- 2 Eylül 2018
- 110
- 43
- 98
- 29
- Konu Sahibi Filiz busra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedim.
Ben de bekliyorum meleğimi. Umarım arkadaşınız da ben de isteyen herkes de sağlıkla kavuşur o çift çizgiyi tez zamanda görürüz.teşekkür ederim
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinBen de bekliyorum meleğimi. Umarım arkadaşınız da ben de isteyen herkes de sağlıkla kavuşur o çift çizgiyi tez zamanda görürüz.![]()
Test geçersizAdete 4 gün kala yapılmış bir test arkadaşımın , kaset testide böyle çıktı dün biz görüyoruz ama sizde görüyor musunuz? Eğer varsa bu kadar silik mi olur beş dakika içinde cektim bu fotoğrafı
Ben değilimBelli belirsiz var gibi ama heveslendirmek istemem en iyisi kan testi verin kesin sonuç
Benim değil test arkadaşımın :) onunda daha dört gün var o tam adet vaktini bekleyip ozaman gidecek inşallah kan vermeye :)Ben çok silik çizgi ile öğrenmiştim var mı yok mu sonradan görmüştüm o gün kan verdim 50.50 çıktı beta hcg ama bnm adet olmama 1 ya da 2 gün vardı. İstersen bekle tam adet gününde kan ver canım
Bu fotoğraf 5 dakika içinde çekildi zaten kuruluk çizgisi olmadığına eminiz alttan kendi çizgisi mi acaba diye düşündük yada biz görmek istediğimiz için mi görüyoruz acaba dedik neyse artık kan vermeye gidecek Allah nasip eder inşallah tüm isteyenlereTest geçersiz5 dakika sonrası da geçersiz sayılıyor. 1 dakika içinde çıkıyor gerçekten silik görüntü nasıl olur gebe olduğunuz zaman anlarsınız , rabbim nasip etsin inşallah
Bende en az 15 test yaptığım için hevesleniyordum hep en son anladım neymiş ne degilmiş
![]()
Ben görüyorum canım bende adetime 4 gün kala yapmıştım böyle çıktı iki gün sonra kan testi verdim 45 çıktıBenim değil test arkadaşımın :) onunda daha dört gün var o tam adet vaktini bekleyip ozaman gidecek inşallah kan vermeye :)
Ben görüyorum canım bende adetime 4 gün kala yapmıştım böyle çıktı iki gün sonra kan testi verdim 45 çıktı hatta elimde iki test vardı 4 saat sonra tekrar yaptım biraz daha belirgin oldu
Bende 12 test yaptım hep negatiftiTest geçersiz5 dakika sonrası da geçersiz sayılıyor. 1 dakika içinde çıkıyor gerçekten silik görüntü nasıl olur gebe olduğunuz zaman anlarsınız , rabbim nasip etsin inşallah
Bende en az 15 test yaptığım için hevesleniyordum hep en son anladım neymiş ne degilmiş
![]()
Ay inşallah ya bizede sürpriz olsa şöyle ne mutlu oluruzBende 12 test yaptım hep negatiftikesin enfeksiyon var hasta olamıyorum diye gittim hamilesin dedi
Bence de negatif bu.İnşallah Allah sağlıkla gebelik de nasip etsin.ama şey duymuştum, çift çizgiyse kesin pozitif, tek çizgiyse yine de gebe olma ihtimali var muayene olmak lazım derlerdi.Adete 4 gün kala yapılmış bir test arkadaşımın , kaset testide böyle çıktı dün biz görüyoruz ama sizde görüyor musunuz? Eğer varsa bu kadar silik mi olur beş dakika içinde cektim bu fotoğrafı
Bakalım adet vakti geçince kan test yaptıracak inşallah :)Bence de negatif bu.İnşallah Allah sağlıkla gebelik de nasip etsin.ama şey duymuştum, çift çizgiyse kesin pozitif, tek çizgiyse yine de gebe olma ihtimali var muayene olmak lazım derlerdi.
Daha sonraları testiniz belirginleşti mi acaba ? Benim testim böyle çıktı ilk bir iki dakika içinde daha adetime üç dört gün var sürekli değişir adet döngüm kimyasal mı bu ne anlamak zor ama sanırım normal gebelikte silik çizgi git gide koyulaşıyor ilkini yaptım acaba dedim test de birşey mi var iki saat sonra falan bir daha yaptımBen görüyorum canım bende adetime 4 gün kala yapmıştım böyle çıktı iki gün sonra kan testi verdim 45 çıktı