- Konu Sahibi ailedostu1
Bence git hemen..valla bedava ev bu direk dalarim kira vermekten anamız ağladı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor çok bizde babalar destek oluyor ama yinede altından kalkamıyoruz.aidat falan çok yüksek gelmeye basladiBence git hemen..valla bedava ev bu direk dalarim kira vermekten anamız ağladı..
Çok zor çok bizde babalar destek oluyor ama yinede altından kalkamıyoruz.aidat falan çok yüksek gelmeye basladi
Kaynım nisandan döndü eşyaları var onu bir odaya sigdirip diğer odalara geçecez bizO evi kiraya verseniz kirayı alamazmısınız? Onunla bu oturduğunuz evi ödersiniz.
Ailesel durumlarda var işin içinde evet kaynımın bir takım sıkıntıları var.alt kati verecekleri kirayla skintilari baya azalıyor.Durumları kötüyse ve daha ucuz bir eve çıkacaklarsa evi size teklif etmek yerine kiraya vermeleri daha mantıklı değil mi?
Eşiniz anne-babası yokluk nedeniyle daha kötü bir evde otururken onların evinde bedava oturmayı nasıl içine sindirecek?
Konuyu ben mi anlamadım?
İşin farklı bir boyutu var da ben mi kaçırdım?
Kiram 12 bin tek maaş çocuk yok ama yetişmiyor daha doğrusu birikim çok cüzi miktarda yaptık.Kiranız ne kadar
Eşiniz çalışmıyor mu
Yani anladığım çocuk da yok kiraya çıkarken neden bütçenize uygun seçim yapmadınız ailelerden yardım alacak kadar kira çok lüks değil mi
Kiraya vermek istemiyorlar orayı çünkü parke falan yeni yaptırıldı.size veririz sadece dediler yoksa boş kalacakO evi kiraya verseniz kirayı alamazmısınız? Onunla bu oturduğunuz evi ödersiniz.
Kiraya vermek istemiyorlar orayı çünkü parke falan yeni yaptırıldı.size veririz sadece dediler yoksa boş kalacak