• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanimlar bi bakarmisiniz

Acelya11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
791
182
103
selam arkadaslar ablalar. Esimle cok sorunlarimiz oldu. Guvenimi sarsacak seyler yapti. Kumar yalan ve en son (daha emin degilim) erotik masajlar yapilan yere gittigini dusunuyorum.

Bizim aramiz bir kac aydir sorunsuzdu taaki bu aksama kadar. Biz esimle sorunlarmizi hic konusmadik ve bende bu yuzden bazen arada bazi laflar ettim. Bugunde oyle oldu. Bir para bekliyor bir yerden. O para geldiginde hesabina bende bakmak istedigimi soyledim ve parayi nerde nasil kullandigini gormek istedim. Biz evliyiz ve ikimizde birbirinin gelirini giderini gormeye hakki var dedim. Ama o istemiyor bunu resmen cildirdi. Sirketi var esimin. Bana aylik para verirmis ve bende o para yettigi surece bisey soramazmisim giderleriyle ilgili. Kendisi basarmak istiyormus, ilerde tek basima basardim demek istiyormus benim yardimim olmadan. Ama ben sadece artik gelir gider hesabi tutmak istiyorum. Bana agir laflar etti yok bu boyle olacak, vazgecmem bu kararimdan, isine gelmiyosa ceker gidersin felan demeye basladi. Bende kesinlikle bi fikrimden donmiycemi hatta ona guvenmem icin kendisinin bunu bana teklif etmesi gerektigini soyledim. Cunku bana gelmis ne diyor: bana guvenmen icin cabalaman lazim. Bende asil senjn cabalaman lagzim guvenimin geri gelmesi icin dedim. Beynim durdu resmen yazamiyorum bile. Bu boyle nasil olur arkadaslar. Ben napicami bilmiyorum artik:(

Altın bilezik kola takılmadan evlenilmemeli ...

Bkz: Kocanın tahakkümü altından , ezici lafları altından kurataracak icraa edilen bir meslek .

Adam açıkça parayı ben kazanıyorum sanane demiş . Kendi paranızı kendiniz kazanma şansınız yok mu ?

Sürekli aynı konuları açmışsınız bence çoktan cevap bulmuş olmanız lazım eşinizle olan problemlerinize.

Kumar oynayan adam gelirini söylemez tabii.
Kumar var, aldatma şüphesi var. Ama sizin derdiniz ev muhasebesi.
Hesapları bilirsem bunlara engel olurum gibi bir düşünceniz varsa çok yanılıyorsunuz.

Kumar oynayan adam gelirini söylemez tabii.
Kumar var, aldatma şüphesi var. Ama sizin derdiniz ev muhasebesi.
Hesapları bilirsem bunlara engel olurum gibi bir düşünceniz varsa çok yanılıyorsunuz.
Ozaman kumar oynuyomaz ve (dogruysa) erotik masaj yerlerine felan gidemez diye ne bilim sanki ozaman hersey daha iyi olur gibi:( ama sizcede kari koca gelir gider bilmezmi birbirinin genel olarak yoksa benmi yanlis dusunuyorum

2 yıldır boşanacağım diye konu açmışsın hala kimse çabalamadımı bu evlilik için

2 yıldır boşanacağım diye konu açmışsın hala kimse çabalamadımı bu evlilik için
Sorunlarimizi hic bir zaman dogru durust konusmadik. Mesela bi gece bosanacagiz diye kavga ediyoruz. Yani esim aslinda bosanma kelimesini cok kullanir. Ertesi gunde birbirimize normal davraniyoruz ve konusmak istedigimde gecistiriyor yada kafam simdi biseye basmiyor, yada simdi degil sonra konusalim felan filan dedi genelde

Erotik masaj yapılan yere gitmiş olması suanki sorundan çok çok daha önemli

Bkz: Kocanın tahakkümü altından , ezici lafları altından kurataracak icraa edilen bir meslek .

Adam açıkça parayı ben kazanıyorum sanane demiş . Kendi paranızı kendiniz kazanma şansınız yok mu ?
Bende calisiyorum allaha sukur. Ama ben sadece gelir gider bakilsin hesabimizi bilelim istiyorum. Ve kumar felan oynamasin diyede tabiki:(

Evet sanki ozaman tam emin olurum gibi ne bilim. Bu sekilde acabalar oluyo kafamda cunku:KK43: gozumlr gorursem tam emin olabilirim diye dusunuyorum
Yani aslında şuan kendinizi kandırıyorsunuz farkındaysanız, kabullenmemek için uğraşıyorsunuz.

Bende calisiyorum allaha sukur. Ama ben sadece gelir gider bakilsin hesabimizi bilelim istiyorum. Ve kumar felan oynamasin diyede tabiki:KK43:

Ohoo çalışıyorsanız çıkarın sesinizi . Benim de bu eve katkım var , her şeyden haberim olacak sen hayırdır diyin . Bu nedir yahu yapmayın .

Maaş kartını eşine verip cebinde para olmadan gezen bir sürü çalışan , altın bilezikli kadın var maalesef. İş sadece bunda bitmiyor. Karakter sahibi olmayan, aile olmanın ne olduğunu bilmeyen erkekler gösteriyor bu tavrı.

Maaş kartını eşine verip cebinde para olmadan gezen bir sürü çalışan , altın bilezikli kadın var maalesef. İş sadece bunda bitmiyor. Karakter sahibi, aile olmanın ne olduğunu bilmeyen erkekler gösteriyor bu tavrı

Bence bir ağırlık ortaya konulmalı . O tarz erkeklerin dilinden böyle konuşulur ; ses çıkararak . Yoksa ver maaşını al sana kuru ekmek ben gidiyorum başka kadınlara oluyor maalesef . Üzgünüm çok örnek gördüm böyle :KK43:

Ozaman kumar oynuyomaz ve (dogruysa) erotik masaj yerlerine felan gidemez diye ne bilim sanki ozaman hersey daha iyi olur gibi:KK43: ama sizcede kari koca gelir gider bilmezmi birbirinin genel olarak yoksa benmi yanlis dusunuyorum

Ev içinde ayrı olmaz, tabii ki gelir bilinmeli. Ama sizin sorununuz bu değil.

Hesap tutuyorsunuz diye kumar oynayamayacak veya erotik masaja gidemeyecek olması kocanızın kumarbaz ve aldatma eğilimli olduğu gerçeğini değiştirmeyecek sonuçta.
Adam aynı adam olarak kalmaya devam edecek.

Bu adam size gelirini söyleyip hesabına ortak etmez ama ortak hesaba geçseniz bile yolunu bulup yine yapar yapacağını.

Back
X