hanımlar degerime bakar msınız?

adetin 1 gün geçmiş bu değerin gayet güzel bence çok daha düşük değerlerle öğrenenler var hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

amin canım çok tşk ederim yüksek olunca tedirgin oldum biraz senin degerin kaçtı
yüksek olması düşük olmasındansa daha iyi bence sen öğrenmeden değerinin katlandığını gösteriyor,ben bir önceki ay düşük yapmıştım adet düzenim değişmişti yani o yüzden ne zaman adet olacağımı bilmiyordum 40 günü geçince test yaptım ilk 1401 çıkmıştı benim,ama adetim kaç gün geçmişti bilmiyorum

yüksek olması düşük olmasındansa daha iyi bence sen öğrenmeden değerinin katlandığını gösteriyor,ben bir önceki ay düşük yapmıştım adet düzenim değişmişti yani o yüzden ne zaman adet olacağımı bilmiyordum 40 günü geçince test yaptım ilk 1401 çıkmıştı benim,ama adetim kaç gün geçmişti bilmiyorum
hiç böyle düşünmemiştim çok sağol canım içim rahatladı

hiç böyle düşünmemiştim çok sağol canım içim rahatladı
Korkma canim icini ferah tut yuksek olmasi tabiki daha iyi acikcasi benim hic aklima bile gelmemisti neden yuksek diye dedigim gibi 801.4 cikmisti daha adetim gecikmeden hemde hatta dusuk olanlara neden dusuk acaba diye dusunmuyoda degilim :)

benim 3. gebeliğim 2si düşük oldu rabbim inş bunu sağlıkla hayırla kucağıma almayı nasip eder

Kizlar merhaba.benimde sat 26 temmuz ama ben erkenden ogrwndim gebe oldugumu idrar testiyle.pzt gunu yani dun kan verdim 241 cikti beta hcg atime daha 6gun va sizce deger normalmi

Kizlar merhaba.benimde sat 26 temmuz ama ben erkenden ogrwndim gebe oldugumu idrar testiyle.pzt gunu yani dun kan verdim 241 cikti beta hcg atime daha 6gun va sizce deger normalmi

Batin mi 26 si satin haziranda olmustur. Normal canim cok iyi masallah hadi gozun aydin

ecet cnm yanı 26 hazıranda en son adet oldum.adetıme 1 hafta kala beta hcg 241 cıktı.cok sukur allahıma.dualarım kabul oldu. su gebelık takvımını nasıl yapıoz

X