- 19 Ağustos 2016
- 726
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
Merhabalar ben 2 senelik evliyim.2 senedir kirada oturuyoruz.Kayinvalidemlerin 2 katlı evi var.evlenirken gelin diğer katında oturun dediler.kabul etmedik.su an kayivalidemler taşınacaklar bir kati kiraya verecekler.diger üst kata da geçin oturun ev alana kadar dediler.2 senedir kira veriyoruz aileler yardım etmesine rağmen artık zorlamaya başladı .125 lira aidat
veriyoruz..Ben şu an calisiyorm daha doğrusu ıs bulamıyorum.
Eşim gidelim nasıl olsa annemlerde tasinacakmis .dedi ben de kabul ettim.ama yapabilirmiyim bilmiyorum.aramizda 2 sokak var.oyle semt falan değişmiyoruz.yanlis anlaşılmasın lütfen ama ben hep apartmanda büyümüş biriyim.evleri müstakil yapabilecek miyim bilmiyorum bu konuda çok tedirginim.ama gitmesek de artık karşılaamıyoruz calisamadigim içinde sesim çıkmıyor doğal olarak.
veriyoruz..Ben şu an calisiyorm daha doğrusu ıs bulamıyorum.
Eşim gidelim nasıl olsa annemlerde tasinacakmis .dedi ben de kabul ettim.ama yapabilirmiyim bilmiyorum.aramizda 2 sokak var.oyle semt falan değişmiyoruz.yanlis anlaşılmasın lütfen ama ben hep apartmanda büyümüş biriyim.evleri müstakil yapabilecek miyim bilmiyorum bu konuda çok tedirginim.ama gitmesek de artık karşılaamıyoruz calisamadigim içinde sesim çıkmıyor doğal olarak.