Tamam teşekkür ederim cevabınız için. genelde öyle oluyor ama bu sefer bekleyecegimAlıştırma sennın adım atmana
Bekle o arasın
Tuaf bir ilişkimiz var evetcocuk oyuncagi yapmisiniz ama boyle olmaz ki...
Neden böyle çocukça davranıp sonra pişman oluyorsunuz anlamıyorum. Erkek arkadaşın başlatmış çocukluğu önce o arasın
Maalesef bazen ters/ yanlış davranışlar sergileyebiliyoruz. Kendisi acaipde inatçıdır. sabahtan beri Çevrimiçi oluyor yazan yok . Aşırı sinir oldum ama beklemedeyimNeden böyle çocukça davranıp sonra pişman oluyorsunuz anlamıyorum. Erkek arkadaşın başlatmış çocukluğu önce o arasın
bekle tabi arama, yoksa alışıyorlar oduncuklarMaalesef bazen ters/ yanlış davranışlar sergileyebiliyoruz. Kendisi acaipde inatçıdır. sabahtan beri Çevrimiçi oluyor yazan yok . Aşırı sinir oldum ama beklemedeyim
Evet ya öyle gerçektenbekle tabi arama, yoksa alışıyorlar oduncuklar
Sakın arama, alışır sonra ama ararsada sakince konuş. Böyle saçma sebeplerle de seni aramayacaksa kendisi bilir zaten.Evet ya öyle gerçektenTutuyorum kendimi .
Ya kızlar dayaanamıyorum haklısıınızzzz evet ama hala aramadııııııSakın arama, alışır sonra ama ararsada sakince konuş. Böyle saçma sebeplerle de seni aramayacaksa kendisi bilir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?