Gencecik insansın, kendini heba etme böyle şeyler için. Sen ona karşı boş olmadığın için her şeyden bir anlam çıkarmaya eğilimlisin. Buradakiler de güzel gaz vermiş yan
Gencecik insansın, kendini heba etme böyle şeyler için. Sen ona karşı boş olmadığın için her şeyden bir anlam çıkarmaya eğilimlisin. Buradakiler de güzel gaz vermiş yani, başka durumları bilemem ama senin anlattığın kadarıyla senin bu adamla aranda bişey olması için elinde hiçbir şey yok, anlatabiliyor muyum? Neye dayanarak böyle saçma sapan gazlar veriyorlar da iyice aklını karıştırıyorlar anlamıyorum. Bazı yorumlar saçma ötesi. Lütfen onlara uyma, adam senden etkileniyor olsaydı elinde daha çok şey olurdu. Ben de üniversite öğrencisiyim, bir sürü hocam var. Hepsi sınıfa geldiğinde herkese bakar, herkesle göz teması kurar. Soruları yanıtlarlar, yardımcı olmaya çalışırlar falan... Yani, böyle. Farklı bir durum olsaydı zaten sen şimdi "bakış" meselesine takılmaktan daha da öteye gitmiş olurdun.
, başka durumları bilemem ama senin anlattığın kadarıyla senin bu adamla aranda bişey olması için elinde hiçbir şey yok, anlatabiliyor muyum? Neye dayanarak böyle saçma sapan gazlar veriyorlar da iyice aklını karıştırıyorlar anlamıyorum. Bazı yorumlar saçma ötesi. Lütfen onlara uyma, adam senden etkileniyor olsaydı elinde daha çok şey olurdu. Ben de üniversite öğrencisiyim, bir sürü hocam var. Hepsi sınıfa geldiğinde herkese bakar, herkesle göz teması kurar. Soruları yanıtlarlar, yardımcı olmaya çalışırlar falan... Yani, böyle. Farklı bir durum olsaydı zaten sen şimdi "bakış" meselesine takılmaktan daha da öteye gitmiş olurdun.