Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gönderdiğiniz testte çizgiyi gördüm bende insallah bebislerimiz sağlıkla tutunur bende tup bebek yaptırdım hayırlısıyla sonucu bekliyorum![]()
Çizgiler silik fakat gayet belli oluyor . Kan testi verip netleştirin haberlerinizi bekliyorumMerhaba arkadaşlar, demin comfort marka erken gebelik testi yaptım. Reglime 2 gün var. İki testte 3 dakika içinde bu şekilde çıktı. Bu testin yanılma payı olabilir mi? Kan testine gitmeye korkuyorum. 3 yıldır olmuyor-du..Eki Görüntüle 3308720 Eki Görüntüle 3308716
Çizgiler silik fakat gayet belli oluyor . Kan testi verip netleştirin haberlerinizi bekliyorum![]()
Çizgiler silik fakat gayet belli oluyor . Kan testi verip netleştirin haberlerinizi bekliyorum![]()
Erken Gebelik testlerinde çok fazla pozitif çıkartan var evet ama sizin sanki gün gün artmış gibi duruyor yalancı pozitif olsa aynı siliklikte kalır yada silinirMerhaba arkadaşlar, demin comfort marka erken gebelik testi yaptım. Reglime 2 gün var. İki testte 3 dakika içinde bu şekilde çıktı. Bu testin yanılma payı olabilir mi? Kan testine gitmeye korkuyorum. 3 yıldır olmuyor-du..Eki Görüntüle 3308720 Eki Görüntüle 3308716
Erken Gebelik testlerinde çok fazla pozitif çıkartan var evet ama sizin sanki gün gün artmış gibi duruyor yalancı pozitif olsa aynı siliklikte kalır yada silinir
Yaaa çok tebrik ederimmmmBugün kan testi verdim. Beta 63 çıktı. Hamileyim![]()
Amin inş, teşekkür wderim.Yaaa çok tebrik ederimmmmrabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
![]()
Çok teşekkür ederim.Tebrikler
Bebek var gibi duruyor yaBu marka da yalancı çizgi gören var mı?
Aa çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsinBugün kan testi verdim. Beta 63 çıktı. Hamileyim![]()
Aa çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin