• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanimlar bi bakarmisiniz

Sorunlarimizi hic bir zaman dogru durust konusmadik. Mesela bi gece bosanacagiz diye kavga ediyoruz. Yani esim aslinda bosanma kelimesini cok kullanir. Ertesi gunde birbirimize normal davraniyoruz ve konusmak istedigimde gecistiriyor yada kafam simdi biseye basmiyor, yada simdi degil sonra konusalim felan filan dedi genelde
Gerçeklerden kaçıyor ozaman ... yani anlamadımki bi evlilikte olmayacak herşey var zaten adamda, sürekli boşanalım diyen biri üstelik bence gururunuzu alıp boşanın artık

Ohoo çalışıyorsanız çıkarın sesinizi . Benim de bu eve katkım var , her şeyden haberim olacak sen hayırdır diyin . Bu nedir yahu yapmayın .
Oda benim maasima karismaz ama bence ikimizde birbirimizinkini gormeliyiz sonucta ev gecindiriyoruz. Bende kesin senin cok onemli gizledigij seyler var anlasildi dedim. Benim icin bu sart dedim. Yok efendim benim hesap sormami bana hesap felan veremezmis tepesinde durdugumu hissetmek istemiyomus bla bla

Oda benim maasima karismaz ama bence ikimizde birbirimizinkini gormeliyiz sonucta ev gecindiriyoruz. Bende kesin senin cok onemli gizledigij seyler var anlasildi dedim. Benim icin bu sart dedim. Yok efendim benim hesap sormami bana hesap felan veremezmis tepesinde durdugumu hissetmek istemiyomus bla bla

Sorun maaşa karışıp karışmamak da değil aslında . Ortak bir hayat kurulamamış anladığım kadarıyla . Bu karışmak ya da hesap vermek değildir ki . Karşındaki eşinin hayatına dahil olmaya çalışmaktır. En doğal haktır .

Ben bütün kumar oyunlarini bilirim artik oynamıyorum oynarsam kocam benden boşanır bana yuvamin yıkılışını ellerimle.mi yapcam demisligi de var sende git oyna onunla madem nerede oynuyor dernektemi zaten kumarcinin kumarciya parasi gecmez korkma .
Iddaa falan oynamiyor dimi?
Ayrıca gerçekten seni parasiz birakiyor mu?
Dertlendigin sey ne
Esinin cebine giren parayi bilmek zorunda degilsin gercekten sacma bir baskı bu.

Sorun maaşa karışıp karışmamak da değil aslında . Ortak bir hayat kurulamamış anladığım kadarıyla . Bu karışmak ya da hesap vermek değildir ki . Karşındaki eşinin hayatına dahil olmaya çalışmaktır. En doğal haktır .
10 senedir neredeyse basi borctam cikmadi. Bu gelen parayla duzelicek hersey insallah. Kendisi yapmak basarmak istiyormus. Saygu duyacakmisim ama ben saygi duymak yerine problem yaratiyormusum. Bana cok sacma geliyor bu sebepler sizcede oyle degilmi?

Ben bütün kumar oyunlarini bilirim artik oynamıyorum oynarsam kocam benden boşanır bana yuvamin yıkılışını ellerimle.mi yapcam demisligi de var sende git oyna onunla madem nerede oynuyor dernektemi zaten kumarcinin kumarciya parasi gecmez korkma .
Iddaa falan oynamiyor dimi?
Ayrıca gerçekten seni parasiz birakiyor mu?
Dertlendigin sey ne
Esinin cebine giren parayi bilmek zorunda degilsin gercekten sacma bir baskı bu.
Baski amacli degil ama ev icin cogu zaman yeterli para verir cunku paylasiriz giderleri. Ama o sirket hesabinden para cekip kumar oynamisligi var. Ben artik bir butun olmak istiyorum. Ve eminimki o benim yerimde olsaydi ortaligi yikardi. Benden sakladigi seyler oldugu icin gostermek istemiyor neredeyse eminim bundan. Bir cok kez yalanini yakaladim malesef ve hala utanmadan boyle davranabiliyor cildiricam resmen

Baski amacli degil ama ev icin cogu zaman yeterli para verir cunku paylasiriz giderleri. Ama o sirket hesabinden para cekip kumar oynamisligi var. Ben artik bir butun olmak istiyorum. Ve eminimki o benim yerimde olsaydi ortaligi yikardi. Benden sakladigi seyler oldugu icin gostermek istemiyor neredeyse eminim bundan. Bir cok kez yalanini yakaladim malesef ve hala utanmadan boyle davranabiliyor cildiricam resmen
Ne saklayacak ki kumar.oynadigini biliyorsunuz o bilmediginizi mi zannediyor?
Ya evin ihtiyaclari gideriliyormus yeterli para veriyormus Siz de çalışıyormuşsunuz bence bu talebinize gerek yok yani bilmek.zorunda degilsiniz simdi ornek veriyorum.
Hayatim parfum.alcam.para verir misin
Deseniz verir mi? Kavga mi cikar?

Ne saklayacak ki kumar.oynadigini biliyorsunuz o bilmediginizi mi zannediyor?
Ya evin ihtiyaclari gideriliyormus yeterli para veriyormus Siz de çalışıyormuşsunuz bence bu talebinize gerek yok yani bilmek.zorunda degilsiniz simdi ornek veriyorum.
Hayatim parfum.alcam.para verir misin
Deseniz verir mi? Kavga mi cikar?
Verir cunku parayi hic dusubmez. O kumar oyandigini bilmedigimi zannediyor ama ben eminik oynadigindan. Simdi yuzune vursam yine ozur diler bidaha yapmiycam der ama bir sure sonra yine yapar. Hem bir butun olmak hemde belki kunar oynamasini engellerim diye dusundum. Kumar oynarsan bosabirim desem belkide bosan der yani korkmaz bence oyle desem

Verir cunku parayi hic dusubmez. O kumar oyandigini bilmedigimi zannediyor ama ben eminik oynadigindan. Simdi yuzune vursam yine ozur diler bidaha yapmiycam der ama bir sure sonra yine yapar. Hem bir butun olmak hemde belki kunar oynamasini engellerim diye dusundum. Kumar oynarsan bosabirim desem belkide bosan der yani korkmaz bence oyle desem

Ooo canim o zaman sen bosuna dert ediyorsun adamin parayla isi yok ne güzel iste paraya kole olan cimri pinti haris bir insan olsaydi karisinin yedigini giydigini sayan olsaydi
Kumar oynamasina takılma
Ne oynuyor ki en fazla kac lira dönüyor?
Bugun kaybeder 2 gun sonra kazanir
Teselli oluyordur adam. Hani yanlış anlama ben burda kumari güzellemiyorum
Tabiki kotu bisey
Ama hep ayni kisilerle ufak paralarla oynuyorsa evini ihmal etmiyorsa,ayni zamanda çalışıyorsa da bence bir sorun yok..

Hayir oyle demeyebilir benim dediklerimi söyler ve malesef doğru olma ihtimali var sonucta las vegasta oynamiyor bir de ickide icmiyor zannedersem

Ooo canim o zaman sen bosuna dert ediyorsun adamin parayla isi yok ne güzel iste paraya kole olan cimri pinti haris bir insan olsaydi karisinin yedigini giydigini sayan olsaydi
Kumar oynamasina takılma
Ne oynuyor ki en fazla kac lira dönüyor?
Bugun kaybeder 2 gun sonra kazanir
Teselli oluyordur adam. Hani yanlış anlama ben burda kumari güzellemiyorum
Tabiki kotu bisey
Ama hep ayni kisilerle ufak paralarla oynuyorsa evini ihmal etmiyorsa,ayni zamanda çalışıyorsa da bence bir sorun yok..
Kumar benim icin cok buyuk bir sorun cunku kumar yuzunden cok borcta yapti esim malesef:(

Ben boyle oldugunu bilmiyordum ben zannettim ki oynuyor teselli oluyor hani ben biliyorum cunku kumarin ne oldugunu en fazla 500 1000 lira arkadaslariyla oynuyor onlarla onun harici yemege cikiyor cay corba iciyor o tarz bisey zannettim iddaa vs gıbı bisey olmadigini anladim ama borclaniyorda falan cok kötü işte o bak..

kredi cekmedi ama vergi borclarini odemeyip kumar oynadi mesela, dag gibi borc olustu bu yuzden eve icra bile geldi. Ama o bunu kabul etmez tabi :KK43:
O neden biliyo musun
Kafasi uçmuş o yüzden:(
Yani akli oyunda kumarda sorumsuzluk etmis simdi bu isin delileri var kadinlar gece gunduz oynuyor sosyal hayat 0 evde yemek bile pisirmeyen kafasini kagittan kaldirmayanlar var
Sorumsuzluk yapmis ama bu yanlis yani haklisin
Erotik masaj nerden bulmus ona sook oldum ama ya saka gibi

selam arkadaslar ablalar. Esimle cok sorunlarimiz oldu. Guvenimi sarsacak seyler yapti. Kumar yalan ve en son (daha emin degilim) erotik masajlar yapilan yere gittigini dusunuyorum.

Bizim aramiz bir kac aydir sorunsuzdu taaki bu aksama kadar. Biz esimle sorunlarmizi hic konusmadik ve bende bu yuzden bazen arada bazi laflar ettim. Bugunde oyle oldu. Bir para bekliyor bir yerden. O para geldiginde hesabina bende bakmak istedigimi soyledim ve parayi nerde nasil kullandigini gormek istedim. Biz evliyiz ve ikimizde birbirinin gelirini giderini gormeye hakki var dedim. Ama o istemiyor bunu resmen cildirdi. Sirketi var esimin. Bana aylik para verirmis ve bende o para yettigi surece bisey soramazmisim giderleriyle ilgili. Kendisi basarmak istiyormus, ilerde tek basima basardim demek istiyormus benim yardimim olmadan. Ama ben sadece artik gelir gider hesabi tutmak istiyorum. Bana agir laflar etti yok bu boyle olacak, vazgecmem bu kararimdan, isine gelmiyosa ceker gidersin felan demeye basladi. Bende kesinlikle bi fikrimden donmiycemi hatta ona guvenmem icin kendisinin bunu bana teklif etmesi gerektigini soyledim. Cunku bana gelmis ne diyor: bana guvenmen icin cabalaman lazim. Bende asil senjn cabalaman lagzim guvenimin geri gelmesi icin dedim. Beynim durdu resmen yazamiyorum bile. Bu boyle nasil olur arkadaslar. Ben napicami bilmiyorum artik:KK43:
hem suclu hem guclu

Eşinizin sirketi varsa zaten karttaki para haricinde illaki geliri olur sonuçta işçi değil istediğiniz kartta maaş kartı değil. Ki ben zaten bir erkeğin gelir giderini kadının tutmasını çirkin buluyorum. Sorununuzun cozumunu hesap kitap yaparak bulmaya çalışmayın bence. Çünkü bu neredeyse imkansız. Yapacak olan kilitli kapi ardinda da yapar diye bir laf vardır. Kısıtlamaya çalışmanız başa cikacaginiz anlamına gelmez.

O neden biliyo musun
Kafasi uçmuş o yüzden:KK43:
Yani akli oyunda kumarda sorumsuzluk etmis simdi bu isin delileri var kadinlar gece gunduz oynuyor sosyal hayat 0 evde yemek bile pisirmeyen kafasini kagittan kaldirmayanlar var
Erotik masaj nerden bulmus ona sook oldum ama ya saka gibi[/QUOTE
Bende cidden anlamadim. Kumarhaneye gidiyormu diye bakarken, bir baktim oyle bir masaj salonun adresi cikti. Ama o takip uygulamasi tam net bir adres gostermiyor. Bu yuzden gozumle gormek istiyorum acikcasi

hem suclu hem guclu
Bugun kardesimin dogum gunu var ve oraya gelmiyceni soyledi. Annemlere yine zor durumda kalicam. Ya yalan soyliycem yada dogruyu soyliycem. Bu arada esim birsuru laf etti yine. Niye dogum gunune gelmedigini kendin soylersin annemgile demistim oda s...git felan dedi, isine geliyorsa bilmem ne.Isime gelirse boyle devam edermisiz isime gelemessede naparsan yap dedi. Resmen haksizlik yapiyor ve benim resmen dilim kilitleniyor, laf yetistiremiyom ona. Biktim artik biktimmmm

O neden biliyo musun
Kafasi uçmuş o yüzden:KK43:
Erotik masaj nerden bulmus ona sook oldum ama ya saka gibi
Bende cidden anlamadim. Kumarhaneye gidiyormu diye bakarken, bir baktim oyle bir masaj salonun adresi cikti. Ama o takip uygulamasi tam net bir adres gostermiyor. Bu yuzden gozumle gormek istiyorum acikcasi

Back
X