Hanımlar çayın yanına öneri?

Frizya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
334
0
46
Konya
Merhaba hanımlar
Akşama iftardan sonra çaya gelecek misafirlerim var ve önemsediğim misafirler, kadın kadına olucaz, çocuklar falan
iftarın üzerine de cok bişey yenemez gibime geliyor ama çayın yanıda boş kalsın istemiyorum
bir börek birde ıslak kek yapsam sizce nasıl olur? ağır mı gelir?
yada çayın yanına ne yapabilirim tavsiyeniz var mı?
yardımcı olun kızlar lütfen :18:

Börek başlı başına ağır gelir zaten iftardan sonra. daha aparatif bi şeyler olmalı bence.

ı $Kakaolu-Islak-Kurabiye-43.webp $Kakaolu-Islak-Kurabiye-43.webp ıslak kurabiye çayın yanına güzel oluyor onemsedıgın mısafırlerse agır da bır kurabıye yapılabılır tok karnına gelen sadece caya gelen mısafır ıcın ben bunu yaparım bıde damla sakızlı tavuk gogsu hanı bırı cıkolatalı bırı sade

ıEki Görüntüle 484542 Eki Görüntüle 484542 ıslak kurabiye çayın yanına güzel oluyor onemsedıgın mısafırlerse agır da bır kurabıye yapılabılır tok karnına gelen sadece caya gelen mısafır ıcın ben bunu yaparım bıde damla sakızlı tavuk gogsu hanı bırı cıkolatalı bırı sade

ayrıca ikiside aksama yetişir bırgun beklemesıne de gerek yokt avuk gogsunu sımdıden yap kurabıyeyıde aksama yakın yapabılırsin kadayıflı muhallebide olur mesela

geçen gün arkadaşımdan bır tatlı öğrendım çok hafıf pudingli ve cok guseldı istersen dene
malzemeler:
2 paket vanılyalı pudıng
1 paket süt
1 paket vişne suyu
1 paket petibör bisküvi

önce vanılyalı pudıngın tekını süt ile yap borcama dok bıraz bekle bıraz katılaşınca bisküvelerşni koy üstüne tek kat..sonra dıger pudıngını Vişne suyu ile pişir ekşi ekşi süper oluyor..sakın ona süt koyma..onu bıraz beklet ılıkken bisküvilerin üstüne dök :) ıkı katlı renklı cok gusel oluyor ve cok hafif..üstünü hindistan cevızı pasta süsü ile süsleidm ben varsa çıkolata sosuda guzel olur..
afıyet olsun

Back
X