- 26 Mart 2022
- 108
- 22
- 48
- Konu Sahibi busragul89
-
Beta hcg mi pozitif çıkmış e nabizdan sonucunuza bakin kaç çıkmış, durum dediğiniz gibiyse hamile olma ihtimaliniz pek yok ama zaman kaybetmeden kadın doğuma gidin30 ocakta korunmasız ilişkim oldu 31 ocakta regl oldum. Regl oldum diyorum çünkü 6 gün sürdü, her zamanki gibiydi. Sancılıydı da. Üstüne görme değildi yani. Bugün de idrarda gebelik baktılar hastanede pozitif çıkmış. İnanamadım. Çünkü reglim bittiğinden beri ilişkim de olmadı. Hemen eve geldim eczaneden yeni bi test alıp. Negatif çıktı test. Bence de hamile olmamam lazım. Hastanedeki testlerin yanlış çıkma ihtimali var mı?
Hastanede neden idrar testiyle bakmışlar ki ? En güvenilir sonuç kanda çıkıyor. Bi e nabizdan sonuçlara bakın bencede30 ocakta korunmasız ilişkim oldu 31 ocakta regl oldum. Regl oldum diyorum çünkü 6 gün sürdü, her zamanki gibiydi. Sancılıydı da. Üstüne görme değildi yani. Bugün de idrarda gebelik baktılar hastanede pozitif çıkmış. İnanamadım. Çünkü reglim bittiğinden beri ilişkim de olmadı. Hemen eve geldim eczaneden yeni bi test alıp. Negatif çıktı test. Bence de hamile olmamam lazım. Hastanedeki testlerin yanlış çıkma ihtimali var mı?
Benim bildiğim kanda bakılır hastanelerde. Haber verir misin ? bende merak ettim şimdi nasıl böyle oldu diye. Peki e nabizda sonuç var mı? Baktın mıKan bakmadılar. Şimdi vermeye gidiyorum. Elim ayağım titriyor
Çok garip ya hastanede yapılan testlerde yanılma payı oluyor mu ? Bide idrarda bakmalarına şaşırdım. Sen baksana bi e nabizdan belki negatif diyecekti yanlışlıkla mı pozitif dedievde çocuğum hasta yatıyordu ben eve geldim. Eşimi hastaneye gönderdim. Eşime verdikleri tahlil sonucunda pozitif yazıyor. Ama idrardan baktı doktor. Kan da verdim keşke kandan da baksaydı
Belki idrarda başka bir şeye baktılar o mu pozitif yazıyor acaba ? Hani beta hcg pozitif mi yazıyor ona bi baksana.evde çocuğum hasta yatıyordu ben eve geldim. Eşimi hastaneye gönderdim. Eşime verdikleri tahlil sonucunda pozitif yazıyor. Ama idrardan baktı doktor. Kan da verdim keşke kandan da baksaydı
Yani olabilir kzum yengem 3 ay boyunca adetti hamile olduğunu bilmiyordu. Bence kan ver kuzum. Hakkında hayrlisi olsun inşallah. Benim de gebelik testim pozitifti akşamına adet oldum. Biraz umitlendim bende30 ocakta korunmasız ilişkim oldu 31 ocakta regl oldum. Regl oldum diyorum çünkü 6 gün sürdü, her zamanki gibiydi. Sancılıydı da. Üstüne görme değildi yani. Bugün de idrarda gebelik baktılar hastanede pozitif çıkmış. İnanamadım. Çünkü reglim bittiğinden beri ilişkim de olmadı. Hemen eve geldim eczaneden yeni bi test alıp. Negatif çıktı test. Bence de hamile olmamam lazım. Hastanedeki testlerin yanlış çıkma ihtimali var mı?
Gebelik pozitif yazıyorBelki idrarda başka bir şeye baktılar o mu pozitif yazıyor acaba ? Hani beta hcg pozitif mi yazıyor ona bi baksana.
3 Ay sonra nasıl anlamış? Regl olunmaz hamile olunca diyorlar lekelenme ile karistiriyorlardir diyorlar. Baya bildiğin 3 ay boyunca 5 gün süren adet mi oldu yengenizYani olabilir kzum yengem 3 ay boyunca adetti hamile olduğunu bilmiyordu. Bence kan ver kuzum. Hakkında hayrlisi olsun inşallah. Benim de gebelik testim pozitifti akşamına adet oldum. Biraz umitlendim bende
Çok garip ya bizede haber verGebelik pozitif yazıyor
E nabıza düşmemiş dahaÇok garip ya hastanede yapılan testlerde yanılma payı oluyor mu ? Bide idrarda bakmalarına şaşırdım. Sen baksana bi e nabizdan belki negatif diyecekti yanlışlıkla mı pozitif dedi
Yanılma payı yoktur bence ilaç vs kullandınız mı bu süre zarfında oda sonucu değiştirmiş olabilirGebelik pozitif yazıyor
Ben gebelik istemiyorum sorun orada. Benim hamile olmamam lazımYanılma payı yoktur bence ilaç vs kullandınız mı bu süre zarfında oda sonucu değiştirmiş olabilir
Gebelik testi ne markaydı belki yeni bı hamilelikse normal testte çıkmayabilir canım ümidini kaybetme hemen
Aaa pardon canım inşallah Allah gönlüne göre versinBen gebelik istemiyorum sorun orada. Benim hamile olmamam lazım
Yoo soğan suyu maydonoz suyu felan içiyodum iki gündür. Bunlar idrarda yanlış sonuç çıkarır mıYanılma payı yoktur bence ilaç vs kullandınız mı bu süre zarfında oda sonucu değiştirmiş olabilir
Gebelik testi ne markaydı belki yeni bı hamilelikse normal testte çıkmayabilir canım ümidini kaybetme hemen
Belki idrarda başka bir şeye baktılar o mu pozitif yazıyor acaba ? Hani beta hcg pozitif mi yazıyor ona bi baksana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?