• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar bu ne acaba buzluktan çıktı

nnurrcann

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
410
202
23
Akşam için ne yapabilirim diye bakarken bunu gördüm sizce ne nasıl yapabilirim kayınvalide vermişti ama şuan arayıp soramam

Eklentiler

• 21164E6B-4984-4869-AD2F-D82C8F5554D8.webp
    21164E6B-4984-4869-AD2F-D82C8F5554D8.webp
    82,8 KB · Görüntüleme: 99
Türlü gibi gozukuyor.

Sogan kavurup bunu icine atin az da su ekleyin.

Yani çiğ gibi duruyor, soğan birazcık da sarımsak kavurup o poşeti ekleyip pişirebilirsiniz bence, duruma göre su eklenebilir, sebzeli yaz yemeği tarzında yanına da yoğurt pilav gider diye düşünüyorum ☺️
Çok teşekkür ederim akşama yemek çıktı o zaman 🫠

Bilemedim ya közlenmiş gibi de duruyor

Közleme ile kızartma ya benziyor gibi vereceğim tarifi ikisinde de kullanabilirsiniz.

Soğanlari iri iri doğrayın,sarımsakla aynı şekilde,kavurun içine 1 tatlı kaşığı salça ve biraz domates ekleyin kavurun sonra içine sebzeleri atın bir tür çevirin kapatin tuz, pul biber atın en son maydanoz dograyin.

Közleme ile kızartma ya benziyor gibi vereceğim tarifi ikisinde de kullanabilirsiniz.

Soğanlari iri iri doğrayın,sarımsakla aynı şekilde,kavurun içine 1 tatlı kaşığı salça ve biraz domates ekleyin kavurun sonra içine sebzeleri atın bir tür çevirin kapatin tuz, pul biber atın en son maydanoz dograyin.
Çok teşekkür ederimm🫠

Back
X