hanımlar biraz ÖZEL..

3 aşağı 5 yukarı gibi ölçütleriyle sınırlanmaz ki bu konu..sizin canınız ne zaman isterse o zaman en uygun zamandır..yani bunun belli bi limiti yok ki sayı koymak ya da az demek olmaz:31:

3 aşağı 5 yukarı gibi ölçütleriyle sınırlanmaz ki bu konu..sizin canınız ne zaman isterse o zaman en uygun zamandır..yani bunun belli bi limiti yok ki sayı koymak ya da az demek olmaz:31:

:1: bıraz kuruntumu yaptım nedir..

hayır asla.. hiç öyle birşey olmadı fakat genelde oyle denk gelır dıye demiştim. ya aslında kafaya takılacak birsey değildi fakat son zamanlarda isteksizim sanırım ilaçtan yan etkisi varmış zaten. Bu durum beni üzüyor çünkü birbirini seven insanın hele ki eşlerin yaşadığı en güzel duygu şimdi benden gidiyor:2: eşime söylesem hemen ilacı bıraktıracak sonrası onun korunmasına güvenemem zaten çocuk istiyor bahanesi olur :(((

Haptan ziyade çalışanlar için yorgunluk önemli bir etken
Ertesi sabah erken kalkmak zorunda olunca onu bile planlıyor insan
Bu kadar sayı normal diye bir durum yok aslında dert etme kendine
Ve her gün insanın içini bayıyor bir süre sonra, keyif kaçıyor
İyidir yani, gözüne çok az görünüyorsa hafta sonları telafi edin:34:

Başkalarının sözlerine bakarak kendi cinsel hayatınızı değerlendirmeyin onlar bu adar yapıyormuş bizimde o kadar yapmamız lazım normali buymuş deyip şartlandırmayla olmaz ki bu iş. Mecburiyet olur ki herhalde bir süre sonra görev gibi mi oluyor bilemiyorum yani şu kadar olmalı fila diye insan ne zaman içinden gelirse arzu duyarsa o zaman olur spontene gelişir yani bugün ilişki günümüz hadi filan diye bir şey olamaz eşinize de kalkıp işte bu normal değil daha fazla olması lazım filan demeyin. Her evlilikte farklıdır onlara göre normal olmayan sizin evliliğiniz için normaldir her karakter bir değil ki hiç sevmem bu tarz genellemeleri. Doğum kontrol hapları pek isteksizlik yapmaz böyle bir durum varsa ilişki süresini uzatarak çözün ve gerçekten isteyin.

:1: bıraz kuruntumu yaptım nedir..
eşiniz şikayetçi değil ise sizde memnunsanız
ne zaman isterseniz o zaman yaşamanız en doğrusu
baskı yapan erkekler veya isteği olmamasına rağmen memnun etmek adına rol yapan kadınlar varmış
duydukça üzülüyorum

Cinsellik oyle sayıyla zorla iteleye iteleye olmazkiii.... fizyolojik psikolojik biseydir. Vücut ne zaman isterse duygularınız ne zaman istersr i zaman yaparsınız. Bazen her gün bazen gunde 2 kez bazen hafyada 3 kez. Bence takma. Sende kocanda mutluysan amannn millete ne. Hem o her gece sevisiok diyenler gercekten o kadar muhabbettemi acaba? ,ne bilcen atio bellki

Bazı kadınların cinselliği bile sidik yarışına çevirmesine ayar oluyorum. Yeni evli bir kadının başına gelen bir durum yaşıyorsun benzer sorulara bende maruz kalırdım haftada kaç kez olacağı milleti ne ilgilendiriyor azlığı çokluğu kime ne? böyle abuk subuk konuşanların yatak odalarında skor tahtası mı var acaba? :ssz:

Haftada 3 hergün bunları duyunca sinir oldum
1 yıllık evliyîm 6 aydır ayda Bikere ya oluyo ya olmuo
12.yılımızdayız sanırım bıktık :5:

Cinselliği maç konusu gibi skora bağlamak bana yanlış geliyor. Herkesin ne yaşadığı,nasıl yaşadığı,ne kadar sıklıkla yaşadığı onu bağlar.

haftada 3 az değil bence, arkadaşın densizlik etmiş, az ya da çok diye bişey yok, çiftler ortak olarak nasıl istiyorsa normali odur, iki tarafta her günü uygun buluyosa onlara göre normal, başka çift iki haftada biri uygun görüyosa o da onlara göre normal
aaa azmış çokmuş diye kendini kasmak manasız, karı kocanın nasıl anlaştığı uyuştuğu önemli bu konuda

(ilk defa pro olarak buraya yazıyorum ya iyimiş:1::1::1:)

Son düzenleme:
Back
X