Seven insan bu şekilde yapmaz zaten önce seni sevmediğini kabullen gerisi hallolur. Acaba seviyormu ki deme sevse bu şekilde olmazdı arama sorma kendine başka uğraşlar bul unutuluyor merak etmeKendimi affettirmeye çalıştığım eski sevgilim vardı. Ben 1 hafta uğraştım ama affetmedi.dun annem onu aramış benden gizli. Oğlum demiş bu kız bukadar üzülüyo hatasını anladi sana dönmek istiyor sen niye bu kadar inat ediyosun demiş.1 ay öncesine kadar hala istiyodun simdi ne değişti falan demiş.cocukta güvenim kırıldı demiş.annem seviyomusun demiş oda bilmiyorum demiş. 2 ay sonra gelebilirim sizin şehre sizi görmek icin demiş çocuk. Annemde inşallah demiş kapatmışlar. Bana sabah söyledi annem.neden yaptın dedim.eriyosun önümde dedi.bigun gelirmiş dedi.kendimi çok kötü hissediyorum.allah askina nasıl düzelicem. O hayatına devam ediyo çevre yapmış. Yeni kız kankalari olmuş mutlu.bense hergun eksiliyorum. Yardım edin lütfen napmaliyim bundan sonra.
Gercekten inanilmaz yararli bir tavsiye olmusGiden gitsin sen şarkılar söyle içinden boşver.
Kendimi affettirmeye çalıştığım eski sevgilim vardı. Ben 1 hafta uğraştım ama affetmedi.dun annem onu aramış benden gizli. Oğlum demiş bu kız bukadar üzülüyo hatasını anladi sana dönmek istiyor sen niye bu kadar inat ediyosun demiş.1 ay öncesine kadar hala istiyodun simdi ne değişti falan demiş.cocukta güvenim kırıldı demiş.annem seviyomusun demiş oda bilmiyorum demiş. 2 ay sonra gelebilirim sizin şehre sizi görmek icin demiş çocuk. Annemde inşallah demiş kapatmışlar. Bana sabah söyledi annem.neden yaptın dedim.eriyosun önümde dedi.bigun gelirmiş dedi.kendimi çok kötü hissediyorum.allah askina nasıl düzelicem. O hayatına devam ediyo çevre yapmış. Yeni kız kankalari olmuş mutlu.bense hergun eksiliyorum. Yardım edin lütfen napmaliyim bundan sonra.
mesele neKendimi affettirmeye çalıştığım eski sevgilim vardı. Ben 1 hafta uğraştım ama affetmedi.dun annem onu aramış benden gizli. Oğlum demiş bu kız bukadar üzülüyo hatasını anladi sana dönmek istiyor sen niye bu kadar inat ediyosun demiş.1 ay öncesine kadar hala istiyodun simdi ne değişti falan demiş.cocukta güvenim kırıldı demiş.annem seviyomusun demiş oda bilmiyorum demiş. 2 ay sonra gelebilirim sizin şehre sizi görmek icin demiş çocuk. Annemde inşallah demiş kapatmışlar. Bana sabah söyledi annem.neden yaptın dedim.eriyosun önümde dedi.bigun gelirmiş dedi.kendimi çok kötü hissediyorum.allah askina nasıl düzelicem. O hayatına devam ediyo çevre yapmış. Yeni kız kankalari olmuş mutlu.bense hergun eksiliyorum. Yardım edin lütfen napmaliyim bundan sonra.
Bsjsnnkzksn bazı şeyleri hafsalam almayınca süreyya hanımın muhteşem değişimi kıvamında tavsiyelerim oluyorGercekten inanilmaz yararli bir tavsiye olmus
Rahat bıraksana çocuğu takıntılı gibi annenle düşmüşsünüz peşine.Kendimi affettirmeye çalıştığım eski sevgilim vardı. Ben 1 hafta uğraştım ama affetmedi.dun annem onu aramış benden gizli. Oğlum demiş bu kız bukadar üzülüyo hatasını anladi sana dönmek istiyor sen niye bu kadar inat ediyosun demiş.1 ay öncesine kadar hala istiyodun simdi ne değişti falan demiş.cocukta güvenim kırıldı demiş.annem seviyomusun demiş oda bilmiyorum demiş. 2 ay sonra gelebilirim sizin şehre sizi görmek icin demiş çocuk. Annemde inşallah demiş kapatmışlar. Bana sabah söyledi annem.neden yaptın dedim.eriyosun önümde dedi.bigun gelirmiş dedi.kendimi çok kötü hissediyorum.allah askina nasıl düzelicem. O hayatına devam ediyo çevre yapmış. Yeni kız kankalari olmuş mutlu.bense hergun eksiliyorum. Yardım edin lütfen napmaliyim bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?