hanımlar bebeğinizi ne kadarlıkken gördünüz ultrasonda

Canım bizim hesabımız döllenme zamaınını tam olarak bilemediğimizden son adet tarihine göre oluyor ancak.Ama ultrasonda bebeğin ağırlık ve boyuna göre yada kesenin boyuna göre otomatik olarak teknik bir hesap çıkarıyor.Kaldı ki bir kadın doğumcu göz göre göre bebeği düşürecek bir müdahaleye girişir mi,onlar uygun görüyorsa bir bildikleri vardır.8 haftaya kadar ultrasonlar vajinal izlenebiliyor zaten,sonrasını karından yapıyorlar.Hem hamileliğinin farkında olmadan normal yolla ilişkiye bile girenler var,düşse onlarınki düşer kaydirigubbakcemile3.Yani doktordan başkasona kafayı takmamak lazım,herşeyi onlara bırak,bebeklerimiz hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla doğsunlar inşallah a.s.

benim 14.haftaya kadar doktorum hem alttan hemde karından baktı,hiç bişey olmadı...kader birazda..bence doktorlara güvenmemiz lazım...gerçi benim bi tanıdığa 4,5 aylıkken bakıp suyunu patlatmışlar ama o kadar cahil doktorlarda rast gelmez inş....

kesinlikle katılıyorum hiçbir dr bence bile bile alttan bakmaz düşeceğini bilse

canım ben su anda 9 haftalık hamileyim.ama benimki yedi haftalıkken gözükmüştü.gerci cok kücüktü normaldende kücük ama yinede gösterdi kendini.dert etme kendine seninki demekki nazlı biraz:)

canım ben su anda 9 haftalık hamileyim.ama benimki yedi haftalıkken gözükmüştü.gerci cok kücüktü normaldende kücük ama yinede gösterdi kendini.dert etme kendine seninki demekki nazlı biraz:)

kısss nerelerdesin insan bi mesaj atar haber de alamıyoruz artık çok sevindim şimdi okudum şükür görmüşsün keseyi Allah nazarlardan korusun tatlımm:nazar:
bu arada bizide unutma :) :oklava:
öptüm seni Şeniz

arkadaşlar 8+1 iken karından ultrasonla bebişim görünmedii normal bi durum mu?doktor boş gebelik olabilir dedı ama vajınalle bı hfta önce kalp atışlarını duyduk görülmemesi normal mi yardım edinn çok korktum ben yaa... bebişim sağlıklıdır inş..

arkadaşlar 8+1 iken karından ultrasonla bebişim görünmedii normal bi durum mu?doktor boş gebelik olabilir dedı ama vajınalle bı hfta önce kalp atışlarını duyduk görülmemesi normal mi yardım edinn çok korktum ben yaa... bebişim sağlıklıdır inş..
belki karından bakıldığı için görünmemiştir. ben o haftalarda gittiğimde doktor vajinal yolla bakıyordu. sonuçta kalp atışları varsa bebek te olmalı,doktor ne diyor bu konuda? istersen tekrar baktır için rahat etsin başka bir doktora da gidebilirsin.

oemy sandigindan daha az hamile olabilirsin, ben 7 haftaligim diye gittim ve 5 haftalikmisim hicbirsey gozukmedi doktor keseyi bile bulamadi, sonra 2 hafta sonra gittim ve bu sefer 7 haftaliksin simdi dedi ve gorduk. Belki sende sandigindan daha az hamilesindir, ve iliski gununden emin bile olsan, dollenme bazen 3-4 gun sonrasinda bile olusabiliyor.

kalp atışını duyan bi doktor daha sonra nasıl boş gebelik diyo çokk şaşırdım.adı üstünde boş gebelikte sadece kese oluyo içinde bebek olmuyo.ben yaşadığım için biliyorum.ya doktor daha önce kalp atışı duyduğunu sandı ya da bu sefer göremedi bebeği.kalp atışını aldıktan sonra o gebelik asla boş gebelik olmaz.bence mutlaka başka bir doktora görün.

merhaba
benim de bebişim 6 haftalık, sadece kese gözüktü, kalp atışları için 8 gün sonra çağırdı doktor.. ama yolk sac kesesini göremedi, bu normal mi? ben çok endişelendim, çünkü 3. tüp bebek denemesinde gelen nazlı bir bebiş zaten..yolk sac kesesini göremediği için yatak istirahati verdi, az kanama da olmuştu önceden 5. haftada.. korkuyorum.. haftaya yani 7. haftada gözükür mü kalp atışları? ve bu boş gebelik nasıl birşey?

merhaba
benim de bebişim 6 haftalık, sadece kese gözüktü, kalp atışları için 8 gün sonra çağırdı doktor.. ama yolk sac kesesini göremedi, bu normal mi? ben çok endişelendim, çünkü 3. tüp bebek denemesinde gelen nazlı bir bebiş zaten..yolk sac kesesini göremediği için yatak istirahati verdi, az kanama da olmuştu önceden 5. haftada.. korkuyorum.. haftaya yani 7. haftada gözükür mü kalp atışları? ve bu boş gebelik nasıl birşey?

yolk sac kesesini görmek iyi demişti doktorum.ama bazen geç yumurtlama falan oluyo ve normalden daha da geç gözükebiliyo.boş gebelik adı üstünde sadece kese var içinde bebk yok demek.geç yumurtlama olduysa 7.haftada da duyulamayabilir kalp atışı.burda ben çok daha geç duyanları okudum.inşallah herşey yolunda gider de duyarsın kalp atışlarını. :Saruboceq:

inşallah.. boş gebeliğin anlamını anladım da sebebini anlayamadım ve gerçekten korkuyorum

sebebi yok canım.ben de çok araştırdım.ama tekrar eden bişey değilmiş.ben de yaşadığımda beynimden vurulmuşa dönmüştüm günlerce ağladım yıprandım.sonra 2.ye hamile kaldım.kalp atışını duyana kadar yaşadığım stresi bir ben bilirim.kalp atışını duyduk herşey yolunda gidiyodu çok mutluyduk taa ki 20.haftada ayrıntılı ultrasonda problem görünene kadar.ve 21.haftada sonlandırılmak zorunda kaldı.
bunu yaşadıktan sonra boş gebelik için ne kadar da üzülmüşüm dedim.beterin beteri varmış.bu sefer de hep allah daha kötüsünden korusun diyerek halime şükrettim.hala çok üzülüyorum giden bebeğime hep duam allah kucağıma aldıktan sonra acısını göstermesin hayırlısı buymuş demekki diyorum.
uzun oldu biraz ama bunu anlatmamın sebebi elden bişey gelmiyo.beklemekten başka çare yok.3.tüp bebek denemesi demişsin eminim çok zor çok yıpratıcı yollardan geçmişsin.hepimizin bi sınavı var işte.inşallah herşey yolundadır en kısa zamanda da kalp atışını duyarsınız.ama olmazsa da belli ki bişiler doğru değilmiş ki olmamış.allah kuvvet versin.güzel haberlerini alırız inşallah.

ÜZÜLME.....
İSTEDİĞİN BİRŞEY OLMUYORSA; YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN; YA DA GERÇEKTEN OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR..... Hz MEVLANA

bana gerçekten moral verdin teşekkür ederim .. sen de zor şeyler yaşamışsın hem de gerçekten zor, ama dediğin çok doğru Allah beterinden korusun.. sağlıklı olalım da bu yeter.. tekrar sağol, moralimi gerçekten düzelttin...

bana gerçekten moral verdin teşekkür ederim .. sen de zor şeyler yaşamışsın hem de gerçekten zor, ama dediğin çok doğru Allah beterinden korusun.. sağlıklı olalım da bu yeter.. tekrar sağol, moralimi gerçekten düzelttin...

ya canım meraba seni çok merak ettim sonucun noldu hemen hemen aynı durumdayız seninle:sinifsinif:

Arkadaşlar Çarşamba günü doktora gittim 6+5 haftalık hamilesin dediler ve normalde kalp atışını dinlemeye gitmiştik fakat duyamadık doktor ölü olduğunu söyledi cuma gününe kürtaj yapıcam dedi ama sadece normal ultrasonla baktı benim içim rahat etmediği için bugün başka bir doktora gittim oda geç gebe kalmışsın daha 5 haftalık dedi haftaya tekrar gel dedi ama hala çok korkuyorum çok endişeliyim

Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime göre 7+3 günlük hamile olmam gerekyo ama doktor bebeğin gelişmeyip 1 hafta geride olduğnu söyledi. Bebeğin boyu 5.45 mm. Kese ise 22 mm. Kalp atışı karından ultrason ile duyulmadı. Böyle olupta 1 hafta snra bebeği gelişen ve kalp atışı duyulan var mı acaba ?

Back
X