- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Yani huzurlu bir ortam sağlayabilirim aslında.hatta haddini bildirebilirim belki bazılarının.canından bezdirebilirim ama bunun için ciddi efor harcayacağım.işi öğrenmenin yanında sürekli tetikte olacağım.cadı kazanı gibi orası.şu an ki huzurlu iş ortamımın yanından geçmez.Eski konularınızı bilmiyorum da huzursuz olduğunuz yerde kariyerinizi yükseltme şansı ne kadar olabilir ki?
Söylediklerinizden pek bir şey anlamadım ama huzurlu ortam sağlayabiliyorsanız tabii ki maddi manevi yükselebileceğiniz yeri tercih edin.Yani huzurlu bir ortam sağlayabilirim aslında.hatta haddini bildirebilirim belki bazılarının.canından bezdirebilirim ama bunun için ciddi efor harcayacağım.işi öğrenmenin yanında sürekli tetikte olacağım.cadı kazanı gibi orası.şu an ki huzurlu iş ortamımın yanından geçmez.
Ahahah aynen öyle olacak.Sizin şu eski iş yerinize dönme isteğiniz bana bir sözü hatırlattı: Katil olay mahaline mutlaka geri döner :)
Başka yer alternatifim olsa önce onu değerlendireceğim.ama en son ihtimal burayı da değerlendirsem mi kariyer için.yoksa bir yıl daha bekleyeceğim.Ben olsam geri dönmem. Bu kadar huzursuzlukla, lafla sözle uğraşıp kendimi yıpratacağıma başka yerde çalışırım.
Başka alternatif yoksa döneyim diyorum.o insanlar için bir yıl daha bekleyeyim mi?hem kadın yok artık oraaDönmeyin.
Kendi ruh sağlığınız için.
Siz o insanlarla olan meselenizi atlamamış durumdasınız.
Kabullenmiyor olsanız da takıntı haline getirmişsiniz.
Gerek Yok böyle bir durumda üstelemeye.
Benim hayat felsefem, ayni nehirde iki kez yıkanılmaz.Başka alternatif yoksa döneyim diyorum.o insanlar için bir yıl daha bekleyeyim mi?hem kadın yok artık oraa
Tabi ki beni sevmeyen yıln gibi görem insanlar var.ama onları idare edebilirim bence.bşr yıl daha bekleyeyim mi yani ya da daha uzak bir yere mi gideyim.ha şu an bulunduğum yerde huzurluyum.bir yıl daha bekleyenilirim ama bir yıl sonra bu pozisyonun olacağının garantisi yok.Benim hayat felsefem, ayni nehirde iki kez yıkanılmaz.
Şartlarınızı siz biliyorsunuz. Ben olsam dönmem.
Orada o kadın olmasa bile yaşananları bilen insanlar var, yaşadığınız kötü şeylerde yanınızda olmayan insanlar muhtemelen.
Hiç böyle bir strese gelemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?