- 16 Eylül 2015
- 109
- 26
- 13
- 31
Kizlar ya size bisey danisacagim sevgilim bazi sebeplerden ötürü Dün gece beni biraz kirdi . Ertesi gün tam barıştıık, Mesajlaşırken bi şakadan ötürü Gene bir tartışma söz konusu oldu ben alındım biraz oda çok üstüme geldi, Biraz tavır alayım yazmayayım dedim çok cocukca bi haraket yaptı ve tuttu beni engelledi sinirlenip. O pek gönül almayıda bilmez. Ama biz cabuk barışırız. hani eminim ki o an engelledi ama 2 dakika sonra kaldırdı yani temelli engellemek değildi amacı. Ama ben şakadan ötürü kırılmıştım bide üstüne engelleme gelince aradım çok sert konuştum, . (biraz hakaret içerikli karşılıklı) bende onu kırdım sonra oda aynı şekilde devam etti. Ama telefonu açtığında felan sesi çok yumuşaktı iyiydi ta ki ben direk bağırmaya sert çıkmaya başlayınca aşırı sinirlendi oda.. Neyse sonra bağırdım çağırdım kaldırttım engeli, küstük 3 saattir konuşmuyoruz. Kalbim kırılmış durumda . Ama abarmtış olabilriim yaptığı şakayı
Bilmiyorm ben yazmazsam o yazarmı bi fikrim yok. Ne yapmalıyım sizce Kırıldım ama uzatmayıp onunla barışıp mı tavır koymalıyım( yanı bi mesaj atsam mi engellemek böyle kolay mi gibisinden felan), Yoksa susarak beklemeye mi alayım kendimi?( Çoook zor benim için beklemek ama) Basit bi sorun ,sormak istedim 

Son düzenleme: