- Konu Sahibi Filiz busra
Geldi sonucumHadi bakalım hayırlısı degerinden gayet güzeldir inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldi sonucumHadi bakalım hayırlısı degerinden gayet güzeldir inşallah
İyi süpee canım gözün aydın adetine varmıydı dahaGeldi sonucum
Bugün yarın yada diğer güm olmam gerekli idi tam net olmuyor adet tarihlerim yarın da kadın doğuma randevu aldım teşekkür ederim.İyi süpee canım gözün aydın adetine varmıydı daha![]()
İnşallah canım inşallah allahım kucagına almayı nasip etsin darısıda bana inşallah canım benim betam adetten 4 gün önce 45 çıkmıştı seninli gayet güzel benimki zaten saglıklı ilerlemedi düşük yaptım ama kadın doguma çok erken degil mi canım henüz kese bile karından gözükmeyebilir benimki gözükmemişti altan bakınca gördüBugün yarın yada diğer güm olmam gerekli idi tam net olmuyor adet tarihlerim yarın da kadın doğuma randevu aldım teşekkür ederim.inşallah sağlıkla devam eder değerim iyi mi
Kese karından beta 1500 olduktan sonra gözüküyorİnşallah canım inşallah allahım kucagına almayı nasip etsin darısıda bana inşallah canım benim betam adetten 4 gün önce 45 çıkmıştı seninli gayet güzel benimki zaten saglıklı ilerlemedi düşük yaptım ama kadın doguma çok erken degil mi canım henüz kese bile karından gözükmeyebilir benimki gözükmemişti altan bakınca gördü
Kadın doğuma idrar testin de pozitif gördüm kan vermek için geldim demeyi düşünüyorum sağlık ocağı hem çok geç çıkıyor sonuç hem de bir daha kan alalım iki üç gün sonra falan demedi doktor da izinlimişİnşallah canım inşallah allahım kucagına almayı nasip etsin darısıda bana inşallah canım benim betam adetten 4 gün önce 45 çıkmıştı seninli gayet güzel benimki zaten saglıklı ilerlemedi düşük yaptım ama kadın doguma çok erken degil mi canım henüz kese bile karından gözükmeyebilir benimki gözükmemişti altan bakınca gördü
Evet 3. Gün tekrar ver canım artışına bak yaaa acaba bende test yapsam mı ki acaba gögsüm balon gibi şiş sanki birde diyorum düşüşkten sonra beta tamamen sıfırlanmadıysa o çıkar mı acaba diyorumKadın doğuma idrar testin de pozitif gördüm kan vermek için geldim demeyi düşünüyorum sağlık ocağı hem çok geç çıkıyor sonuç hem de bir daha kan alalım iki üç gün sonra falan demedi doktor da izinlimiş
Kaç gün var adetinize çıkar ise kan verirsiniz ordan anlaşılırEvet 3. Gün tekrar ver canım artışına bak yaaa acaba bende test yapsam mı ki acaba gögsüm balon gibi şiş sanki birde diyorum düşüşkten sonra beta tamamen sıfırlanmadıysa o çıkar mı acaba diyorum
Valla ben korkuyorum yapmaya düşük çıkar beya güzel yükselmez diye düşükten sonra korkum geçmicek galiba test aldım ama ne yaparım bilmiyorum adetime 7 gün var yumurtlamam olalıda 8 gün olduKaç gün var adetinize çıkar ise kan verirsiniz ordan anlaşılırinşallah vardır bebişşşş
Valla ben korkuyorum yapmaya düşük çıkar beya güzel yükselmez diye düşükten sonra korkum geçmicek galiba test aldım ama ne yaparım bilmiyorum adetime 7 gün var yumurtlamam olalıda 8 gün oldu
21 gün geçti canım korunmadım hiçErken gebelik testi ile bir yada iki gün sonra yapın bence ben hissediyorum yakın zaman da sizin de olcak. Düşüğün üstünden ne kadar geçti
Tamam canım yaparsam atarımYaparsanız atın buraya merak ettim inşallah vardır Korkmayınben de korkuyorum sizi anlayamam ama güzel düşünelim güzel olsun dualarım sizle
Canım yaptımda test çok silik çıktı hayalet çizgi derker ya öyle bence düşükten kalandır hala sen naptın gittin mi doktoraTamam canım yaparsam atarım