• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar bir akıl verin ben ne yapayım

Umberlee

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
8.058
12.790
823
Akılla olacak iş değil biliyorum da olaya nasıl yaklaşacağımı bile bilmiyorum.
Bir yıl içinde 3 kez kaza yaptım. Ben birine çarpmasam biri bana çarpıyor. Sabah bir kalkıyorum hop biri vurmuş arabaya.
Sadaka verdim kurban kestirdim yok olmuyor.
7 yıllık şoförüm bir kere bile trafik cezam yok.
Bu yıl kazadan gözümü açamıyorum. Lanetli miyim neyim.
Aracım cumartesi servisten çıktı mis gibi geldim park ettim az önce karları süpürmek için aşağı indim hop tampon boşta duruyor dişlerden atmış.
Ben nasıl edicem bilmiyorum.

Akılla olacak iş değil biliyorum da olaya nasıl yaklaşacağımı bile bilmiyorum.
Bir yıl içinde 3 kez kaza yaptım. Ben birine çarpmasam biri bana çarpıyor. Sabah bir kalkıyorum hop biri vurmuş arabaya.
Sadaka verdim kurban kestirdim yok olmuyor.
7 yıllık şoförüm bir kere bile trafik cezam yok.
Bu yıl kazadan gözümü açamıyorum. Lanetli miyim neyim.
Aracım cumartesi servisten çıktı mis gibi geldim park ettim az önce karları süpürmek için aşağı indim hop tampon boşta duruyor dişlerden atmış.
Ben nasıl edicem bilmiyorum.
Park halindeki arabaya mı vuruyorlar ?
Kasten biri yapıyor olmasın ?
Ya da sürekli aynı yere parkeden sizin arabaya yakın bir araba varsa ondan şüphelenebilirsin ?
Ne diyelim 2018 size kazasız belasız bir yıl olsun :)

Park halindeki arabaya mı vuruyorlar ?
Kasten biri yapıyor olmasın ?
Ya da sürekli aynı yere parkeden sizin arabaya yakın bir araba varsa ondan şüphelenebilirsin ?
Ne diyelim 2018 size kazasız belasız bir yıl olsun :)

Ya biri bana vuruyor ya ben birine. Hiç olması biri camla filan 4 etrafını çiziyor.ne kaskodan yaptıravak ne cepten verevek halim kalmadı vallahi.
Bu kadar kazayı belayı nasıl çekiyorum bilmiyorum.

İnanılmaz sakin bir yer park ettiğim yer.
Deve mi keseyim napayım bilemedim. Mal mı hayırsız satsam mı ne yapsam bilmiyorum.
:)
Olur mu öyle şey. Araba nasıl sedan mı?
Hatchback birşey alın olmazsa. Birde dikkat çekici arabalar daha çok kaza yapıyor gözlemlediğim kadarıyla nazar mı değiyor nedir :bicak:

Ama araba bir iki defa kaza yapınca insan soğuyor, satıp almak sıkıntı olmıcaksa satın.

:)
Olur mu öyle şey. Araba nasıl sedan mı?
Hatchback birşey alın olmazsa. Birde dikkat çekici arabalar daha çok kaza yapıyor gözlemlediğim kadarıyla nazar mı değiyor nedir :bicak:

Ama araba bir iki defa kaza yapınca insan soğuyor, satıp almak sıkıntı olmıcaksa satın.

Hatcback. Hay nazarları batsın vallahi artık yetişemiyorum. Satmak istiyorum ama satınca yenisi zor malum vergiler almış başını gidiyor. Canımdan bezdirdi beni. Okuyorum üflüyorum yok arkadaş hırsımdan ağlıcam resmen.

Ablamlar da öyle.
Nedense kazadan kurtulmuyorlar.
Araba tamirden çıkıyor, haftasına şehir içi anayolda üzerine başka araçtan koyun düşüyor, başka zaman köpek atlıyor, gece biri sürtüp gidiyor vs vs...
Allah büyük-küçük kazadan korusun.

Hatcback. Hay nazarları batsın vallahi artık yetişemiyorum. Satmak istiyorum ama satınca yenisi zor malum vergiler almış başını gidiyor. Canımdan bezdirdi beni. Okuyorum üflüyorum yok arkadaş hırsımdan ağlıcam resmen.
Araba ne ki? Aynı ayarda almak isteseniz daha pahalıya mı gelecek.
Her kaza da değeri de düşüyor arabanın, cebe 2 katı zarar :/

Ablamlar da öyle.
Nedense kazadan kurtulmuyorlar.
Araba tamirden çıkıyor, haftasına şehir içi anayolda üzerine başka araçtan koyun düşüyor, başka zaman köpek atlıyor, gece biri sürtüp gidiyor vs vs...
Allah büyük-küçük kazadan korusun.

Amin yine mala gelsin geleceğine de bu gidişle kredi kartlarını patlatıp sadexe arabaya çalışacağım. Ablanıza da geçmişler olsun Rabbim beterinden korusun

Park halinde olması kasıtlı gibi geldi. Özellikle istanbuldaysanız, otoparklı ev şart diye düşünüyorum. Tabi o da bir lüx ama sokakta bırakmak da büyük risk, İmtihan yılınız mı demekki, olur öyle gelince üst üste geliyor insanın sabrı deneniyor. Sonra feraha çıkıyorsunuz. Size de öyle olur inşallah

zekatinizi eksiksiz ver tatlim belayi savar

Araba ne ki? Aynı ayarda almak isteseniz daha pahalıya mı gelecek.
Her kaza da değeri de düşüyor arabanın, cebe 2 katı zarar :/

Astra. Otomatik vites sıkıntılı olduğu için mecburen 0 alıyorum alacağım zaman. 110bin lira o da. Benim etim ne budum ne.

Astra. Otomatik vites sıkıntılı olduğu için mecburen 0 alıyorum alacağım zaman. 110bin lira o da. Benim etim ne budum ne.
Bende otomatik kullanıyorum hep ikinci el kullandım.
Volswagen alın, viteste hiç arıza çıkarmadı bana şimdiye kadar. Öncesinde golftu şimdi cc, hiç sorun yaşamadım.
Zaten hareket halindeyken vites geçişi en seri yine vw.
Tabi bmw mercedes falan hariç :D

Back
X