hanımlar bebeğinizi ne kadarlıkken gördünüz ultrasonda

busem68

çok şükür Allah'ım
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
1.332
6
158
İstanbul
hanımlar bebişlerinizi kaç haftalıkken gördünüz ultrasonra ben 6 haftalık hamileyim göremedi dr bebişi cvp larınızı bekliyorum

benim 5+1 haftalikken vajinal ultrasonla kese göründü 5+5 haftalikken yenidne doktora gittim kalbini duyduk..hatta doktor kalbi cok erken atmaya baslamis dedi..masallahi var bebegimin :)
endise etme 8 haftaya kadar görünmedigi olabiliyormus..biradahi randevunda görürsün insallah

benim 5+1 haftalikken vajinal ultrasonla kese göründü 5+5 haftalikken yenidne doktora gittim kalbini duyduk..hatta doktor kalbi cok erken atmaya baslamis dedi..masallahi var bebegimin :)
endise etme 8 haftaya kadar görünmedigi olabiliyormus..biradahi randevunda görürsün insallah

maşallah canım benim inş görürüm 2 hafta sonra tekrar gideceğim çok endişeliiyim ama Allah ım inşallah görürüm bebişimi.:Saruboceq:

kötü kötüyü cagirir kötü seyler düsünmemeye gayret et..aslinda pek mümkün degil biliyorum benimde aklima bazen acayip seyler geliyo ama hep allah a siginiyorum saglikla kavusmak icin dua ediyorum...bol bol dua ile insallah iki hafta sonra sende kalbini de duyarsin

inşallah canım inşallah bol bol dua ediyorum etmezmiyim ama dediğin gibi insanın aklına geliyor.

o aklimiza gelen seyleri hep seytan getiriyo..unut yok et sil hepsini aklindan allah in hikmeti okadar büyük ve yüce ki insallah o yüce hikmetten bizlerde nasiplenicez...
bu arada seninle ayni hamileyiz galiba benim de bugün 6+3 hafta oldu...

o aklimiza gelen seyleri hep seytan getiriyo..unut yok et sil hepsini aklindan allah in hikmeti okadar büyük ve yüce ki insallah o yüce hikmetten bizlerde nasiplenicez...
bu arada seninle ayni hamileyiz galiba benim de bugün 6+3 hafta oldu...

hadi ya bende 6+3 hafta oldu aslında kanda 2 hafta çıkmıştrı ben pazartesiye kadar 4 haftalık diye biliyodum ultrasona girince 6 hafta 1 günlük dedi dr ama göremedi
bende silip atmaya çalışıyorum inşallah canım inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım çok dua ediyorum çok istiyorum inş bende görürüm bebeğimi :Saruboceq:

Benim 7.haftada bile görülmemişti,ama aslında bebişim 6 haftalıkmış o zaman,doktor çok moralimizi bozmuştu,boş gebelik falan diye.Şu an bebeğim çok sağlıklı çok şükür,kocaman bir kız oldu,sakın moralini bozma

Benim 7.haftada bile görülmemişti,ama aslında bebişim 6 haftalıkmış o zaman,doktor çok moralimizi bozmuştu,boş gebelik falan diye.Şu an bebeğim çok sağlıklı çok şükür,kocaman bir kız oldu,sakın moralini bozma

bozmamaya çalışıyorum ama bazen tabi insanın aklına geliyor canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Ben de o günlerden geçtiğim için çok iyi anlıyorum seni,Allah herşeyin en hayırlısını versin inşallah.Kuzenimin de 8+5de bile karından görülmemişti,vajinal bakılmıştı.

busem68 canım ilk önce hayırlı olsun bebeğin korkma canım benimde aynısı oldu 6 haftalıktı doktor kese var ama kalp atısı yok dedi benim 10 haftalık bebeğim karnımda ölmüştü ve ben doktor bana kalp atışı yok deyince beynimden vuruldum.vajinal baktı yine yok kalp atısı 3 gün bekledim dayanamadım baska doktora gittim 6+4 günlüktüm yine üstten göremedi bu sefer embriyoyu göremiyorum demezmi vajinal bakarsam görürüm dedi ve gördü çok sükür simdi 18 haftalığım dua et ben çok dua etmiştim.darısı basına hayırlısıyla kucagınada alırsın inşlh.

canım endişelenme normalde 6. haftada görülüyor ama birde geç döllenme ihtimali var o da sata göre 8. hafta yapıyor ama bebek 6 haftalık oluyor yani endişe etme iki üç haftaya kadar görürsün

busem68 canım ilk önce hayırlı olsun bebeğin korkma canım benimde aynısı oldu 6 haftalıktı doktor kese var ama kalp atısı yok dedi benim 10 haftalık bebeğim karnımda ölmüştü ve ben doktor bana kalp atışı yok deyince beynimden vuruldum.vajinal baktı yine yok kalp atısı 3 gün bekledim dayanamadım baska doktora gittim 6+4 günlüktüm yine üstten göremedi bu sefer embriyoyu göremiyorum demezmi vajinal bakarsam görürüm dedi ve gördü çok sükür simdi 18 haftalığım dua et ben çok dua etmiştim.darısı basına hayırlısıyla kucagınada alırsın inşlh.

canım endişelenme normalde 6. haftada görülüyor ama birde geç döllenme ihtimali var o da sata göre 8. hafta yapıyor ama bebek 6 haftalık oluyor yani endişe etme iki üç haftaya kadar görürsün

inşallah arkadaşlar inşallah bende çok dua ediyorum Allah bana bağışlar inşallah bebeğimi.:Saruboceq:

Biz de ilk ultrasonumuzda hem keseleri hem kalp atışlarımızı duymuştuk.Hemde 5+3 tü bizimki de.Doktorumuz da çok güzel olduğunu söylemişti.
:kahve:Ama eğer hamilelik adet tarihine yaklaşıldığı bir zamnda gerçekleşmişse de SAT tarihine göre haftası yüksek gibi görünüp aslında daha küçük te olabiliyor bebekler,bu yüzden de kalp atışlarının ilerleyen zamanda da alamayabiliyorsunuz.Bu konuda doktorunun söylediklerini dikkate al kimseye kafanı takma canım..

Biz de ilk ultrasonumuzda hem keseleri hem kalp atışlarımızı duymuştuk.Hemde 5+3 tü bizimki de.Doktorumuz da çok güzel olduğunu söylemişti.
:kahve:Ama eğer hamilelik adet tarihine yaklaşıldığı bir zamnda gerçekleşmişse de SAT tarihine göre haftası yüksek gibi görünüp aslında daha küçük te olabiliyor bebekler,bu yüzden de kalp atışlarının ilerleyen zamanda da alamayabiliyorsunuz.Bu konuda doktorunun söylediklerini dikkate al kimseye kafanı takma canım..

haklısın canım benimde vajinal baktılar ama görünmedi bide biz 4 haftalık diye bekliyordum yani kanımda öle çıkmıştı ultrasona girince 6 haftalık dedi dr inşallah herşey yolundadır Allah ım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder canım takmamaya çalışıyorum kafama.

ben birşey soracağım. alttan baktırmak bebeğin düşmesine yol açabileceğini söylüyorlar. o yüzden alttan bakmak istediklerinde izin vermeyin diyorlar. bu sizcede doğru mu?

bende bu pazartesi ultrasonda kendi hesabım 7+3 iken ultrasona göre 6+5günlük çıkmış ve bana dr. kese var ama bebek görünmüyor demişti. 10gün sonraya ultrasonu tekrarlamamı istemişti. benimde baya bir moralim bozulmuştu.
ama üstteki arkadaşında yazdıklarından biraz olsun moral aldım. inş bebişlerimiz bizimle olur. inşallah Rabbim onları bize bağışlar. her daim dua edelim. hayırlısı olsun canım.

ben birşey soracağım. alttan baktırmak bebeğin düşmesine yol açabileceğini söylüyorlar. o yüzden alttan bakmak istediklerinde izin vermeyin diyorlar. bu sizcede doğru mu?

bende bu pazartesi ultrasonda kendi hesabım 7+3 iken ultrasona göre 6+5günlük çıkmış ve bana dr. kese var ama bebek görünmüyor demişti. 10gün sonraya ultrasonu tekrarlamamı istemişti. benimde baya bir moralim bozulmuştu.
ama üstteki arkadaşında yazdıklarından biraz olsun moral aldım. inş bebişlerimiz bizimle olur. inşallah Rabbim onları bize bağışlar. her daim dua edelim. hayırlısı olsun canım.

canım benimde hesabımda 4 haftalıktı ama ultrasona girince 6+1 haftalık çıktı ve keseyi gördü bebeği göremedi sonra alttan baktı gene göremedi 1 ,2 hafta daha bekleyelim dedi çokta üstünde durmadı normal görünmemesi dedi işallah Allah bize bağışlar bebeğimizi inş bidahaki randevumuzda görürüz duyarız kalp atışlarını rabbim bize bağışlasın inşallah canım.:Saruboceq:

canım alttan baktırmak düşüğe yol açsa neden bakmayı uygun görsünki drler bende duymuştum ama dr bana öle bişey olsa bizler zaten bakmayız dedi

Canım bizim hesabımız döllenme zamaınını tam olarak bilemediğimizden son adet tarihine göre oluyor ancak.Ama ultrasonda bebeğin ağırlık ve boyuna göre yada kesenin boyuna göre otomatik olarak teknik bir hesap çıkarıyor.Kaldı ki bir kadın doğumcu göz göre göre bebeği düşürecek bir müdahaleye girişir mi,onlar uygun görüyorsa bir bildikleri vardır.8 haftaya kadar ultrasonlar vajinal izlenebiliyor zaten,sonrasını karından yapıyorlar.Hem hamileliğinin farkında olmadan normal yolla ilişkiye bile girenler var,düşse onlarınki düşer kaydirigubbakcemile3.Yani doktordan başkasona kafayı takmamak lazım,herşeyi onlara bırak,bebeklerimiz hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla doğsunlar inşallah a.s.

benim 14.haftaya kadar doktorum hem alttan hemde karından baktı,hiç bişey olmadı...kader birazda..bence doktorlara güvenmemiz lazım...gerçi benim bi tanıdığa 4,5 aylıkken bakıp suyunu patlatmışlar ama o kadar cahil doktorlarda rast gelmez inş....

Back
X