hanımlar biraz ÖZEL..

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
bayanlar biraz özel bır sorum olacak cinsellik konusuna açamadığım için buraya yazıyorum. Sizce evli çiftlerin (özelikle yeni) haftada 3 kez birlikte olmaları az mıdır_? önceden böyle hiç düşünmedim ama iş yerimdeki bayan arkadasım kafamı karıştırdı hani az manasında :44: bilemiyorum aslında cinsellikle ilgili çok problemim yok fakat doğum kontrol hapından mıdır nedir biraz isteksizlik başladı bende son 1 aydır üstelik, ( orgazm duygusunu yaşıyor olmama rağmen :28: ) :26::26:

bayanlar biraz özel bır sorum olacak cinsellik konusuna açamadığım için buraya yazıyorum. Sizce evli çiftlerin (özelikle yeni) haftada 3 kez birlikte olmaları az mıdır_? önceden böyle hiç düşünmedim ama iş yerimdeki bayan arkadasım kafamı karıştırdı hani az manasında :44: bilemiyorum aslında cinsellikle ilgili çok problemim yok fakat doğum kontrol hapından mıdır nedir biraz isteksizlik başladı bende son 1 aydır üstelik, ( orgazm duygusunu yaşıyor olmama rağmen :28: ) :26::26:

Az sanırım.
Bi arkadaşım her gün yaptıklarını söylemişti :17:

iş arkadaşınızla nasıl böyle bişi konuştunuz şaştım :111::111::111:

bunun belli bir aralığı, sıklığı yoktur ki. monotonlaştırmayın hafta da 3 kez 4 kez diye :31:

Az sanırım.
Bi arkadaşım her gün yaptıklarını söylemişti :17:

:1: evet tatilde bizde öyle :))
ama iş hayatı ev koşuşturmacası yemek hazırla mutfagı topla derken bir bakıveriyorsun saat 11 sabah erkenden işe gidiyorsan gözün bazen kesmiyor :40:

iş arkadaşınızla nasıl böyle bişi konuştunuz şaştım :111::111::111:

bunun belli bir aralığı, sıklığı yoktur ki. monotonlaştırmayın hafta da 3 kez 4 kez diye :31:

Şaşırmayın aynız amanda kendısı okuldan samımı arkadasımdır. doğum sonrasını konusurken konu banada değindi :))

dogum kontrol hapı yan etkı olarak ısteksızlık yapmıs olabılır... neye gore az cnm bırden yuklenıp de cabuk bıkmayın.. herkesın hıssı duygusu farklıdır o sekılde dusunme bence cnm:ssz: ayrıca vucud ıster ıstemez yoruluyor o aktıvıteyı yapınca usenıyor olabılırsınız:)

Son düzenleme:
Bu işlerde etrafa göre kriter olur mu ya? Gıcığım zaten haftada şu kadar diye sayılmasına

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hımmm :12: :12: :12:

kendinizi şartlamıyorsunuz değil mi? bugün olacak, bugün olmayacak diye? :17:

hayır asla.. hiç öyle birşey olmadı fakat genelde oyle denk gelır dıye demiştim. ya aslında kafaya takılacak birsey değildi fakat son zamanlarda isteksizim sanırım ilaçtan yan etkisi varmış zaten. Bu durum beni üzüyor çünkü birbirini seven insanın hele ki eşlerin yaşadığı en güzel duygu şimdi benden gidiyor:2: eşime söylesem hemen ilacı bıraktıracak sonrası onun korunmasına güvenemem zaten çocuk istiyor bahanesi olur :(((

hayır asla.. hiç öyle birşey olmadı fakat genelde oyle denk gelır dıye demiştim. ya aslında kafaya takılacak birsey değildi fakat son zamanlarda isteksizim sanırım ilaçtan yan etkisi varmış zaten. Bu durum beni üzüyor çünkü birbirini seven insanın hele ki eşlerin yaşadığı en güzel duygu şimdi benden gidiyor:2: eşime söylesem hemen ilacı bıraktıracak sonrası onun korunmasına güvenemem zaten çocuk istiyor bahanesi olur :(((

dogum kontrol hapinin bi cok yan etkisi var fakat o yan etkilerin icinde cinsel isteksizlik yokki canim.. bende kullaniyorum cünkü ve bende böyle bir sey olmadi. yan etkilerindede yazmiyor zaten..:26:

dogum kontrol hapinin bi cok yan etkisi var fakat o yan etkilerin icinde cinsel isteksizlik yokki canim.. bende kullaniyorum cünkü ve bende böyle bir sey olmadi. yan etkilerindede yazmiyor zaten..:26:

ben yasmin kullanıyorum ve açıkça yazıyor, bu durumu fark ettikten sonra okudum. ve bu zamana kadar yaklaşık 1 yıl hiç olmamıştı. il kez gecen ay başladı ve devam etmekte..

belki de haptan değil ama bu aralar işte bedenen çok yorulduğunuzdan üşeniyorsunuz? ya da stres yaptığınız maddi manevi bir konu mu var? ya da gebe kalacağım diye korktuğunuzdan mı kaçıyorsunuz?

amma çok soru oldu :9:

belki de haptan değil ama bu aralar işte bedenen çok yorulduğunuzdan üşeniyorsunuz? ya da stres yaptığınız maddi manevi bir konu mu var? ya da gebe kalacağım diye korktuğunuzdan mı kaçıyorsunuz?

amma çok soru oldu :9:

belkide.. bilemiyorum. stres herzaman var çalışan ınsanlar olunca hele bankacıysan :26:

ben yasmin kullanıyorum ve açıkça yazıyor, bu durumu fark ettikten sonra okudum. ve bu zamana kadar yaklaşık 1 yıl hiç olmamıştı. il kez gecen ay başladı ve devam etmekte..

yasmini ben 1 ay kullandım bir sorun yoktu. 2. ay göğüs ağrısından ölecektim. akşamları işten eve geldiğimde memelerim diye ağlardım. o kadar canım acıyordu. sonra bıraktım. :27:

bence fazlasıyla normal.
her gün insan sıkılır :37:
çok ara vermek de iyi değil :P

Back
X