- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.952
- 78
Alınmayın lütfen dinleme cihazı alıyorsunuz, koyuyorsunuz ama sağlık ocağına gidip ne yapayım diye danisamiyor musunuz?Suphelendigim dönem ve benden herşeyi inkar ettiği dönem ben dinleme cihazı koydum
Gizlice ses kaydı aldığınız delil sayılmaz maalesef. Ancak zaten milyon tane foto video bulmuşsunuz böyle bir şeye ihtiyacınız yok diye tahmin ediyorum.Peki arabasina dinleme cihazı koyup bi arkadaşıyla herseyi itiraf ettiği bi ses kaydı var.onu nasıl sunabilirim. Konuşmada diyorlarki oğlumm bizim yaptığımızı hangi erkek yapabilir !! Utanmadan birde bununla övünüyorlar. rezil zihniyetli ailesi onu böyle yetiştirmiş çünkü.erkeksinya yattığın kadın kadar erkeksin! Midem bulanıyor hepsinden. Yıllarım gitti harap oldu..
Sağlık ocağında doktorumuz ortak ve bizi tanıyor. Ben zaten kadın doğum doktoruma sordum bunu sadece fiyat pahalı geldi devlette bu testleri yaptıran olmuş mudur merak ettim. Her yeni doktora bakın aldatıldım acaba hastalık kapmışmıyımdır diye söylemek ayrı zorAlınmayın lütfen dinleme cihazı alıyorsunuz, koyuyorsunuz ama sağlık ocağına gidip ne yapayım diye danisamiyor musunuz?
Tabi tabi git enfeksiyon hastalıklarına o zaman. Devlet yapıyor.Sağlık ocağında doktorumuz ortak ve bizi tanıyor. Ben zaten kadın doğum doktoruma sordum bunu sadece fiyat pahalı geldi devlette bu testleri yaptıran olmuş mudur merak ettim. Her yeni doktora bakın aldatıldım acaba hastalık kapmışmıyımdır diye söylemek ayrı zor
Onlar geçmiş teydi evlenmeden önceydi diye yalan söyleyecek.Sadece bir videoda yuzlerinde maske var yani pandemi döneminde. Ancak orada arabanın içinde bi yere gidiyorlar. Zenci bi kadin buna beni seviyormusun diye soruyor. Yazarken bile ellerim titriyor o ana gidiyorum. Ve bu adam bana o benim arkadasimdi ya yolda gördüm evine birakiyordum dedi.seviyormusun sözüde aralarında bi esprisiymis. Böylede aşağılık bir adamGizlice ses kaydı aldığınız delil sayılmaz maalesef. Ancak zaten milyon tane foto video bulmuşsunuz böyle bir şeye ihtiyacınız yok diye tahmin ediyorum.
Çıkmaz yok kurtulacaksin bu adamdan. Başka çaren yok. Çocuk var mı?Hatta ailesine bana kadınlık yapamiyordu ayrı yatıyorduk bende aldattim diyecek kadar karaktersiz bi insan. Böyle profesyonel bi yalancıya nasıl inandım aklım almıyor kendimi affedemiyorum.hep telefonlarını gizlerdi benden.isteyincede napıcanki gözümün önünde bak derdi. Annesi tansiyon hastası benim babamsa hem tansiyon hem kalp.Simdide onlara bişey söylersen anneme bişey olursa sana naparım ben diye tehdit ediyor. Çıkmazdayım..
Tehdidine boyun eyme tabi ki. Bul avukat, kurtul bundan.Hatta ailesine bana kadınlık yapamiyordu ayrı yatıyorduk bende aldattim diyecek kadar karaktersiz bi insan. Böyle profesyonel bi yalancıya nasıl inandım aklım almıyor kendimi affedemiyorum.hep telefonlarını gizlerdi benden.isteyincede napıcanki gözümün önünde bak derdi. Annesi tansiyon hastası benim babamsa hem tansiyon hem kalp.Simdide onlara bişey söylersen anneme bişey olursa sana naparım ben diye tehdit ediyor. Çıkmazdayım..
İstediği kadar geçmişteydi desin, imajların orijinallerini alın ve GPS ve tarihlerini çıkartın(liste yapın).Onlar geçmiş teydi evlenmeden önceydi diye yalan söyleyecek.Sadece bir videoda yuzlerinde maske var yani pandemi döneminde. Ancak orada arabanın içinde bi yere gidiyorlar. Zenci bi kadin buna beni seviyormusun diye soruyor. Yazarken bile ellerim titriyor o ana gidiyorum. Ve bu adam bana o benim arkadasimdi ya yolda gördüm evine birakiyordum dedi.seviyormusun sözüde aralarında bi esprisiymis. Böylede aşağılık bir adam
KesinlikleHanımefendi bir enfeksiyon hastalıkları uzmanına veyahut bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanına gidip durumu izah ettiğinizde gerekli tetkikleri isteyeceklerdir. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar açısından bir tarama yapacaklardır.
Bu suç delil sayılmaz ama avukat arkadaşlar daha iyi bilirler belki hakimin karar vermesinde etkili olabilir -en iyi boşanma avukatları bilir tabiPeki arabasina dinleme cihazı koyup bi arkadaşıyla herseyi itiraf ettiği bi ses kaydı var.onu nasıl sunabilirim. Konuşmada diyorlarki oğlumm bizim yaptığımızı hangi erkek yapabilir !! Utanmadan birde bununla övünüyorlar. rezil zihniyetli ailesi onu böyle yetiştirmiş çünkü.erkeksinya yattığın kadın kadar erkeksin! Midem bulanıyor hepsinden. Yıllarım gitti harap oldu..
Ayrıca canım benim sen mi aldattın kocanı? Eee senin ailenin boynunu bükecek bir şey yok. Git ailenle konuş hatta fotoları göster. Tarama testi de yaptıracagını soyle. Kayınlarla aran iyiyse onlara da soyle. Sonra da git avukata delillerini ver. Korkma kimse bu sebeple kalpten gitmez. Sonucta aldatan sen değilsin… Adam utansın.Tehdidine boyun eyme tabi ki. Bul avukat, kurtul bundan.
T teknolojiAyrıca canım benim sen mi aldattın kocanı? Eee senin ailenin boynunu bükecek bir şey yok. Git ailenle konuş hatta fotoları göster. Tarama testi de yaptıracagını soyle. Kayınlarla aran iyiyse onlara da soyle. Sonra da git avukata delillerini ver. Korkma kimse bu sebeple kalpten gitmez. Sonucta aldatan sen değilsin… Adam utansın.
Bana karılık yapmıyordu dio ya; kanıtlasın bakalım kanıtlayabiliyorsa. Adamın tehditlerinden bi cacık cıkmaz!
Acaba eşim bana bir iş için flaşı verdi, bana acil Lazım oldu, içi çok doluydu dosyam sığmıyordu. Ben de birkaç şey sileyim diye bi açtım, bunları gördüm deseniz olmaz mı?Hiç uzatmadan konuya gireceğim.
Maalesef eşim demeye dilimin varmadı ğı insanın beni evlenmeden oncede sonrada defalarca aldattığını öğrendim.hemde evde bıraktığı benim bakmayacağımı düşündüğü flashina kaydetmis fotoğraflarını
Bir kadın değil bir sürü kadın var maalesef.
önce inkar sonra evlenmeden önceydi demeler ve benim bir videoda maske taktıklarını görüp aslında hep aldattığını öğrenmem...
Şuan ayrilma aşamasındayım ancak öyle eskort tarzı tiplerle gorusmuski.zenci kadınlarla olmuş yazarken bile tiksiniyorum ondan.
Esas sorum ben ondan bi hastalık kapmış olabilirmiyim.
En son smear testi vermistim temiz çıkmıştı.Ancak bu konuda detaylı testler varmış.Bi doktora sordum özel bir laboratuvarda 1250 tl gibi bir fiyat verdi.
Acaba devlette o kadar detaylı test yapıyorlarmı.
Basit tahlileri bile isterken burun kivirdiklarini biliyoruz.Sizce o parayı vermeli
miyim.Detayli bi sekilde öğrenmem lazım riske atamam bu konuyu.ankaradayim bu arada. Umarım bisey kapmamışımdır ama yinede korkuyorum. Mahkemede yaptığı rezilliği şu düştüğüm durumu bilsin istiyorum. Bu arada flashindan aldıklarımı özel
hayat denilip saklamayı suç sayanlar varmış. Oda ayrı bir kötülük.
Baska nasıl ispatlayacagiz aldatıldığımızı...
Detaylı test konusunda önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?