkuyorum test yapmaktan ya negatif çıkarsa diye :(:(:( ne yapıcağımı bilemedim adet olucakmışım gibide agrı oluyo ama az sıklıkta anlamadım gitti inş herşey gönlümdeki gibi olur ya:(:(:(:(

korkuyorum test yapmaktan ya negatif çıkarsa diye :(:(:( ne yapıcağımı bilemedim adet olucakmışım gibide agrı oluyo ama az sıklıkta anlamadım gitti inş herşey gönlümdeki gibi olur ya:(:(:(:(

Ben 3 ay boyunca negatifi gördüm. 30 nisan yada 1 mayısta adet olmam gerekiyordu. Ben 29 nisanda test yaptım çift çizgiyi gördüm. Eğer geç döllenme değilse genelde çıkıyor idrar testinde. Karar senin.

aynen belki çıkabilir bi taraftan test yapmak istiyorum bi taraftan da çok korkuyorum ama bilmiyorum ya yada haftasonu geçsin öyle mi yapsam

aynen belki çıkabilir bi taraftan test yapmak istiyorum bi taraftan da çok korkuyorum ama bilmiyorum ya yada haftasonu geçsin öyle mi yapsam

Aslında şöyle. Bi bekleme süreci yaşicaksın mutlaka. Çok erken test yapıp öğrenince daha çok küçük olduğu için keseyi uzun süre bekliyosun, kalp atışlarını bekliyosun. Testi geç yaptığında eğer hamilelik varsa bu defa baya zaman geçmiş oluyo. Kontrole gittiğinde bi çok şeyi görebiliyosun. Ben dayanamayıp hemen test yapmıştım. Şimdi bekliyorum ki büyüsünde göreyim :)

canım adet geçikmeleri rahimin bebek araması diye tabirlendirirler. Hamile olabilirsinde 3 4 gün sonra hastalanabilirsinde eğer geçikmen varsa dikkat et ağır kaldırma çok yorma kendini hastalansanda üzülme bidahaki ayda böyle geçikme olabilir bu böyle 6 7 ay sürüp hamile kalabilirsin veya hemen bidahaki ayda kalabilirsin

tmm hilal söylediklerine dikkat edicem cok sağolun beni bilgilendirdiğiniz için inş hamileyimdir hayırlısı neyse o olsun artık

amim sıkma canını rahat ol benim 10 gün geçmişti test negatif çıkmıştı sinir olmuştum ama ben o ay aslında hamile kalmışım geç döllenme olmuş şimdi 35 gün sonra doğuracam Allah nasip ederse darısı senin ve tüm bayanların başına :)

Back
X