Hanımlar bakar misiniz

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Herkeze merhaba
Lütfen konumu bir müddet sonra taşırsan sevinirim munecim.

Aklım karma karışık oldu . Dün veya bugün benim adet günümdu.
Her ay bir hafta önce öncesinden su içmeye başlardim şu içe içe siserdim adet olacağım zaman. Bu ay hiç belirti yok karnım dümdüz :(
Sabah bir kaç damla kahverengi leke geldi . Sonrası beyaz akıntı şu anda sarı , Beyaz akıntım var. Adetim hiç kesilmeden başlardı hep. Başka hiç bir belirtim yok. Adet öncesi gerginligim olurdu siskinligim olurdu normal hiç olmayacak günüm gelmeyecek gibi duruyorum. Kafam karışık korunduğumuza eminim. Uni sınavlarına hazirlanmak için başlangıç yapıyordum. Bu belirtiler hamilelik belirtisi mi ? Benim gibi olup da hamile kalan var mı . Yardımcı olursanız sevinirim.

Herkeze merhaba
Lütfen konumu bir müddet sonra taşırsan sevinirim munecim.

Aklım karma karışık oldu . Dün veya bugün benim adet günümdu.
Her ay bir hafta önce öncesinden su içmeye başlardim şu içe içe siserdim adet olacağım zaman. Bu ay hiç belirti yok karnım dümdüz :KK43:
Sabah bir kaç damla kahverengi leke geldi . Sonrası beyaz akıntı şu anda sarı , Beyaz akıntım var. Adetim hiç kesilmeden başlardı hep. Başka hiç bir belirtim yok. Adet öncesi gerginligim olurdu siskinligim olurdu normal hiç olmayacak günüm gelmeyecek gibi duruyorum. Kafam karışık korunduğumuza eminim. Uni sınavlarına hazirlanmak için başlangıç yapıyordum. Bu belirtiler hamilelik belirtisi mi ? Benim gibi olup da hamile kalan var mı . Yardımcı olursanız sevinirim.
üzgünüm alakasız ama çok göz tırmalıyor; "herkez" değil herkes.

Birebir aynimiydi başka belirti yaşadınız mi
bırde sankı boslukta yuruyor gıbıydım ,ayaklarım yere basmıyor gıbıydı denge sorunu yasadım bırde sinirimde her zamankınden baskaydı normalde kaprıs yapmayan bırıyım kahvaltıda bır damla bal masaya damladı dıye aglamıstım :D
esım de sen hamılesın dedı
dedım ne alaka ? regl oluyorum yarım yamalak ne oldugu bellı olmasada leke geldı tam gununde hamıle olsam olmazdı dedım
yoo hamılesın baksana asırı duygusallık hafıf sersemlık halı gel doktora gıdelım tahlıl yapalım dedı
tahlıl yaptık kı hamıleyım :)

Merhaba 35 günde bir adet oluyorum. Adetim 15 gun gecikti Bugün 50.günde geldi adetim. 35.gun olduğunda hicbir belirtim yoktu 1 hafta geçince belirtilerim başlamıştı ben de sasirmistim. Korunduğunuzdan eminseniz hamile olduğunuzu düşünmüyorum.

bırde sankı boslukta yuruyor gıbıydım ,ayaklarım yere basmıyor gıbıydı denge sorunu yasadım bırde sinirimde her zamankınden baskaydı normalde kaprıs yapmayan bırıyım kahvaltıda bır damla bal masaya damladı dıye aglamıstım :KK70:
esım de sen hamılesın dedı
dedım ne alaka ? regl oluyorum yarım yamalak ne oldugu bellı olmasada leke geldı tam gununde hamıle olsam olmazdı dedım
yoo hamılesın baksana asırı duygusallık hafıf sersemlık halı gel doktora gıdelım tahlıl yapalım dedı
tahlıl yaptık kı hamıleyım :)
Yok benim halim her günkü gibi. Benim de sıkıntı ettigim bu. Sarı akıntı beyaz akıntı şu anda

Yok benim halim her günkü gibi. Benim de sıkıntı ettigim bu. Sarı akıntı beyaz akıntı şu anda
bırkacgun daha bekleyın gerekırse jınekologa bır kontrole gıdersınız
ılac falan kullanmısmıydınız haftası ıcınde bazen ılaclar etkılıyor

Merhaba 35 günde bir adet oluyorum. Adetim 15 gun gecikti Bugün 50.günde geldi adetim. 35.gun olduğunda hicbir belirtim yoktu 1 hafta geçince belirtilerim başlamıştı ben de sasirmistim. Korunduğunuzdan eminseniz hamile olduğunuzu düşünmüyorum.
Normalde şaşar mı gününüz. En fazla 2 gün şaşar günüm ama gelmezdi leke. Başlayınca hafif başlar hiç kesilmeden şiddetli gelirdi. Sabah azıcık oldu başka yok .benim için normal dışı.

bırkacgun daha bekleyın gerekırse jınekologa bır kontrole gıdersınız
Yarın sabah da olmazsam gebelik testi yapacağım tekrardan. İlk hamileligimi de böyle öğrenmiştim. Adet günümde test yapmıştım. Flaşlı kamerayla çok ince çıkmıştı. Şimdi bu belirtilere ona benzettim ya.

Normalde şaşar mı gününüz. En fazla 2 gün şaşar günüm ama gelmezdi leke. Başlayınca hafif başlar hiç kesilmeden şiddetli gelirdi. Sabah azıcık oldu başka yok .benim için normal dışı.
Evet normalde de düzensiz. Ama hiç 50 günü bulmadı. Benim de çok şiddetli geldi sabah şimdi kesildi anlamsız bir şekilde. Hormonal bir durum olduğunu düşünüyorum.
Sizin hiç gecikmiyorsa normal dışı bir durum haklısınız.

ben pko oldugum icin adet oncesi belirtilerimi bilemiyorum ama gebelik boyle basladi

Back
X