hanımlar bugun başıma bir olay geldi sizle paylaşmak istiyorum

melina1

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
1.039
1.463
333
İstanbul
evde ders çalışırken telefon çaldı annem açtı anneme emniyet müdürü olduğunu pkk örgutu kimlik bilgilerinizi ele geçirmiş ve kredi kartları yapmışlar ,iş bankası ak bankasında hesaplarınız varmı diye sormuş adam konuşurken arkadan siren sesleri telsiz sesleri geliyordu annem kortku telefonu bana verdi adam bu sefer aynı şeyleri bana söyledi ısrarla banka hesaplarımda para varmı sorup durdu bende yok dedim buseferde hanfendi dalgamı geçiyorsunuz şimdi oraya geliyorum dedi bu açıkça dolandırcılar çetesinden arandım para yok deyince kandıramayacağını anladı sizi bilgilendirmek amaçlı söylemek istedim bu örgüt insanların tiriliyonlarca parasını dolandırmış sakın ha emniyetten arıyorum diye sizden para talep etmeye çalışanlarıkimlik bilgileri almaya çalışanları hemen polise haber verin hiç bir polis mensubu para falan telep etmez hatta savcılığa suç duyurusunda bulunun .Ben bu mesajı insanlık namına yayınladım olaki belki bazı kimselerin haberi yoktur

Son zamanlarda bu yöntem çok sıklaştı pislik herifler. Benim de teyzemi 3 kere aradılar her defasında cevap vermeden suratlarına kapadı. Büyük geçmiş olsun.

iyi yapmışsın
her hafta bi kaç defa çıkıyor böyle haberler, insanlar halada inanıyor, hatta geçen prof. un biri gerçek polise inanmamış, bunlara inanmaya devam etmiş, zor ikna etmişler

Bu çete kaç kişiyi kandirdi bu yolla.Bende televizyonda bir kaç kere duymuştum. Müge Anlı da defalarca madurlar çıktı anlattı. Sakın kimse inanmasin böyle dolandırıcılara
Geçmiş olsun ucuz atlatmissiniz.

Nice kimseleri kandirmislardir bunlar. Allah fırsat vermesin bilinçli olmak gerek. Dikkat etmemiz gerek.

Beni de aramıştı bir adam. Emniyettenmiş, babam ifade vermiş ama ifadesinde eksik varmış. Ben avukatım diyince demek avukatsınız, ekip yolluyorum şimdi evinize dedi :) ben de yolla bekliyorum dedim, kapattı suratıma

Ama bunlara inanan da yok değil. Dikkatli olmakta fayda var.

PKK mi kaldi artik ya, hepsi Suriye'den kacti Terorizm ISID i gorup taniyincaya kadardi, simdi multeci kampina siginma derdindeler. Yazik kimin cocuguysa diyorum.

Sizi aradıkları numarayı savcılığa verseniz daha iyi olur aslında hemen olmasada mutlaka çözülür.

hanımefendi yaşlı haberleri takip etmeyen insanlar bile var insan boşluk anında kanabilir herkez olmasada kiminin başına gelebilir

ya cok büyük konusuyorum
bu salakca seye insanlar nasil kaniyor gercekten hic anlamiyorum
keske benide arasalar ne icimi dökerim valla

kesinlikle öyle çözülürdu ama benden para alamadılar sanırım içeri atmazlardı turkiyedeki kanun boşluklarından yararlanıyorlar içeri girip bazılarını sonradan serbest salıyorlarmış haberleri okdugumdan öyle anlıyorum

ev teli aradılar numara gözukmuyordu o nedenle polisi aradıgımda numarayı veremedim ama savcılıga verilirse telefon kayıtlarından numara ortaya çıkıyor

Ya resmen şikayet etmeyin diye emniyetten ariyorlar görünümü vermisler. Polisi arayin ve bunlarin kökünü kurutalim artik. Hemen arayin ve o numarayı bulup incelesinler. Hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…