Hanimlar acil!!! Fransferin 6gunu

masal_1804

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2022
131
50
28
24
Merhaba hanimlar bugun pembe turuncumsu akintim geldi dayanamadim test yaptim sonuc negatif cikti bugun 6ci gunum acaba cok mu erken yaptim idrar negatif olup kan pozitif olan var mi morelim baya bozuldu sizen gelen destege ihtiyacim var !! 😞😞😞

Kaçıncı gün embriyosu? 6. Gün her türlü çok erken önce beta hcg kanda artış gösterip sonra idrara geçer moralinizi bozmayın test gününüze kadar sabretmenizi öneririm strese girmeyin 🙏🏻🙏🏻🌸

Merhaba hanimlar bugun pembe turuncumsu akintim geldi dayanamadim test yaptim sonuc negatif cikti bugun 6ci gunum acaba cok mu erken yaptim idrar negatif olup kan pozitif olan var mi morelim baya bozuldu sizen gelen destege ihtiyacim var !! 😞😞😞
Benim de 5ci günüm. Ama bence çok erken minimum 3 gün daha bekleyin derim...

Kaçıncı gün embriyosu? 6. Gün her türlü çok erken önce beta hcg kanda artış gösterip sonra idrara geçer moralinizi bozmayın test gününüze kadar sabretmenizi öneririm strese girmeyin 🙏🏻🙏🏻🌸
5 ci gun embrio'su Bugun pembe turuncu akintim olunca dayanamadim yaptim yaptigimada cok pisman oldum negatif gorunce 😞

5 ci gun embrio'su Bugun pembe turuncu akintim olunca dayanamadim yaptim yaptigimada cok pisman oldum negatif gorunce 😞
Daha yeni yerleşmiş olabilir yerleşme kanaması yaşamış olabilirsiniz umudunuzu kaybedip stres olmayın bence en azından 8. Gün idrar testi yapsın o bile net olmayabilir 🙏🏻

Merhaba hanimlar bugun pembe turuncumsu akintim geldi dayanamadim test yaptim sonuc negatif cikti bugun 6ci gunum acaba cok mu erken yaptim idrar negatif olup kan pozitif olan var mi morelim baya bozuldu sizen gelen destege ihtiyacim var !!
Benim de 5.günüm hiç renkli akıntı gelmedi bende. Daha önce 2kez denedim renkli akıntım olmadı ve tutmadı tüp bebek. Bu sefer bekliyorum inş sonuçlarımız güzel gelir🤲

Herşeyden önce moral çok önemli canım çok heyecana kapılıp erken test yapmak maalesef öyle sonuçlar veriyor en doğrusu kan testindeki artış. O yüzden idrar en son zaten çatlatma iğnesi 12 gün etki gösterip doğru sonuç vermiyor. İlk kez olunca heyecan fazla olabiliyor anlıyorum. ben de iki kez düşük yapınca bu sefer fazla kapılmadım inşallah bende yarın kalp atışını duyarım 🙏🏻 önce ki gebeliğimde nerdeyse iki güne bi doktora gidiyordum bişey mi oldu diye ve bu endişelerim maalesef düşükle sonuçlandı. O yüzden iyiyi çağıralım iyi sonuçlar olsun 🙏🏻

Back
X