Hanımlar acill! Gyno ferro hap yan etkiler!

freeagile

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
12
2
16
33
Arkadaşlar merhaba. Gecen haftaki doktorum bana kontrolumde bana gyno ferra sanol adinda bi ilac yazdi. Suan o kadar bulantim oldu ve kustum ki zehir ediyor günümü. Bir süre kullanmaktan vazgeçtim. Sizde de bu sorunu yaşayan oldu mu?

Dün doktoe bana da yazdı bunu bugün kullandım. Bsy olmadı bana yani bulantı rahatsızlık bsy. Eczacı bana sabah aç karna iç ve bir saate kadar süt ürünlerini tüketme dedi. Acaba hemen akabinde kahvaltı yaptın ondan etki etmiş olabilir mi

Kahvaltı yapmadım 1 saat sonra yaptım. Kahvaltıdan sonra bulantı başladı ve çok fazlaca kustum. Hala çok kötüyüm midem kaldırmadı. Yaygın yan etkilerinde benim yaşadiklarımın hepsi mevcut. Her kişiye yaramiyor demekki

Ben yaşamadım ama doktorum böyle yan etkiler olursa ilacı değiştirebileceğini söylemişti doktorunuza bi sorun isterseniz

Bende aynı ilacı 3 aydır falan kullanıyorum ama mide bulantım 2 veya 3 gündür falan var. Başka bi ilaç kullanmaya başladım ondan diye düşünüyorum. Sabah kalktığım da çok kötü oluyorum

Çok geçmiş olsun doktorunuza bildirin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…