hanımlar düşüncelerinizi merak ediyorum

Ben üniversitedeyken, sadece benim dönemimde 3 tane hoca, bizim fakülteden kızlarla evlenmişti. Şu an çocuklari kocaman oldu:))

Ama sen son sinif olmadigin icin cok da gözünde büyütüp bir sey bekleme bence. Zaten mantiği olan, kocaman bir adam, mesleğini tehdit edecek gizli kapakli bir ise kalkişmaz.

Bir arpa boyu yol gitmediyseniz, size karşı hisleri yok demektir.

Benim üniversitede bir hocam vardı.öğrencisinden hoşlanmış kızında kendi memleketinde sevgilisi var filan.hoca ne yaptı etti kızla evlendi.sevdikten sonra herşey mümkün
Keşke o da beni sevse. 1 sene kaldı okulun bitmesine. Seven şimdiye belli ederdi değil mi ? Sizce ? Ama içimde hep belkiler var :( sanırım okul bitene kadar bekleyeceğim

Ben üniversitedeyken, sadece benim dönemimde 3 tane hoca, bizim fakülteden kızlarla evlenmişti. Şu an çocuklari kocaman oldu:))

Ama sen son sinif olmadigin icin cok da gözünde büyütüp bir sey bekleme bence. Zaten mantiği olan, kocaman bir adam, mesleğini tehdit edecek gizli kapakli bir ise kalkişmaz.
Beklemeli miyim sizce. Artık yoruldum gerçekten bu belirsizliklerle. Ama şu an düşündüğüm hoca da olsa şimdiye dek açılmaz mıydı

Arkadaşlar gerçekten bir hoca açılır mı öğrencisine çok sevse bile? Yani ilk adımı kim atmalı.

Bir hoca öğrencisinden hoşlansa bile bunu dersine girdiği öğrencisine söylemezdi zira etik değil. Sevmek kötü ya da günah değil ama öğretmen-öğrenci ilişkisi çok hoş bir imaj çizmiyor. Kayırmaca, yüksek not verme, torpilli davranma... Artık adı ne olursa olsun, böyle bir durum olmasa bile, dışarıdan çok farklı görünür. O yüzden okulun bitmesini beklemelisin derim.
Ha dipnot olarak, bir arkadaşım hocasıyla evlenmiş. Adam okul bittikten sonra mı yoksa sonraki dönemlerde dersine girmediği bir zamanda mı tam emin değilim ama kıza açılmış. Kız hala hocam diye hitap ediyormuş :) Birbirlerini de çok seven bir çift üstelik.
İmkansız değil ama zamanı var sanki ;)

Bir hoca öğrencisinden hoşlansa bile bunu dersine girdiği öğrencisine söylemezdi zira etik değil. Sevmek kötü ya da günah değil ama öğretmen-öğrenci ilişkisi çok hoş bir imaj çizmiyor. Kayırmaca, yüksek not verme, torpilli davranma... Artık adı ne olursa olsun, böyle bir durum olmasa bile, dışarıdan çok farklı görünür. O yüzden okulun bitmesini beklemelisin derim.
Ha dipnot olarak, bir arkadaşım hocasıyla evlenmiş. Adam okul bittikten sonra mı yoksa sonraki dönemlerde dersine girmediği bir zamanda mı tam emin değilim ama kıza açılmış. Kız hala hocam diye hitap ediyormuş :) Birbirlerini de çok seven bir çift üstelik.
İmkansız değil ama zamanı var sanki :KK66:
Ne güzel :). Peki arkadaşınız belli etmiş mi? Yani demek istediğim işaret mi göndersem , anlasın mı acaba?

Ne güzel :). Peki arkadaşınız belli etmiş mi? Yani demek istediğim işaret mi göndersem , anlasın mı acaba?
Arkadaş ona hoca gözüyle bakmış yani bir şey hissetmiyormuş. Adam açılınca gelişmiş her şey :)
Bence okulun bitmesini bekleyin, ondan sonra açık açık söyleseniz bile bir sorun olmaz sonuçta mezun olacaksınız ;)

Soylemez fakat belli eder. Bakışı ilgileniyor olarak algılamayın

Arkadaşım sen iyi misin?
Neye dayanarak ilişkisi yok diyorsun, neye dayanarak adamdan bir adım bekliyorsun? Olmaz, bence çok saçma. Kendi kendine fazla kapılmışsın. Bir sürü öğrenci var, öyle bakışmakla, bakmakla falan olmaz ki bu işler.

Arkadaşım sen iyi misin?
Neye dayanarak ilişkisi yok diyorsun, neye dayanarak adamdan bir adım bekliyorsun? Olmaz, bence çok saçma. Kendi kendine fazla kapılmışsın. Bir sürü öğrenci var, öyle bakışmakla, bakmakla falan olmaz ki bu işler.
Ben bu soruyu sorarak sizin hayat tecrübelerinize dayanarak yardımcı olacağınızı bir yol göstermenizi istemiştim. Sizin söyledikleriniz de çok doğru. Koskoca adam, birşey hissetse mutlaka açık verirdi. Ama ben ona birşey hissediyorum ya, her bakıştan da etkileniyorum. Elinde değil :(

Bilmem ; belki diğer kızlardan farklı davranabilir, özel bir cümle kurabilir, bazen gördüğü yerde bahaneyle durdurabilir v.s.

Yas farki bu aralar okadar problem degilki kimse yasa basa bakmiyor ancak hocan olmasi sıkınti boyle bisey hiasetsede hocanin kendini tehlikeye atacagini sanmam boyle seyler onlarin meslegi icin riskk cunku

Sınıf arkadaşım hocamizdan hoşlanıyor du arkadaşım 19 hocamiz 28 yasindaydi Ünv okurken çıktılar Ünv bittikten sonra evlendiler

Ben bu soruyu sorarak sizin hayat tecrübelerinize dayanarak yardımcı olacağınızı bir yol göstermenizi istemiştim. Sizin söyledikleriniz de çok doğru. Koskoca adam, birşey hissetse mutlaka açık verirdi. Ama ben ona birşey hissediyorum ya, her bakıştan da etkileniyorum. Elinde değil :KK43:
Gencecik insansın, kendini heba etme böyle şeyler için. Sen ona karşı boş olmadığın için her şeyden bir anlam çıkarmaya eğilimlisin. Buradakiler de güzel gaz vermiş yani, başka durumları bilemem ama senin anlattığın kadarıyla senin bu adamla aranda bişey olması için elinde hiçbir şey yok, anlatabiliyor muyum? Neye dayanarak böyle saçma sapan gazlar veriyorlar da iyice aklını karıştırıyorlar anlamıyorum. Bazı yorumlar saçma ötesi. Lütfen onlara uyma, adam senden etkileniyor olsaydı elinde daha çok şey olurdu. Ben de üniversite öğrencisiyim, bir sürü hocam var. Hepsi sınıfa geldiğinde herkese bakar, herkesle göz teması kurar. Soruları yanıtlarlar, yardımcı olmaya çalışırlar falan... Yani, böyle. Farklı bir durum olsaydı zaten sen şimdi "bakış" meselesine takılmaktan daha da öteye gitmiş olurdun.

Hanımlar, lütfen arkadaşımızı yanlış yönlendirmeyin. Başka durumlardan örnek vermeniz neyse de gaz vermeyin, Bakışla makışla olmaz bu işler, o sınıfta sadece bir kişi yok ki, kim varsa hocalar ders anlatırken hemen hemen hepsiyle göz teması kurmaya çalışırlar. Yapmayın Allah aşkına, adamda birşey olsaydı bakışmaktan öteye geçmiş olurdu bu mevzu. Gaz verip de yanlış yönlendirmeyin, sonra üzülen taraf arkadaşımız olur.

Bilmem ; belki diğer kızlardan farklı davranabilir, özel bir cümle kurabilir, bazen gördüğü yerde bahaneyle durdurabilir v.s.
Ben hiç konuşamıyorum ki. O da aramızda pek muhabbet olmadığından yapmaz.

Gencecik insansın, kendini heba etme böyle şeyler için. Sen ona karşı boş olmadığın için her şeyden bir anlam çıkarmaya eğilimlisin. Buradakiler de güzel gaz vermiş yan
Gencecik insansın, kendini heba etme böyle şeyler için. Sen ona karşı boş olmadığın için her şeyden bir anlam çıkarmaya eğilimlisin. Buradakiler de güzel gaz vermiş yani, başka durumları bilemem ama senin anlattığın kadarıyla senin bu adamla aranda bişey olması için elinde hiçbir şey yok, anlatabiliyor muyum? Neye dayanarak böyle saçma sapan gazlar veriyorlar da iyice aklını karıştırıyorlar anlamıyorum. Bazı yorumlar saçma ötesi. Lütfen onlara uyma, adam senden etkileniyor olsaydı elinde daha çok şey olurdu. Ben de üniversite öğrencisiyim, bir sürü hocam var. Hepsi sınıfa geldiğinde herkese bakar, herkesle göz teması kurar. Soruları yanıtlarlar, yardımcı olmaya çalışırlar falan... Yani, böyle. Farklı bir durum olsaydı zaten sen şimdi "bakış" meselesine takılmaktan daha da öteye gitmiş olurdun.

, başka durumları bilemem ama senin anlattığın kadarıyla senin bu adamla aranda bişey olması için elinde hiçbir şey yok, anlatabiliyor muyum? Neye dayanarak böyle saçma sapan gazlar veriyorlar da iyice aklını karıştırıyorlar anlamıyorum. Bazı yorumlar saçma ötesi. Lütfen onlara uyma, adam senden etkileniyor olsaydı elinde daha çok şey olurdu. Ben de üniversite öğrencisiyim, bir sürü hocam var. Hepsi sınıfa geldiğinde herkese bakar, herkesle göz teması kurar. Soruları yanıtlarlar, yardımcı olmaya çalışırlar falan... Yani, böyle. Farklı bir durum olsaydı zaten sen şimdi "bakış" meselesine takılmaktan daha da öteye gitmiş olurdun.
Evet herşeyden anlam çıkarmaya meyilliyim biliyorum. Ama ben onunla konuşamıyorum ki bir muhabbet arasında birşey anlaşılırdı belki

Back
X