Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin degerin kaçtı cnm?Evet gayet iyi bencede arkadasinda dedigi gibi cok dusuk degerlerde ogrenenler var tebrik ederim
senin degerin kaçtı cnm?
yüksek olması düşük olmasındansa daha iyi bence sen öğrenmeden değerinin katlandığını gösteriyor,ben bir önceki ay düşük yapmıştım adet düzenim değişmişti yani o yüzden ne zaman adet olacağımı bilmiyordum 40 günü geçince test yaptım ilk 1401 çıkmıştı benim,ama adetim kaç gün geçmişti bilmiyorumamin canım çok tşk ederim yüksek olunca tedirgin oldum biraz senin degerin kaçtı
hiç böyle düşünmemiştim çok sağol canım içim rahatladıyüksek olması düşük olmasındansa daha iyi bence sen öğrenmeden değerinin katlandığını gösteriyor,ben bir önceki ay düşük yapmıştım adet düzenim değişmişti yani o yüzden ne zaman adet olacağımı bilmiyordum 40 günü geçince test yaptım ilk 1401 çıkmıştı benim,ama adetim kaç gün geçmişti bilmiyorum
çok teşekkür ederim cnmBenim de 32 ydi :)))) hayırlı olsun
Korkma canim icini ferah tut yuksek olmasi tabiki daha iyi acikcasi benim hic aklima bile gelmemisti neden yuksek diye dedigim gibi 801.4 cikmisti daha adetim gecikmeden hemde hatta dusuk olanlara neden dusuk acaba diye dusunmuyoda degilim :)hiç böyle düşünmemiştim çok sağol canım içim rahatladı
Kizlar merhaba.benimde sat 26 temmuz ama ben erkenden ogrwndim gebe oldugumu idrar testiyle.pzt gunu yani dun kan verdim 241 cikti beta hcg atime daha 6gun va sizce deger normalmi