hanımlar acil öneri lazım

Gizlice ses kaydı aldığınız delil sayılmaz maalesef. Ancak zaten milyon tane foto video bulmuşsunuz böyle bir şeye ihtiyacınız yok diye tahmin ediyorum.

Alınmayın lütfen dinleme cihazı alıyorsunuz, koyuyorsunuz ama sağlık ocağına gidip ne yapayım diye danisamiyor musunuz?
Sağlık ocağında doktorumuz ortak ve bizi tanıyor. Ben zaten kadın doğum doktoruma sordum bunu sadece fiyat pahalı geldi devlette bu testleri yaptıran olmuş mudur merak ettim. Her yeni doktora bakın aldatıldım acaba hastalık kapmışmıyımdır diye söylemek ayrı zor

Tabi tabi git enfeksiyon hastalıklarına o zaman. Devlet yapıyor.

Gizlice ses kaydı aldığınız delil sayılmaz maalesef. Ancak zaten milyon tane foto video bulmuşsunuz böyle bir şeye ihtiyacınız yok diye tahmin ediyorum.
Onlar geçmiş teydi evlenmeden önceydi diye yalan söyleyecek.Sadece bir videoda yuzlerinde maske var yani pandemi döneminde. Ancak orada arabanın içinde bi yere gidiyorlar. Zenci bi kadin buna beni seviyormusun diye soruyor. Yazarken bile ellerim titriyor o ana gidiyorum. Ve bu adam bana o benim arkadasimdi ya yolda gördüm evine birakiyordum dedi.seviyormusun sözüde aralarında bi esprisiymis. Böylede aşağılık bir adam

Hatta ailesine bana kadınlık yapamiyordu ayrı yatıyorduk bende aldattim diyecek kadar karaktersiz bi insan. Böyle profesyonel bi yalancıya nasıl inandım aklım almıyor kendimi affedemiyorum.hep telefonlarını gizlerdi benden.isteyincede napıcanki gözümün önünde bak derdi. Annesi tansiyon hastası benim babamsa hem tansiyon hem kalp.Simdide onlara bişey söylersen anneme bişey olursa sana naparım ben diye tehdit ediyor. Çıkmazdayım..

Çıkmaz yok kurtulacaksin bu adamdan. Başka çaren yok. Çocuk var mı?

Reactions: The
Tehdidine boyun eyme tabi ki. Bul avukat, kurtul bundan.

Flash diski neden almadınız(el koysaydınız)?
Mahkemede ortak kullandığımız flash disk'ti veya benim flash disk'imdi deseydiniz.
Fişi eski eş kişisinde olsa bile bana hediye etmişti diyebilirdiniz. Veya başka bir şey. "Flash diskteki görüntüleri bana izletip aynısını yapmamı istedi" vs "Flash diski camdan aşağı attı". Ne yaşadığınızı tam olarak bilemiyorum, siz bulun.

Maskeli olduklarını vs yazmışsınız, tüm imajlar mı maskeli?
Mesela, sizin de maskeli fotoğraflarınızı çekmiş miydi? Belki de çekmiştir ve siz de bu fotoğraflardaki imajlardan bazılarının
size ait olduğunu düşünüyorsunuzdur, ya da reşit olmayan birinin imajlarının çekildiğinden şüpheleniyosunuzdur ve bunun kanıtlanması için bilirkişi raporu istiyorsunuzdur belki de. Bilirkişi, imajların çekildiği yaklaşık GPS koordinatları (çoğu zaman tam koordinatlar) ve tam tarihleri bulabilen kişidir(ancak ve ancak imajlar orijinal ise). Ki, mahkemeye sunmak için GPS ve tarih bilgilerini imajların özelliklerinden çıkarttırıp eski eş kişisinin telefonundaki konum&tarih bilgileriyle mahkemeye delil olarak sunabilirsiniz. (bütün bunlar "belki" üzerine kurulu. olaya hakim olmadığım için siz kendi durumunuza göre çıkarım yapın ve kullanabileceğiniz ne varsa avukatınıza danışın)

(Genel olarak) En son cinsel birleşmenizden 1 ay sonra test yaptırmalısınız(HIV için), çünkü antikor gelişimi hastalığın kapılmasından 1 ay sonraya kadar oluyor ve bu süreçte ortaya çıkabiliyor(erken testlerin pozitif çıkması istisnadır). Yani son cinsel birleşmeniz üzerinden 30 gün geçmediyse HIV için negatif çıksa bile bir daha test yaptırmalısınız.
Bir de devlet hast. yapıyor, evet, ama test için kullanılan alet edevatların son sürümünü kullanan bir yerde yaptırın testi.
Devlet hastaneleri ihaleyle aldığı için, ihaleyi alan şirketin insafına kalmış durumda testlerin sürümü ve kullanım tarihleri.
Diğer tüm enfeksiyonlar için de bir an önce test yaptırmalısınız.

Diğer detayları okuyamadım, en baştaki konunuzun içinde yazın lütfen, tek tek yorum okumaya vaktimiz olmuyor maalesef. Büyük geçmiş olsun.

İstediği kadar geçmişteydi desin, imajların orijinallerini alın ve GPS ve tarihlerini çıkartın(liste yapın).
Bu işlemi ucuza bir yere yaptırtıcam diye orijinal imajlardan olmayın, abla ben yaparım deyip imajları kaybederler, satarlar,yayarlar. Çok dikkatli olun, hayatınız yanar. İyi koruyun o imajları.

Bir de maske takıyorlardı demişsiniz, o takılan maskeler sizin veya onun eve aldığınız maskeler mi mi? Hani kutu şeklinde alırız(50lik, 100lük kutu vs. Bir eve alırız, bir arabaya alırız vs) Sizin veya eski eş kişisinin her zaman maske aldığı yerden veya internetten alınmışsa o maskelerin karşılaştırılmasını isteyin(marka, model, doku, dikiş izleri vs vs). Pandemiden önce kredi kartı, banka kart vb ekstrelerinde maske alımı gözüküyor mu? Hayır. Pandemiden sonra gözüküyor mu? Evet.

Kesinlikle

Testleri muhakkak yapin. Okul arkadasimin annesi esi tarafindan eskortlarla aldatilmisti, üstelik adam uyusturucu da kullaniyormus o sirada. Cok gecmis olsun

Çok geçmiş olsun. Testler nerede yaptırılıyor bilmuirorum ama mutlaka yaptırın. Hem içiniz rahat eder Hem de bir sorun varsa çabucak müdahale edilir

Kocanız sapıkmış. Ayrıca zenci demenizi ben çok ırkçı buldum, zenciyle sevişmesi ile bir beyazla sevişmesinin farkı ne? bundan neden iğrendiniz. bu konudaki sözlerinizi kınıyorum.

Kocanız potansiyel tehlike, hadi sizi aldattı; o kadınları nasıl videoya çeker? bu suç! Bunun için de ayrı dava açabilirsiniz. Eşiniz hem kendini hem o kadınları rezil etmiş. Kadınlar eskort olabilir ama video çekilmesine rızaları olmayabilir bu ne sapıklık!

Siz en detaylı testi bile yaptırın.

1-Bu arada eşinizin flashdiskine ne amacla bakmıstınız?
2-Esinizden daha once supheleniyor muydunuz?
3-Nelerden supheleniyordunuz?
4-Esiniz transeksüellerle de birliktelik yasamıs mı?
5-Birlikteliğinizde cinselliğiniz nasıldı?
6-Siz bu videoları eşinize gösterince tepkisi ne oldu? Nasıl ayrıldınız?
7-Yaslar kaç? Çocuk çocuk var mı?
8-Çalışıyor musunuz karı koca?

Bu suç delil sayılmaz ama avukat arkadaşlar daha iyi bilirler belki hakimin karar vermesinde etkili olabilir -en iyi boşanma avukatları bilir tabi

Son olarak canım git a dan z ye en kapsamlı testleri yaptır fiyata bakma zaten kocandan manevi tazminatı fln fazlasıyla alacaksın

Tehdidine boyun eyme tabi ki. Bul avukat, kurtul bundan.
Ayrıca canım benim sen mi aldattın kocanı? Eee senin ailenin boynunu bükecek bir şey yok. Git ailenle konuş hatta fotoları göster. Tarama testi de yaptıracagını soyle. Kayınlarla aran iyiyse onlara da soyle. Sonra da git avukata delillerini ver. Korkma kimse bu sebeple kalpten gitmez. Sonucta aldatan sen değilsin… Adam utansın.

Bana karılık yapmıyordu dio ya; kanıtlasın bakalım kanıtlayabiliyorsa. Adamın tehditlerinden bi cacık cıkmaz!

T teknoloji

T teknoloji geçmiş olsun öncelikle.
Cinsel yolla bulaşan hastalıkların testlerini bilemem lakin geçen hafta endokrin doktorunun verdiği 12-15 tane test(tiroid,hormonlar,insülin,demir ve vitaminler gibi) özel bir laboratuvarda yaptırdım 1,500 tl ama çok fazla test yaptırdım kontrol amaçlı.
sizinki sadece cinsel enfeksiyonlar ise 4-5 testtir şehrinizde özel laboratuvar arayabilirsiniz.
kan tahlili ankara yazsanız google a kendi muhitinizde de bulabilirsiniz.
aynı gün sonuçlar çıkıyor.
Bazıları eve gelip kan da alabiliyor isteğe bağlı ama ben kendim gidip verdim

Acaba eşim bana bir iş için flaşı verdi, bana acil Lazım oldu, içi çok doluydu dosyam sığmıyordu. Ben de birkaç şey sileyim diye bi açtım, bunları gördüm deseniz olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…