Hanımlar düşünmekten başım çatlayacak bi' el atıverin

Yorumları okumadım.Okuyacağım şimdi.

Senin için de önemliymiş demekki yazmışsın.
Bunları önemseyen birinin kabul etmemesi lazım
Hayat görüşleriniz çok ayrı.
Sıkıntıya girersiniz bir araya gelince.
İnançsızlığa düştüğünde aranızda büyük sorun olur.
Dini konulardı,şuydu buydu..

Cok tesekkur ederim.
Kustahlik miydi, cildirmis miydi neydi anlamadim. Akli basinda koca adamin yapacagi seyler degildi yaptiklari.
Kolay karar veren biri degilim ama gorusmeye giderken cok dua ettim. Hayrliysa da degilse de uzamadan sonuclansin bana bir yol goster Allah'im dedim.
Belki de o yuzden oturur oturmaz sacmalamaya basladi.
Allah buyuk ben O'na biraktim Hayrlisi boylesidir insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
neler yaptı saçmalayacak peki. merak ettim..

Merhaba herkese mevzuyu uzatmadan konuya gireyim.

yaş kemale erdi 33 yaşını doldurdum 34 diyeyim içindeyim çünkü.
şimdiye kadar bir tek ilişkim oldu. mahvetti bitirdi zaten ondan sonra bir daha cesaretlenip kimseye evet diyemedim
evlilik görüşmelerim zaten içler acısı kahkahayla ağlanacak kadar abuk sabuk görüşmeler oldu ve görüldüğü üzere hiçbirinden bir sonuç alamadım.
bu günlere kadar geldim anlayacağınız.

gülünesi bir durum ama benimle tanışmak isteyen biri var şu aralar. yaklaşık iki aydır bir fiil kaçıyorum tanışmamak için (sebep: daha önce ki görüşme deneyimlerim + bu da olmayacak zaten kendimi neden yorayım ki düşüncesi)

en sonunda artık bahane edecek bir şey kalmayınca görüşmeyi kabul ettim daha doğrusu bir arkadaşımın nişanlısının arkadaşı bu adam. araya bizimkiler girdiler.

ama iki gecedir beni uyutmayan bir sıkıntım var o konuda yorumlarınızı istiyorum.

eş adayının iyi yönleri:
1- eğlenceli, sempatik bir adammış
2- oldukça zeki, okumayı araştırmayı seven biriymiş
3- merhametli ve yardımsevermiş. ihtiyacı olana koşarmış ve oldukça iyi huyluymuş
4- güzel bir mesleği var
5- oldukça temiz ve sevilen bir ailenin oğlu
6- aynı memleketin insanlarıyız, aynı kültürdeniz
7- tip olarak da normal insan evladı işte hani ısınayım dersen ısınması oldukça kolay

kötü yönleri: (hanımlar bu konudaki yorumlarınızı hassasiyetle yapmanızı rica ediyorum malum hassas konu kimseyi üzmeyelim)
1-dini yönden biraz zayıf, yani bayağı zayıf. Kur'an mealini okuyormuş, kafasına takılan konuları araştırıp cevap bulmaya çalışıyormuş ve söylediği şuymuş "bu iş bittiğinde iki taraftan birine düşeceğim ama hangi taraf bilmiyorum". Durmadan bir acaba ve neden soruları soruyor anladığım kadarıyla.
üniversiteye kadar ibadetlerini yapıyormuş eksiksiz, üniversiteden sonra hiçbir şey yok.

2- arada sırada, düğünde eğlencede de olsa "hadi içelim" dendiğinde "e hadi bakalım" diyen biriymiş. alkol alıyor yani.

bana gelince, ben kendi halinde bir insanım. elhamdülillah müslümanım, ibadet kısmında elimden geldiği kadar aksak gedik de olsa yapmaya çalışıyorum. alkol kullanmadığım gibi kullanılmasına da sıcak bakan biri değilim.

şimdi tüm bunlar benim kafamı aşure haline getirmiş durumda.
yaşım ilerliyor
anne olmak istiyorum
yuvam olsun istiyorum
bu adayın ilk kısımdaki özellikleri beni benden alsa da diğer mevzular yüzünden içimde kocaman bir korku var.
diğer yandan da armudun sapı, üzümün çöpü diyerek kısmetimi kendi elimle de kapatmak istemiyorum.
ben n'apayım hanımlar düşünemiyorum artık.

Teşşekkürler hepinize şimdiden

iyi yönlri güzelde kötü yönleri düşündürür hatta hayır cevabı verdirir evde de kalmış değilsin başka kısmetler çıkar kötü bi evliliktense beklemek daha iyi bence

Demek ki Mevlam kabul etmiş duanızı ki, gerçekten hemen görmüşsünüz gerçek yüzünü. Şu anda sıkıntı yaptığınız bir şey var mı peki?

İlk gün üzüldüm bayağı
Yani sen görüşmek için o kadar çabala sonrasında bunu yap oyun mu oynauyor vs diye
Şimdi iyiyim çok şükür

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yorumları okumadım.Okuyacağım şimdi.

Senin için de önemliymiş demekki yazmışsın.
Bunları önemseyen birinin kabul etmemesi lazım
Hayat görüşleriniz çok ayrı.
Sıkıntıya girersiniz bir araya gelince.
İnançsızlığa düştüğünde aranızda büyük sorun olur.
Dini konulardı,şuydu buydu..

Ben sonradan düşüneceğime başta gerekli gereksiz herşeyi düşündüm
Ama sağolsun benim düşündüğüme zerre değmedi
Din vs olayına girmek mümkün olmadı çünkü zerre mantıklı bir sohbet yapılamadı

neler yaptı saçmalayacak peki. merak ettim..
Hımmm
1-2 saat geç geldi zaten
2- grldiğinde sandalyeyi çekip oturdu rahatça en azından arkadaşlar özür dilerim geciktim vs demedi bile
3- nasılsınız iyi misiniz dahi demeden ben yokmuşum gibi arkadaşlarıyla günlük geyiğini yapmaya başladı
4- duble çay içmeme güldü "o ne öyle ya ahahahaha" şeklinde
5- eskstra dudak büzmeler, gözleri baymalar dalga mahiyetinde yani
6- ha bir de yurtdışında kıllandığı kafa yapıcı bitkilerden bahsetti. Türkiye de de yetişir mi ki acaba ne güzel olurdu dumanlı dumanlı oh filan dedi
7- en son ben geç oldu yarım saate müsaadenizi isterimben dediğimde. Yarım saati beklemey lüzum yok ohooo tavuk musunuz ben kendime başka planlar yapayım bari dedi eyvallah dedi ve gitti

Ay rahatlamissindir. Kurtuldun kararsizliktan :)
Şu an rahatım çok şükür :)

iyi yönlri güzelde kötü yönleri düşündürür hatta hayır cevabı verdirir evde de kalmış değilsin başka kısmetler çıkar kötü bi evliliktense beklemek daha iyi bence
Ah şu yaş ve çevre olmasa hiç umursamayacağım ama işte :17:

Ben sonradan düşüneceğime başta gerekli gereksiz herşeyi düşündüm
Ama sağolsun benim düşündüğüme zerre değmedi
Din vs olayına girmek mümkün olmadı çünkü zerre mantıklı bir sohbet yapılamadı

Hımmm
1-2 saat geç geldi zaten
2- grldiğinde sandalyeyi çekip oturdu rahatça en azından arkadaşlar özür dilerim geciktim vs demedi bile
3- nasılsınız iyi misiniz dahi demeden ben yokmuşum gibi arkadaşlarıyla günlük geyiğini yapmaya başladı
6- ha bir de yurtdışında kıllandığı kafa yapıcı bitkilerden bahsetti. Türkiye de de yetişir mi ki acaba ne güzel olurdu dumanlı dumanlı oh filan dedi
7- en son ben geç oldu yarım saate müsaadenizi isterimben dediğimde. Yarım saati beklemey lüzum yok ohooo tavuk musunuz ben kendime başka planlar yapayım bari dedi eyvallah dedi ve gitti

Şu an rahatım çok şükür :)

Ah şu yaş ve çevre olmasa hiç umursamayacağım ama işte :17:

Aman bence çok iyi olmuş. Biz dine yakınlığını düşünürken adam bi de kafa yapıcı bitki falan diyor. Sen en iyisi sadaka falan ver. Böyle bir adamdan kurtulduğun için.

Ya bi de bu alıntılarda benim yazmadığım mesajlar benim adımla çıkıyor. Neden acaba?

1-2 saat geç geldi zaten

bunu inadına yapmış gibi geldi. sizin bu düşüncelerini duymuş olabilir mi.
sizi kızdırmak amaçlı sanki.
.

Son düzenleme:
Ya bi de bu alıntılarda benim yazmadığım mesajlar benim adımla çıkıyor. Neden acaba?

Mobilden girince oyle oluyor
Normal sitede sikinti yok
Cok sukur elbette

bunu inadına yapmış gibi geldi. sizin bu düşüncelerini duymuş olabilir mi.
sizi kızdırmak amaçlı sanki..

Imkansiz
Korkularimi sadece burada yazdim kimseyle konusmadim

Back
X