Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varrr Hayırlı olsun.Kızlar yorumlar mısınız süphede kaldım ben anlamıyorum pek
Aynen süper çıkmış ben de gördüm bir bilim kadını olarak onaylıyorum.İlk 5 da çıktıysa hayırlı olsun,kan verin.![]()
Şaşırmayın Hakikaten embryo gelişim bilim insanıyım. Doğru test zamanı, doğru sonuçları rahatlıkla belirlerim. 1 tek testle sonuç alırsınız önerdiğim tarih ile:)Aynen süper çıkmış ben de gördüm bir bilim kadını olarak onaylıyorum.
Embriyo gelişim bilim insanı olarak keşke bu testlerin yanılma paylarını da hesaba katarak yorum yapsanız yüksekten sallamaktansa :) testlerin hatalı sonucu yüzünde burada bile kaç kişinin umudu söndü kan testinden sonra.Şaşırmayın Hakikaten embryo gelişim bilim insanıyım. Doğru test zamanı, doğru sonuçları rahatlıkla belirlerim. 1 tek testle sonuç alırsınız önerdiğim tarih ile:)
Hayırlı olsun gayet belirgin benceKızlar yorumlar mısınız süphede kaldım ben anlamıyorum pek
Hayirli olsun, kan verin ve 2 gunde bir kan sonucu ile yukselisi takip edinKızlar yorumlar mısınız süphede kaldım ben anlamıyorum pek
Evet ilk dklar da falan cıktı hemen cok sag olmİlk 5 da çığ9ktıysa hayırlı olsun,kan verin.![]()
Tesekkür lerVarrr Hayırlı olsun.
Ay cok sag olnAynen süper çıkmış ben de gördüm bir bilim kadını olarak onaylıyorum.
Hayirli olsun, kan verin ve 2 gunde bir kan sonucu ile yukselisi takip edin![]()
İyi de bananeŞaşırmayın Hakikaten embryo gelişim bilim insanıyım. Doğru test zamanı, doğru sonuçları rahatlıkla belirlerim. 1 tek testle sonuç alırsınız önerdiğim tarih ile:)
Doğru test zamanını,doğru sonuç okumayı ben de biliyorum her ne kadar embriyo gelişim bilim insanı olmasamda.Belirtmeniz saçma olduŞaşırmayın Hakikaten embryo gelişim bilim insanıyım. Doğru test zamanı, doğru sonuçları rahatlıkla belirlerim. 1 tek testle sonuç alırsınız önerdiğim tarih ile:)
Sizi her konuda görüyorum bilim insanı olduğunuzu sürekli her cümlenin başında vurgulamanız komiğime gidiyor amaŞaşırmayın Hakikaten embryo gelişim bilim insanıyım. Doğru test zamanı, doğru sonuçları rahatlıkla belirlerim. 1 tek testle sonuç alırsınız önerdiğim tarih ile:)