Hanımlar burası da benim evim....

evinizi çok begendim. güle güle oturun. yalnız bir sey söylemek isterim: ben olsam mutfağa daha büyük bir L koltuk gibi birsey alır daha genis bir yasam haline dönüştürürüm. cünkü alan gayet geniş ve ferah, masallah:)

teşekkr ederim sağolun.aslında mutfaktaki koltuğum gayet büyük yerini dolduracak kadar en azından... fakat fotoğrafta nasıl bu kadar küçük b köşe takımı gbi kalmış anlamadım bende :)

çok beğendim,tam benim tarzım.Çok asil ve sade.İnanın fotograflara tek tek gülümseyerek baktım.Allah güle güle oturmayı nasip etsin size

muhtesem.. ne kadar zevklisiniz eviniz çok güzel masallah, Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin çok zarif ve asil. gercekten çok çok güzel

bayıldım vallahi...ev geniş ferah olunca eşyalar daha bi güzel görünüyor gerçekten..tertibiniz muhteşem...sadeliği döktürmüşsünüz..:) bende sadeci biriyim...inşallah benimde hayırlı geniş bi evim olur...huzurunuz olsun da önemli olan bu...

güle güle oturun canım evin çok güzel çok şık döşenmiş oturma odasının markası ne acaba bende koltuklarımı ya değiştircem ya da kılıflarını bakalım fiyat araştırması yapıyoruz

canım evin çokkk ama çokkk güzell.. ev de güzel, dekorasyon da güzelll.... Güzel günlerde oturun. mutlu huzurlu olunn.

bebegınle saglıcakla otur ınsallh

ben suan 135 metre kare bır evde oturuyorum

160 m2 bır ev aldık henuz bıtmedı

bı balkonu var ve balkonumz 12m2 olcak köse balkon

ben ev kucuk mu acaba dıye dusunuyorum

senın evın cok guzel

eşyalarda cok guzel zevklısin

tavanlar sanırım asma tavan eger tavanlarıda eklersen modellını görmüs olurum fikir olur bana oturma odama ve salonuma asma tavan yapılacak bırde kilerim olacak ınsallh

kıızmn bır odası vardı daha dogrusu benım genc odamdı kııma uyarladım nasıp olursa onu kılerıme bodruma parcalayacagım kıızma beyaz bır oda almayı palnlıyorum senınkını cok begendımm

tekrar gule gule otur

merhaba, eviniz çok ferah çok beğendim. fakat birkaç eleştiride bulunmak istiyorum müsadenizle..
öncelikle mutfağınızdaki köşe takımını beğenmedim. o kadar geniş bir mutfakta küçücük kalmış. daha büyük bir köşe takımı olabilirdi.
girişteki sarı çerçeveli ayna çok şık. fakat altına koyduğunuz süsler aynanın sanki kalitesini almış götürmüş, basitleştirmiş.
çok güzel bir ev, güle güle oturun...

Çok güzelmiş eviniz. :)
Bebek odasında ki dolabı ve mutfağı çok beğendim.
Güle güle oturun,mutlu mesut. :)

begeni ve yorumlarnz ıcın hepinze tekrardan tesekkur ederm eleştirleri dkkate aldım:) evim su an cok daha farklı degısıklıkler yaptım.ayna altındakı objelere gelınce de haklısınz fakat ınsanlar hedıye getırıyorlar baslarda atıyordum b sonrakı gelıslerınde hedıyelerını sorduklarında mahcup oluyordum :) sımdı mecburen renklerı uyan köselerde kullanıyorum istemesem de....

Öncelikle evinizde güle güle oturun, mutlu günler geçirmenizi dilerim..

avangart/modern benim çok tarzım sayılmaz ama bebek odasına bayıldım:-) kızım olsaydı ben de sizinkine benzer bir oda almayı planlıyordum ama erkek oldu:-)

müsadenizle naçizane birkaç tavsiye: mutfağınız o kadar büyük ve ferah ki, o köşe takımı yerine ortaya yuvarlak güzel bir masa bile koyabilirdiniz, masa çok küçük ve anlamsız kalmış o köşede..

misafir odasında yemek masası bölümündeki tablo çok yukarı asılmış, tablo asarken göz hizasında olmasına dikkat etmekte fayda var, daha hoş görünür..

antrede ayna altındaki vazo ve objeler çok gereksiz olmuş diye düşünüyorum..

bu arada oturma odanızdaki kanapelerin rengi de, modeli de çok güzel..eminim ki çok rahatlar..zaten oturma gruplarında amaç rahatlık olmalı bence, estetik sonra gelmeli..kanape+halı+tv sehpası çok güzel tamamlanmış..

tekrar iyi günlerde oturun:-)

Özellikle salona bayıldım, her şey çok şık görünüyor. Genel anlamda ferah ve şık olmuş allah kaza bela vermesin :)

Köylü ve zengin misiniz? Koca salonunuzda eşyaları duvara dayama çabası mı taşıyorsunuz? Ortada halı saha maçı mı oluyor? Yemek masasının yanındaki tabloyu tavana asmayı mı seviyorsunuz? Cevabınız evetse bu konuyu eviniz için örnek alabilirsiniz.
Bebek odanızı, oturma odanızı beğendim. Eviniz de güzelmiş. Güle güle oturun.

bebegınle saglıcakla otur ınsallh

ben suan 135 metre kare bır evde oturuyorum

160 m2 bır ev aldık henuz bıtmedı

bı balkonu var ve balkonumz 12m2 olcak köse balkon

ben ev kucuk mu acaba dıye dusunuyorum

senın evın cok guzel

eşyalarda cok guzel zevklısin

tavanlar sanırım asma tavan eger tavanlarıda eklersen modellını görmüs olurum fikir olur bana oturma odama ve salonuma asma tavan yapılacak bırde kilerim olacak ınsallh

kıızmn bır odası vardı daha dogrusu benım genc odamdı kııma uyarladım nasıp olursa onu kılerıme bodruma parcalayacagım kıızma beyaz bır oda almayı palnlıyorum senınkını cok begendımm

tekrar gule gule otur

Aaaa 160 m2 eve nasıl sığmayı düşünüyorsunuz?

Evini cok beğendim sadece mutfak masası biraz küçük kalmış.yukaridaki yorumlara takılma Mersin'i bilmedikleri icin herkes istanbul evlerine göre yorum yapıyor.bende Mersin'de doğdum büyüdüm evlendikten sonra istanbula gelince evlerin hem metrekarelerine hemde fiyatlarına sok oldum.mersinde 500 metre karelik bir villayı 500 milyara alabiliyorken burda 2trilyonu gözden çıkarman lazım.mersinin evleri buyuk.bizim kişlik evimiz 300 metrekareydi ve okadarda buyuk gibi gelmiyordu.yazligimiz 180 metrekareydi.ama fiyatlarda cok uygundu.ben orda küçük ev pek görmedim.bunun zenginlikle alakası yok.velevki oldu kime ne kimin ne kadar parası var nasıl doser.kotu niyetli olmamak lazım.

Evini cok beğendim sadece mutfak masası biraz küçük kalmış.yukaridaki yorumlara takılma Mersin'i bilmedikleri icin herkes istanbul evlerine göre yorum yapıyor.bende Mersin'de doğdum büyüdüm evlendikten sonra istanbula gelince evlerin hem metrekarelerine hemde fiyatlarına sok oldum.mersinde 500 metre karelik bir villayı 500 milyara alabiliyorken burda 2trilyonu gözden çıkarman lazım.mersinin evleri buyuk.bizim kişlik evimiz 300 metrekareydi ve okadarda buyuk gibi gelmiyordu.yazligimiz 180 metrekareydi.ama fiyatlarda cok uygundu.ben orda küçük ev pek görmedim.bunun zenginlikle alakası yok.velevki oldu kime ne kimin ne kadar parası var nasıl doser.kotu niyetli olmamak lazım.

cok tesekkr ederim..ınsanların böyle yorumlar yapmasına sasıyorum kı kac kere de aralarda belırttım ben durumu.bu kdr fesat ınsan ne ıcın var merak ıcındeyım..allah herkesı yuvasnda mutlu huzurlu etsn begenen begendıgını dıle getırır begenmeyen de begenmedıgını.bu kdr saldırırcasına yorumlar nıye... cok ılgınc

Back
X