Hanımlar acil

eşiniz susup izliyor mu? Bir de birlikte gidicez diye baskı mı yapıyor?

Normal günde diretmiyor. Uzun zamandır gitmiyorumda zaten. Şimdi bayram olduğu için gel bayramlaş annem yaptığı kötülükle kalsın sen sana yakışanı yap diyor. Hamileyim ve bana destek olacak hiç kimse yok diye hiç istemediği halde evi taşıdı annemlerin karşı binasına. Mümkün olduğunca benim isteklerimi yerine getirmeye çalışıyor. Bende onun başını eğmek istemiyorum hepsi bu. Hep almak olmuyor. Birazda vermek gerekiyor malesef.
 
sizin de yaptığınız fedakarlık hem de epey büyük bi fedakarlık. Aileniz eşinize yapsaydı o hakaretleri lafları, evden defalarca kovsalardı bakın bakalım gidiyo muydu eşiniz? O yüzden sizin yaptığınızı geçemez eşiniz. Ne mutlu ki böyle bir karısı var şükretsin hergün.
 
Çok takmaya gerek yok eşiniz haklı görümceniz yeni nişan lanmış ailesi davet etmiş. İcabet etmek gerekir. Olayı değiştirip kendinizi eşinizin yerine koyun haklı olduğunu fark edeceksiniz sizinde kardesiniz nişan yapınca birşey istemeye yüzünüz olsun. Üstelik bu konunun yedi gün orda olmanizla alakası yok birbirine bağlı değerlendirme yapmayın. Bu durumdan ayrı rahatsız olduğunuz için eşinizi bunaltmak istiyor gibi durmuş sunuz . Onun için ayrı konuşun dört gün burda kalalım üç günün de benim ailemle deyin olur biter
 

Kesinlikle kapı önünden bile geçmez. Ben ailemden herangi birisiyle tartıştığımda bile kendisi bileniyor gitmek istemiyor ama ben onu bi şekilde susturuyorum senin şahsına söylenmiş birşey yok o bizim aramızda diyorum. Ama şöylede bir durum varki kaynanam normal bir insan değil. Eşimde bunu dile getiriyor benim annem hasta diye. Onun annesi , o kaldırabiliyor ama ben kaldıramıyorum. Kaynanam zaten dedikodumu yapmaya yer arıyor. En azından kocama karşı anlım ak olsun ki annesine sen bunları yaptığın halde benim karım sana büyüğümdür dedi seni saydı desin. Bayram, düğün , cenaze gibi durumlarda görüşüyorum sadece eşimde sağolsun arkamda durup benim karıma karışma ben ondan memnunum diyor.
 
erkeklerin adetidir, benim annem hasta, ruh hali iyi değil gibi bahaneleri çoktur. Neyse en azından yılda 2 3 defa görüşüyormuşsunuz, o da bir şeydir. Sadece kadının ailesine gösterilmeyen anlayışın kendi ailelerine özel olarak beklemelerine sinir oluyorum.. Allah büyük.. Elbet her şeyin hesabı sorulcak.. Kalp kırmak bu kadar kolay değil.
 

Birde ağızları açılınca siz kadınlar huzursuzlukla besleniyorsunuz demezlermi. Ölürmüsün öldürürmüsün
 
Birde ağızları açılınca siz kadınlar huzursuzlukla besleniyorsunuz demezlermi. Ölürmüsün öldürürmüsün
aynen kadın hep suçlu, kadın hep haksız, kadının değeri yok. Halbuki çoğu erkek acizin teki. Büyüyene kadar anne görür her hizmetini evlenince eşi. Tek başına adam akıllı karnını doyurup, ev temizleyen, çocuk bakan, çamaşırını bulaşığını ütüsünü aksatmayan kaç erkek var?? Acizliklerini suç bastırır gibi kadınlardan çıkarıyorlar.

Halbuki dinimizi biraz bilseler kadının ne kadar kıymetli değerli varlık olduğunu anlayıp incitmemek için gözünün içine bakarlar..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…