Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamahanımlar bi yardım etseniz makbule geçer.
İlk önce saçlarını açmalısın tam bakır mı kızıl mı anlamadım kızıla kaçan bakır gibi ilk önce bu rengi bulmak için boyaları araştırman lazım araştırınca zaten bulursun saçlarını açtıktan sonra da boyarsın ama bu rengi kullanması zordur akar hep ben bakır yapmıştım bir ara böyle olmamasına rağmen hep akıyodu yani
teşekkürler kızlar. saçımda boya yok. 3 boyamada da olsa olsun açıcı istemiyorum saçım belimde ve beyazlar başladı. bi süre kızıl hevesimi alıp koyuya boyayacağım.
ama hangi boyaları karıştırıcam bilemiyorum. yıllar önce sonbahar kızılı yapmıştım o kırmızımsıydı. tarçın bakırla onu karıştırsam mesela. bilemiyorum. keşke deneyimlemiş biri çıksa.
Kizil en zor boyadir ilk boyadigimda tam bir hafta olmadan akar ve igrenc bi renge donusur renk iyice tutana kadar her hafta boyama imkanin olcaksa kizili tercih etmelisin