Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi ben risperdal kullandığım için adet olamıyordum 4 5 aydır işte bıraktım hala olmadım. Neyse kadın doğuma geldik. Bakirelik olayına bakılıyor mu? Ortaya çıkıyor mu böyle şeyler? Öğle arasından sonra giricem odaya. Yardım edin
kadın doğumcu usg ile bakacaksa bekarlara idrara sıkışık halde karından bakar..evlilere vajinal usg yapılır..yani bekar olduğun için kimse aşağıyı kontrol etmeyecek canımŞimdi ben risperdal kullandığım için adet olamıyordum 4 5 aydır işte bıraktım hala olmadım. Neyse kadın doğuma geldik. Bakirelik olayına bakılıyor mu? Ortaya çıkıyor mu böyle şeyler? Öğle arasından sonra giricem odaya. Yardım edin
bakireyim demeyecen tatlım bekarım diycen yeter şaka bir yana demene gerek kalmaz zaten kayıtta medeni halini görür okuma yazması vardır doktorunYa siz melek misiniz? Hayat kurtarıcılarım benim, teşekkür ederim^^ bakireyim diyeceğim o zaman bakmasın öyle
Ay ne bileyim sorar zannettimdi elim ayağım tutmuyor valla çok heyecanlıyım şimdi regl olabilirim bilebakireyim demeyecen tatlım bekarım diycen yeter şaka bir yana demene gerek kalmaz zaten kayıtta medeni halini görür okuma yazması vardır doktorun
Bir de hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbakireyim demeyecen tatlım bekarım diycen yeter şaka bir yana demene gerek kalmaz zaten kayıtta medeni halini görür okuma yazması vardır doktorun
Annem var yanımda o yüzden yoksa sorun yok daDoktorun çok da umrunda olmasa gerek bekaretinin
Bekar ve bakireyim diyeceğim o haldebazıları bekar de yeter demiş ben bir kere geç oluyorum 3 aydır diye gittim bakire misin dedi
dedim bekarım ben dedi ki tamam da bakire misin ona göre muayene edeceğim (tabi bunları alçak sesle söyledi
ben şok)
ama size soruyorlar bakireyim deyince de otur kontrol edeceğiz demiyor kimse