Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemedim ya közlenmiş gibi de duruyorTürlü gibi gozukuyor.
Yani soğanla mı kavuracağım nasıl yapacağımŞakşuka, türlü gibi bir şey
Bence kozlenmis durmuyor kabuklari var cunkuBilemedim ya közlenmiş gibi de duruyor
Yani çiğ gibi duruyor, soğan birazcık da sarımsak kavurup o poşeti ekleyip pişirebilirsiniz bence, duruma göre su eklenebilir, sebzeli yaz yemeği tarzında yanına da yoğurt pilav gider diye düşünüyorumYani soğanla mı kavuracağım nasıl yapacağım
Tamamdır teşekkür ederim ne olduğunu anlamadığım için çözdürmeyecektim ama çözünsün bakalım akşama yemek çıkarBence kozlenmis durmuyor kabuklari var cunku
Çok teşekkür ederim akşama yemek çıktı o zamanYani çiğ gibi duruyor, soğan birazcık da sarımsak kavurup o poşeti ekleyip pişirebilirsiniz bence, duruma göre su eklenebilir, sebzeli yaz yemeği tarzında yanına da yoğurt pilav gider diye düşünüyorum![]()
Bilemedim ya közlenmiş gibi de duruyor
Rica ederim kolay gelsin, sonra nasıl olduğunu yazınÇok teşekkür ederim akşama yemek çıktı o zaman![]()
Çok teşekkür ederimmKözleme ile kızartma ya benziyor gibi vereceğim tarifi ikisinde de kullanabilirsiniz.
Soğanlari iri iri doğrayın,sarımsakla aynı şekilde,kavurun içine 1 tatlı kaşığı salça ve biraz domates ekleyin kavurun sonra içine sebzeleri atın bir tür çevirin kapatin tuz, pul biber atın en son maydanoz dograyin.
Köz değil bence patlıcanı kızartıp içine de sonradan domates doğranmış patlıcan cigirtma yada yaz türlüsü pişme seviyesine bakarsınız pişirirkenBilemedim ya közlenmiş gibi de duruyor