Hanımlar Bi bakar mısınız teste gebe miyim?????

Zzzzz00

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2021
751
774
53
Kızlar yorumlar mısınız süphede kaldım ben anlamıyorum pek

Eklentiler

• IMG_20221201_141842.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 52
İlk 5 da çıktıysa hayırlı olsun,kan verin.

Aynen süper çıkmış ben de gördüm bir bilim kadını olarak onaylıyorum.
Şaşırmayın Hakikaten embryo gelişim bilim insanıyım. Doğru test zamanı, doğru sonuçları rahatlıkla belirlerim. 1 tek testle sonuç alırsınız önerdiğim tarih ile:)

Şaşırmayın Hakikaten embryo gelişim bilim insanıyım. Doğru test zamanı, doğru sonuçları rahatlıkla belirlerim. 1 tek testle sonuç alırsınız önerdiğim tarih ile:)
Embriyo gelişim bilim insanı olarak keşke bu testlerin yanılma paylarını da hesaba katarak yorum yapsanız yüksekten sallamaktansa :) testlerin hatalı sonucu yüzünde burada bile kaç kişinin umudu söndü kan testinden sonra.

Burada çift çizgiyle pozitif duruyor, kan testiyle kesinleştirmenizi tavsiye ederim konu sahibi hayırlısı olsun

İyi de banane

Doğru test zamanını,doğru sonuç okumayı ben de biliyorum her ne kadar embriyo gelişim bilim insanı olmasamda.Belirtmeniz saçma oldu

Sizi her konuda görüyorum bilim insanı olduğunuzu sürekli her cümlenin başında vurgulamanız komiğime gidiyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…