Gebeliğe Hazırlık Hanımlar bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sumeyraaaa2555

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2021
3
1
6
26
Merhaba arkadaşlar ben bugün katıldım aranıza
Ben normalde en geç 25 -26 günde adet gören biriyim en son adet tarihim 16 agustos çoktan olmam gerekiyodu sol kasığımda ağrı var gebelik olabilir mi cevaplarsanız çok sevinirim :)))

Ben normalde en geç 25 -26 günde adet gören biriyim en son adet tarihim 16 agustos çoktan olmam gerekiyodu sol kasığımda ağrı var gebelik olabilir mi cevaplarsanız çok sevinirim :)))
23 ağustosa adet gördüm en son, 14 eylülde çıktı testte. Döngümüz hemen hemen aynı. Testte çıkar 😊

Bunu en garanti test yaparak öğrenenilirsin. Biz ne diyelim şimdi 🤭

23 ağustosa adet gördüm en son, 14 eylülde çıktı testte. Döngümüz hemen hemen aynı. Testte çıkar 😊
Yaa o zman test aliyim ben normalde şüphelenmezdim ama ablamın kayın validesi demiş Sümeyra hamile rengi kaçmış ordan aklıma takıldı günümde geçince ne biliyim :))

Yaa o zman test aliyim ben normalde şüphelenmezdim ama ablamın kayın validesi demiş Sümeyra hamile rengi kaçmış ordan aklıma takıldı günümde geçince ne biliyim :))
Valla inşallah vardır ne diyelim. Allah bana da nasip etsin. İsteyen herkese inşallah 🌸 😊

Merhaba nasıl bu konuda bu kadar sabırlı oluyorsunuz hiç anlamıyorum :) adetiniz 1 hafta geçmiş oluyor dimi ?? Bir an önce test yapın🙏

Back
X