Hanimlar bi bakin .s

Busra0621

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
109
26
13
31
Kizlar ya size bisey danisacagim sevgilim bazi sebeplerden ötürü Dün gece beni biraz kirdi . Ertesi gün tam barıştıık, Mesajlaşırken bi şakadan ötürü Gene bir tartışma söz konusu oldu ben alındım biraz oda çok üstüme geldi, Biraz tavır alayım yazmayayım dedim çok cocukca bi haraket yaptı ve tuttu beni engelledi sinirlenip. O pek gönül almayıda bilmez. Ama biz cabuk barışırız. hani eminim ki o an engelledi ama 2 dakika sonra kaldırdı yani temelli engellemek değildi amacı. Ama ben şakadan ötürü kırılmıştım bide üstüne engelleme gelince aradım çok sert konuştum, . (biraz hakaret içerikli karşılıklı) bende onu kırdım sonra oda aynı şekilde devam etti. Ama telefonu açtığında felan sesi çok yumuşaktı iyiydi ta ki ben direk bağırmaya sert çıkmaya başlayınca aşırı sinirlendi oda.. Neyse sonra bağırdım çağırdım kaldırttım engeli, küstük 3 saattir konuşmuyoruz. Kalbim kırılmış durumda . Ama abarmtış olabilriim yaptığı şakayı o_O Bilmiyorm ben yazmazsam o yazarmı bi fikrim yok. Ne yapmalıyım sizce Kırıldım ama uzatmayıp onunla barışıp mı tavır koymalıyım( yanı bi mesaj atsam mi engellemek böyle kolay mi gibisinden felan), Yoksa susarak beklemeye mi alayım kendimi?( Çoook zor benim için beklemek ama) Basit bi sorun ,sormak istedim :KK43:

Son düzenleme:
Neden böyle çocukça davranıp sonra pişman oluyorsunuz anlamıyorum. Erkek arkadaşın başlatmış çocukluğu önce o arasın

Neden böyle çocukça davranıp sonra pişman oluyorsunuz anlamıyorum. Erkek arkadaşın başlatmış çocukluğu önce o arasın
Maalesef bazen ters/ yanlış davranışlar sergileyebiliyoruz. Kendisi acaipde inatçıdır. sabahtan beri Çevrimiçi oluyor yazan yok . Aşırı sinir oldum ama beklemedeyim :KK12:

Sakın arama, alışır sonra ama ararsada sakince konuş. Böyle saçma sebeplerle de seni aramayacaksa kendisi bilir zaten.
Ya kızlar dayaanamıyorum haklısıınızzzz evet ama hala aramadıııııı :KK43: oda benden bekliyor heralde yaa,20 dk daha bekleyp bi mesaj atıyım diyorum ama yumuşak değil '' Okadar kırdın ettin daha devam mı ediceksin?'' Gibi gibii. Uff yaa. o_O

Senin zafını anlarsa bidaha hep bunu yapacak ama dayanamıyorsan ara gurur yapıp durma bişey kaybetmezsin kendini yeyip bitireceğine rahatlarsın

adam telefonda sakince konuşuyormuş belli ki arayı düzeltmeye çalışıyormuş, keşke sesinizi yükseltmeseydiniz. neden kavga ettiniz bilmiyorum ama şu noktada sizin davranışınız hoş olmamış bence. bir de hala konuşup trip atma derdindesiniz bence hiç gerek yok, iyice ipleri koparmayın. kaçar gider adam sonra üzülürsünüz. o hatalı mı bilmiyorum ama siz de hatalısınız bence bundan sonrasını tatlı dille çözün.

bir de seni birkaç dakika engelleme sebebi belki de kalbini kırmak istemeyişidir. engellemese belki kendine hakim olamayacak kötü şeyler yazacaktı. ki büyük bir ihtimal de öyle, yoksa engellediği biriyle telefonda sakince konusmazdı herhalde.

Sen paspasın altında ki anahtar olmuşsun annem üzgünüm ama bu kadar kolay arama sorma bu nedir ya biraz gururlu ol !

Back
X