Hanımlar bakar misiniz

Ben ilac kullanirken ilk cocuguma hamile kalmistim hatta bilmeden iki ay ictim ilaci .Ilk cocuktada 3 ay adet olmustum herkeste farkli belirti gosterir kendini taniyosan test yap

Herkeze merhaba
Lütfen konumu bir müddet sonra taşırsan sevinirim munecim.

Aklım karma karışık oldu . Dün veya bugün benim adet günümdu.
Her ay bir hafta önce öncesinden su içmeye başlardim şu içe içe siserdim adet olacağım zaman. Bu ay hiç belirti yok karnım dümdüz :KK43:
Sabah bir kaç damla kahverengi leke geldi . Sonrası beyaz akıntı şu anda sarı , Beyaz akıntım var. Adetim hiç kesilmeden başlardı hep. Başka hiç bir belirtim yok. Adet öncesi gerginligim olurdu siskinligim olurdu normal hiç olmayacak günüm gelmeyecek gibi duruyorum. Kafam karışık korunduğumuza eminim. Uni sınavlarına hazirlanmak için başlangıç yapıyordum. Bu belirtiler hamilelik belirtisi mi ? Benim gibi olup da hamile kalan var mı . Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayırlısı Allah verdiyse ne yapcan.Siz de doğru düzgün önlem alın madem

Eşim korunuyor derken? Geri çekilme bir korunma yöntemi değil. Prezervatifse hamile olduğu nuzu düşünmüyorum belki mevsimsel bir değişikliktir? Aşırı sıcak bende döngüyü bozuyor mesela.

İlk gebeliğim de adet günümde test yapmıştım telefonun flasiyla çok ince çizgi çıkmıştı. Yarın yapsam belli olur mu acaba
Çıkar eğer varsa ama iliskiniz regl tarihine yakın olduysa geç döllenme de olabilir tahmini iliskiden 8-10 gün sonra idrar testinde çıkıyor

Eşim korunuyor derken? Geri çekilme bir korunma yöntemi değil. Prezervatifse hamile olduğu nuzu düşünmüyorum belki mevsimsel bir değişikliktir? Aşırı sıcak bende döngüyü bozuyor mesela.
Yok prezervatif tabiki. Şimdilik bişey yok bekliyorum bakalim

Seyahat , tatil vs yaptıysanız iklim değişikliği de döngüyü bozuyo olabilir. Tıpatıp aynılarını yaşıyorum şuan 2 gün lekelenme oldu bugün kesildi ama şuan hafif bi kasık ağrım var. Sabaha patlama olabilir :silah:

Herkeze merhaba
Lütfen konumu bir müddet sonra taşırsan sevinirim munecim.

Aklım karma karışık oldu . Dün veya bugün benim adet günümdu.
Her ay bir hafta önce öncesinden su içmeye başlardim şu içe içe siserdim adet olacağım zaman. Bu ay hiç belirti yok karnım dümdüz :KK43:
Sabah bir kaç damla kahverengi leke geldi . Sonrası beyaz akıntı şu anda sarı , Beyaz akıntım var. Adetim hiç kesilmeden başlardı hep. Başka hiç bir belirtim yok. Adet öncesi gerginligim olurdu siskinligim olurdu normal hiç olmayacak günüm gelmeyecek gibi duruyorum. Kafam karışık korunduğumuza eminim. Uni sınavlarına hazirlanmak için başlangıç yapıyordum. Bu belirtiler hamilelik belirtisi mi ? Benim gibi olup da hamile kalan var mı . Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba aonuç neydi peki sizde sarıdan beyaza dönen yoğun akıntım var benimde gebe misiniz

Back
X