Hanımlar Bi bakar mısınız teste gebe miyim?????

Zzzzz00

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2021
751
774
53
Kızlar yorumlar mısınız süphede kaldım ben anlamıyorum pek

Eklentiler

• IMG_20221201_141842.webp
    IMG_20221201_141842.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 52
Aynen süper çıkmış ben de gördüm bir bilim kadını olarak onaylıyorum.
Şaşırmayın Hakikaten embryo gelişim bilim insanıyım. Doğru test zamanı, doğru sonuçları rahatlıkla belirlerim. 1 tek testle sonuç alırsınız önerdiğim tarih ile:)

Şaşırmayın Hakikaten embryo gelişim bilim insanıyım. Doğru test zamanı, doğru sonuçları rahatlıkla belirlerim. 1 tek testle sonuç alırsınız önerdiğim tarih ile:)
Embriyo gelişim bilim insanı olarak keşke bu testlerin yanılma paylarını da hesaba katarak yorum yapsanız yüksekten sallamaktansa :) testlerin hatalı sonucu yüzünde burada bile kaç kişinin umudu söndü kan testinden sonra.

Burada çift çizgiyle pozitif duruyor, kan testiyle kesinleştirmenizi tavsiye ederim konu sahibi hayırlısı olsun 🌸

Doğru test zamanını,doğru sonuç okumayı ben de biliyorum her ne kadar embriyo gelişim bilim insanı olmasamda.Belirtmeniz saçma oldu😅

Sizi her konuda görüyorum bilim insanı olduğunuzu sürekli her cümlenin başında vurgulamanız komiğime gidiyor ama :D :D

Back
X