tedavi olarak klomen falan kullandım bir iki kez çatlatma iğneside yaptım ama normal özel hastanelerdeki sıradan kadın doğum doktorlarına... ama karar verdim bu ay bi infertilite uzmanına gitcem araştırcam..tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim..anlamadım bende doktorum beni mi oyalıyo hep bana olucak sıkma kendini diyo klomen veriyo bikaç test falan ne bilim artık sıkıldımm.hormonlarda sıkıntı yok tahlillerde simir temiz miyom kist vs yok..sadecde pko fakat ileri boyuttada deil
mesela bu ay kendi kendine 20 mm büyümüştü yumurtam doktorum ilişki günleri yazdı ödevimize uyduk fakat yine bugün kırmızıları gördüm..yani yine umutlar fııııss...boşaymış anlamadım neden..acaba diyorum bi uzman görse acaba yumurtalarım büyüyo fakat çatlamıyo mu
yoksa ne bilim rahim filmi mi çekilsem türlerim mi tıkalı
bunları araştırcam.yoksa hormon testimi devlet hastanesinde yaptırmıştım doğru düzgün kanımı alamadılar az geldi yarım tüp aldılar normalde 1 tüp olmalıydı neyse yeter dediler
aklımda acaba kaldı hani öylesine mi temiz raporu verildi ne bilim bi sebep bulamıyorum..bu ay düzenli ilişkiye girdim yumurtalarımda iyice gelişmişti yine niye kalamadımm..böyle işte bide şu ara şeker hapıda kullanıyorum pko ya bağlı insülin direncini kırmak için vücudumun.. böyle yani

(