• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar bugun başıma bir olay geldi sizle paylaşmak istiyorum

Bir kere beni de aramışlardı öyle telsiz sesleri falan emniyetten arıyoruz dedi ben de yok ya bende yedim dedim kapattım :27:

Beni 155 aradı bee. Nasıl becerdiler onu anlamadım ama numarayı görünce bi anormallik olduğunu anladım. Aynı hikaye yok pkk yok kredi kartı bilmem ne.dedim hangi karakoldan arıyorsunuz, x karakolu dedi. Tamam benim eşim de o karakolda siz kapatın ben ona yönlendireyim sizi dememle suratıma kapandı telefon. Ama kanan çok. Babamın elinden zor almıştım telefonu.

Öncelikle geçmiş olsun.
Bu dolandırıcılara dikkat edilmesi konusunda pek çok haber yapılmasına rağmen inanıp dolandırılan insanlar var maalesef hala.

Beni 155 aradı bee. Nasıl becerdiler onu anlamadım ama numarayı görünce bi anormallik olduğunu anladım. Aynı hikaye yok pkk yok kredi kartı bilmem ne.dedim hangi karakoldan arıyorsunuz, x karakolu dedi. Tamam benim eşim de o karakolda siz kapatın ben ona yönlendireyim sizi dememle suratıma kapandı telefon. Ama kanan çok. Babamın elinden zor almıştım telefonu.
Kurdukları bir program varmış,o programı kullanarak 155 ten arıyorlar gözüküyormuş.Emniyet bununlada ilgili açıklama yapmıştı,155 sadece ihbar hattı sadece vatandaşlar arıyAbilir,polisler 155 ten Arıyamaz çünkü öyle bir numaradan aramak mümkün değil demişlerdi,sabit hattan arama yapabilirlermiş sadece,gazetede okumuştum.

korku imparatorlugunun sonucu bunlar...

barlarda yaka paca insanları polis kıyafetleri icinde alıp, organ mafyasının eline dustuklerini biliyor musunuz?

Benide aradılar emniyetten arioruz die ama şanslarına emniyetin önündeydim. Bir saniye bekleticem dedim. Içeri girdim bir memura telefonda bir dolandırıcı olduğunu soyledim. Telefondaki adama beyfendi ben şu an emniyetteyim burdaki görevliyle görüşün dedim hanimefendi dalgami geciorsunuz falan dior hala memura verdim telefonu adam ben xxx ilcesi emniyet memuru bilmem kim siz hangi subedesiniz sicil numaraniz ne dedi. Pat die kapattılar. Numarayı verdim falan ama tabi numaralarda hemen silinior değiştiriliyor ama baya korkuttun ben benm dolandiriricilari:-D:-D

Bir kez de anneme denk gelmişti emniyetten arıyoruz falan diyorlar.Bir de arkaya fon koymuşlar akıllılar polis telsizleri falan.
Baktım anneme bişeyler sormaya başladılar annemden aldım teli direk sizi savcılığa vereceğim dedim "tamam abla kapat kapat" dedi :KK45: ben kapatmadan kendi kapattı.

Benide aramışlardı eşim komiser dedim onunla görüşüm dediğimde hemen kapattılaBenide aramışlardı eşim komiser dedim onunla görüşüm dediğimde hemen kapattılaBenide aramışlardı eşim komiser dedim onunla görüşüm dediğimde hemen kapattılaBenide aramışlardı eşim komiser dedim onunla görüşüm dediğimde hemen kapattılar

bu konuda adliyeye cok olay geliyor artık bizim çalıştığımız hakimler bile arayanların bu insanlara buyu gibi bişi yaptıklarına inanıyorlar...
bizim milletimiz telaslı telefonda onu da tabi ki kullanıyorlar sanıyorum. bizim bir arkadaşımızı aramışlar ben hakimim demiş arayan, bizim arkadaşta aaa hakim bey ben adliyedeyim deyince çat diye kapatmış telefonu...
bilmediğiniz numaraları açmayın bence. bir de banka subelerinde az da olsa parası olanlar müşteri temsilcilerine haber bıraksınlar. gerçi artık onlar da bu konulara dikkat eder oldular bi kaç olayda bankacı ödeme yapmamış telefonla konuşarak gelen müşterisine ve böyle parayı kurtardılar, bi tanesinde de karsı tarafın hesabına bankacı bloke koydurdugu için kurtarmışlar. yani aslında bu konuda yapabilecek bir çok sey var .
kazasız belasız atlamışsınız geçmiş olsun.

Böyle arayanlara inanan var mı ya diyecektim ki aklıma Prof. Dr. Canan Karatay geldi :)
Gülesim geliyor yahu

Bir aile dostumuz var kendisi 80 e yakın rahmetli eşi İstanbul eski başsavcısı. Onu da aramışlar " arama izniniz var mı varsa buyrun gelin benim kocam eski başsavcı siz kime çattınız haberiniz yok!" demiş adamlar vınnnnnnn :)

Back
X