Gebeliğe Hazırlık hanimlar bana bi yardim edin nolur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dido337

dewamke💗
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
2.007
3.845
133
26
guzel bi sey duymaya suan o kadar cok ihtiyacim varki

suan 4+5 haftalik hamileyim dun doktora gittim idrar testiyle gebeligimi ogrendigimi soyledim testin hic bi anlam ifade etmedigini istersem alttan muayene olabilecegimi soyledi tamam dedim
keseye bakti kese yok dedi bozulmus bir sivi var muhtemelen adet olursun dedi gonderdi
kan testi istedi ama henuz enabiza dusmemis
daha cok erkenmi kese icin gorunmeme ihtimali var mi bana bi yol gosterin nolur

Ya geç döllenme filandır daha kan görmeden çok kötü konuşmuş. 2 kez kan ver düzenli artışa bak sonra da başka dokrora git bence.

Ya geç döllenme filandır daha kan görmeden çok kötü konuşmuş. 2 kez kan ver düzenli artışa bak sonra da başka dokrora git bence.
ay merve sen hamileymissin asiri sevindim suan bayadir yokum buralarda

ya evet daha ustumu giyinmemisim baska hasta aliyor kadin lak diye yanima geldi dedim saka mi

Ne biçim doktor o bastan negatif konuşup durmuş. Ben olsam ona güvenmezdim. İçinizi ferah tutup kan sonucunu bekleyin ve başka bir doktora gidin lütfen.

guzel bi sey duymaya suan o kadar cok ihtiyacim varki

suan 4+5 haftalik hamileyim dun doktora gittim idrar testiyle gebeligimi ogrendigimi soyledim testin hic bi anlam ifade etmedigini istersem alttan muayene olabilecegimi soyledi tamam dedim
keseye bakti kese yok dedi bozulmus bir sivi var muhtemelen adet olursun dedi gonderdi
kan testi istedi ama henuz enabiza dusmemis
daha cok erkenmi kese icin gorunmeme ihtimali var mi bana bi yol gosterin nolur
Bende idrar testiyle öğrenip gitmiştim küçük bir kese var demişti sora ki hafta 5 haftalık olduğunu öğrendim
Erken bence ve dr öyle konuşması da yanlış

Ne biçim doktor o bastan negatif konuşup durmuş. Ben olsam ona güvenmezdim. İçinizi ferah tutup kan sonucunu bekleyin ve başka bir doktora gidin lütfen.

Bende idrar testiyle öğrenip gitmiştim küçük bir kese var demişti sora ki hafta 5 haftalık olduğunu öğrendim
Erken bence ve dr öyle konuşması da yanlış

evet oyle yapicam pztsi baska hastaneye randevu aldim
yuregimi ferahlattiniz cok tesekkur ederim

evet oyle yapicam pztsi baska hastaneye randevu aldim
yuregimi ferahlattiniz cok tesekkur ederim
Boşuna stres etmeyin içinizi ferah tutun
İnşallah güzel haberler alırsınz

ay merve sen hamileymissin asiri sevindim suan bayadir yokum buralarda

ya evet daha ustumu giyinmemisim baska hasta aliyor kadin lak diye yanima geldi dedim saka mi
Çok sağol canım. Beraber aralık annesi olacağız inşallah. Başka doktora git ya öyle şey mi olur? 🤦🏻‍♀️ Atsana testin fotosunu bakalım.

Devlet hastahenesin de kan verdiniz barkodunuz varsa google den ulasabilirsiniz sonuca

Çok sağol canım. Beraber aralık annesi olacağız inşallah. Başka doktora git ya öyle şey mi olur? 🤦🏻‍♀️ Atsana testin fotosunu bakalım.
testler kaynanamda kaldi ama yapar yapmaz cikti cizgi saniyesinde ve koyuydu
dis gebelikten korkuyorum hafif bi agri ve akintim var koyu renk

testler kaynanamda kaldi ama yapar yapmaz cikti cizgi saniyesinde ve koyuydu
dis gebelikten korkuyorum hafif bi agri ve akintim var koyu renk
Hiç yorumlama canım. Önemli olan kan ve 2 gün sonra 2 kat artış olması.

Back
X