Hanımlar avondan dört parfüm arasında kaldım yardım edin:)

hangi avon parfümü daha çekici?

• Rare Gold

OY: 20 60,6%
  • Little Black Dress

OY: 13 39,4%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .

wishnu

eneee!
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
23
0
286
35
İstanbul
Avondan parfüm almak istiyorum,beyaz tenliyim şöyle çekici,kalıcı fakat çok ağır olmayan bi koku istiyorum çok hafif şekerli kokulardan bunaldım sayyyfaarca yazınızı okudum fakat karar veremedim fisfisfis kararsız kaldıklarım:

-Rare Gold
-Little Black dress
-Far away
-Christian Lacroix

Yardım edin lütfen:) bayanssulusmile

Edit:Özellikle Christian Lacroix'nin çeşitleri hakkında fikir edinmek istiyorum,diğerleriyle ilgili başlık var fakat bununla ilgili yok..

Son düzenleme:
yazdıgın parfümleri bilmiyorum ama ben avonun ıncandessence sini kullanıyorum ve cok memnunum alerjim oldugu halde dokunmuyor hafif bi çiçek kokusu herkesde cok begeniyr

incandessence kullanan ve öven çok var yazılanlara bakınca sanırım hakikaten mükemmel bi koku:) fakat çok hafif bir koku istemiyorum,şöyle seksi bir kokuya ihtiyacm var:)

little black dress annemde vardı o sıkınca benm başım ağrıyo bu kokudan valla. hiç sevmem. bende far away kullanıyorum. bazıları vanilya bombası , kötü fln demişler ama ben de etrafımdakıler de çok beğeniyolar. bi gün çocukları sınav yapıcam sabah ilk saat sıktım evde okula geldim. kağıtları dağıtıyorum. cocuğun biri demz mı öğretmenim kağıtlara parfüm mü sıktınız diye bayanssulusmile
kokusu da gayet kalıcı tavsiye ederim

teşekkür ederim:) ben de öğretmenlik yapıyorum,ama çocukların öğretmenim kağıda parfüm mü sıktınız demesi yerine vuuu ne çekici bir koku denmesini tercih ediyorum an itibariyle:) far away'e artı koyayım hemen:)

Far away
-Christian Lacroix ikisinide kullandım, ilk sıkınca biraz ağır geliyor ama sonrasında kalıcı ve hoş bir koku haline geliyorlar

yazdıgın parfümleri bilmiyorum ama ben avonun ıncandessence sini kullanıyorum ve cok memnunum alerjim oldugu halde dokunmuyor hafif bi çiçek kokusu herkesde cok begeniyr

kesinlikle katılıyorum..ben de incadessence 'i kullanıyorum ve çok memnunum..
hem kalıcı hem de ağır değil...hihoyyyt

avonun mart katoloğunda yeni çıkan ungaro fever harika ve çok çekici bir koku tavsiye ederim

Şıklar arasındansa far away ama ben incandesence yada true glow u tavsiye ederim.. bu 3üde bende var ama tavsiye ettiklerim çok daha harika ksinlikle vazgeçilecek parfümler değiller..

rare gold ya da far away. ikisinden birini terch etmelisin bencebayanssulusmile

Back
X