Hanımlar bi bakar mısınız?

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Merhabalarr

Şey soracagım bi aile dostumuz bana bir sürü hediye göndermiş yanısıra yurtdısından çikolata ve waffle da yollamış

waffle dediğm hani şu yuvarlak karamelli olanlar varya. MArketlerde de satılıyor

Şimdi çikolatalar likörlü sanırm tadının değişikliğini ona bagladm da;

domuz yağı içerir değil mi büyük ihtimal?

arkasını okudumda bişey anlamadm pigli migli bişey yazmıyodu

Aldıgı yer hollanda.

cancazım fazlaysa ve yiyemiyosan bana yollayabilirsin gerçekten
çikolata değil ama waffle

Markasini google a yazsan belki öğrenebilirsin
Biz bilemeyiz ki yavrum:)

ne bileym aklıma ne taklsa buraya geliyorm waffle hediye ktusundada cikolatayı yazp bakaym bi

Aile dostunuza sorsanizda kuzum. Dikkat etmistir alirken diye dusunuyorum.

ay ama ayıp olur ne diym bunu yolladınız ama domuz yagı var mıdır mı diyim Dikkat etmeden ziyade aklına gelmemiş olabilir

domuz yağı içerir değil mi büyük ihtimal?

arkasını okudumda bişey anlamadm pigli migli bişey yazmıyodu

Aldıgı yer hollanda.

Stroopwafel.

Normalde stroopwafel domuz yağı içermez. İçeriğini google translate ile çevirebilirip kontrol edebilirsiniz. İçinize sinmiyorsa yemeyin ama. Kesin bir şey diyemedim şimdi :)

Tabiki domuz yagi yoktur, neden domuz yagi çikolataya, waffle felan konulsunki?

Stroopwafel.

Normalde stroopwafel domuz yağı içermez. İçeriğini google translate ile çevirebilirip kontrol edebilirsiniz. İçinize sinmiyorsa yemeyin ama. Kesin bir şey diyemedim şimdi :)
heh o sanırm adı yanls hatrlamıyosam:) peki bi bakaym ben

tatlim cikolata likörlü diyorsun eee bunun domuzumu kaldi sonucda oda haram :)
heralde dedm tadı farklı agır geldi tahmnde blundm tereyagı kokusu falan geliyo:)
ama yani domuz yagıyla alkolu bir tutmak :) olur mu ki

Essah kiz bizede yolla
Hem tadina bakar neyli olduğunu sóyleriz sana

hehe canınız sagolsunn
tamam yola çıkıyorum 3 saate ordayım

ya sen nirdasınn

ha bunuda yazim emulgator mono und diglyceride von speisefettsäuren su sekil birsey yaziyorsa zaten süphelidir yani hem bitkisel hem hayvandan olabilir uzak durmak lazim fakat söyle yaziyorsa emulgator sojalecithin bitkisel dir yenilebilir amaaa likör varsa at cöpe :)

mesaj attm bak

Muhtemelen içeriyordur. Bende sık sık yurtdısına çıkıyorum ve akliniza gelebilecek hersey domuz yagi iceriyor. Yakin bir akrabamizda bu konuda cok duyarli malesef ona hicbir hediye alamiyoruz bu nedenle buarada likorlu cikolatalari kesinlikle ben alabilirim mmmm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…