hanımlar eşinizin sevdiğiniz ve sevmediğiniz yanları neler ;)

eftelya2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.889
7.079
Mesela ben başlayım ;

Sevdıklerım : Kavga anında bagırıp çagırmaz ben konusurum o susar, kıbardır, duzenlıdır, temızlıge önem verir, çocukları çok sever ve iyi bir babadır, aileme ve cevreme karsı hep saygılıdır, benim kıyafetime-görüştüğüm insanlara-aile ilişkilerime karışmaz,iyi bir yol ve tatil arkadaşıdır,yemek aramaz, ütüsünü kendi yapar, evine bağlıdır hatta ev kuşudur desem yeridir, beni özgür bırakır (arada engel teşkil etmeye çalışır ama sözde kalır, ben bildiğimi yaparım)...

Sevmediklerim: Parasal konularda sorumsuzdur, yalan söyleme huyu var, duygularını belli etmez, hayatında olup bitenleri benimle paylaşmaz, ev işleri konusunda tembeldir, kafasına koydugunu yapar, yemek aramaz ama yemek seçer.

İkimizin ortak özelliği: Özgürlüğümüze çok düşkün olmamız, arada yalnız kalmayı sevmemiz, kendi çapımızda inatçı oluşumuz.

Neden o derseniz??? Öncelikle seviyorum, ikinci olarak beni kısıtlamaması benim için çok önemli bir etken.

Burada kendim de dahil hep eşlerimizden dert yanıyoruz yaa ama buna ragmen onlarla birlikte olmaya devam ediyoruz, kendimizi bir tartalım istedim :KK70:

Son düzenleme:
parayı fazla önemsemesini sevmiyorum
evine bağlı olmasını seviyorum (kessen bensiz adım atmaz bir yere )gerçi o da abartı

Sevdigim huylariiii... saymakla bitmez ama :p benim disimdaki herkese karsi inanilmaz sinirli ve gergin bir adam olmasina ragmen bana yeri geldiğinde kedi gibi olmasi. Hicbir hatayi/sorunu senin yuzunden diyerek bana yansitmamasi. Ev islerinde ciddi manada yardimci olmasi. (Buna birazdan sevmediklerimde de deginicem). Beni bugune kadar hicbir yerde kucuk dusurmeyip devamli yuceltmesini seviyorum. (Bu yuzden babasiyla sorun yasadi senin sozun gecmiyor muhabbetine, o derece) devamli takdir etmesine ise bayiliyorum. (Dun hazir sekerpare aldim su serbeti evde yapilandan, hayatımda yedigim en guzel sekerpare diye tutturdu)

Sevmedigim huylarina gelince de... beni markete ve pazara kesinlikle tek gondermeyisine kiziyorum. (Kisitlama icermiyor kaziklanacagimi dusunuyor, gezmeme karismayan adam markete karisiyor) ev islerinde evet yardimci evet, supurgenin ve butun mutfak duzeninin yerini bilir ama kendi corabinin hangi cekmecede oldugunu ogrenemiyor bi turlu her gun ona giyecegi donuna kadar vermek gorevim oldu. Kavga ederken ben bagirirken susar, tam sinirim gecer o bagirmaya baslar otomatikman kavgalari kazanir bide. Son olarak evdeki para idaresini bana birakmasindan cok rahatsizim, ondan daha musrifim cunku.

Sevdiğim huyu, bana bağlılığı sorumluluk sahibi olması sevgisini hep göstermesi
Sevmediğim huyu, küfrü

Şu sıralar kavgalıyız zaten.

En sevdiğim özellikleri; Sakin, uyumlu bir insan, çok yardım sever, her topluma girdiğinde takdir gören bir insan. Herkes tarafınsan saygı duyulan bir insan. çok iyi ve sorumlu bir baba hatta fazlasıyla. Ailesine düşkün dışarıda bir maça bile gitmez. Para onun için önemli değildir sadece mutlu bir evliliği olsun. Ağzımdan çıkan herşeyi yapar,

En Sevmediğim özelliği; Benim yaptığım her işe karışır eleştirir ve bazen ağır sözler söyler, her kavgada çocuk gibi küser, yatağı ayırır. Aşırı derecede rahatlığına düşkün ve uykuyu çok sever. Ve evde tüm kavgalar neredeyse eşimin dinç olmamasından sürekli uyumasından kaynaklanır.

Şu sıralar kavgalıyız zaten.

En sevdiğim özellikleri; Sakin, uyumlu bir insan, çok yardım sever, her topluma girdiğinde takdir gören bir insan. Herkes tarafınsan saygı duyulan bir insan. çok iyi ve sorumlu bir baba hatta fazlasıyla. Ailesine düşkün dışarıda bir maça bile gitmez. Para onun için önemli değildir sadece mutlu bir evliliği olsun. Ağzımdan çıkan herşeyi yapar,

En Sevmediğim özelliği; Benim yaptığım her işe karışır eleştirir ve bazen ağır sözler söyler, her kavgada çocuk gibi küser, yatağı ayırır. Aşırı derecede rahatlığına düşkün ve uykuyu çok sever. Ve evde tüm kavgalar neredeyse eşimin dinç olmamasından sürekli uyumasından kaynaklanır.
uyumak konusunda hepsi mi böyle acaba?

gerçi benim eşim sürekli araç tepesinde 3 gün şehir dışında ve uzak mesafe yol kat ediyor, eve gelir uzanır, haftasonu evdeysek tv falan ızlemıyorsa ya da oyun oynamıyorsa ps3 ten yada tabletten falan uyuklar, bır yere gıdecegızdır mesela bırazdan bırazdan bır bakarsın akşam olmus koca gün gider çöpe ya da bir iş yapacak on kere söylersiniz dayanamayıp sonra kendim yaparım ama kızamıyorumda fiziken çok yoruluyor iş dolayısıyla, buna yaş ve sigara faktörüde eklenince adama bir tembellik çöküyor :KK70:

uyumak konusunda hepsi mi böyle acaba?

gerçi benim eşim sürekli araç tepesinde 3 gün şehir dışında ve uzak mesafe yol kat ediyor, eve gelir uzanır, haftasonu evdeysek tv falan ızlemıyorsa ya da oyun oynamıyorsa ps3 ten yada tabletten falan uyuklar, bır yere gıdecegızdır mesela bırazdan bırazdan bır bakarsın akşam olmus koca gün gider çöpe ya da bir iş yapacak on kere söylersiniz dayanamayıp sonra kendim yaparım ama kızamıyorumda fiziken çok yoruluyor iş dolayısıyla, buna yaş ve sigara faktörüde eklenince adama bir tembellik çöküyor :KK70:

Valla bazen eşime nazarmı değiyor diye merak ediyorum. Evlendiğimizden beri der zaten bende nazar var diye:) İş stresi yol bunlarda hep yıpratıyor. Biz kadınlar onlardan daha güçlüyüz. Tek çocuğum var dün gece 12 geçiyordu yattığımda. Bi baktım eşim elinde kitapla olduğu yerde uyuya kalmış, zaten konuşmadığımız için dokunmadım bile :)

lütfen konularınızı ilgili bölümlere açınız. bdv ye ait olmayan konular açmayınız. yeri bulamazsanız editörlere sorabilirsiniz

Valla bazen eşime nazarmı değiyor diye merak ediyorum. Evlendiğimizden beri der zaten bende nazar var diye:) İş stresi yol bunlarda hep yıpratıyor. Biz kadınlar onlardan daha güçlüyüz. Tek çocuğum var dün gece 12 geçiyordu yattığımda. Bi baktım eşim elinde kitapla olduğu yerde uyuya kalmış, zaten konuşmadığımız için dokunmadım bile :)
benımkı gece erken uyumaz gece kusudur bırak otursun sabaha kadar, bırde huzursuz bacak sendromu var bazen ondan dolayı gece uykuları bolunuyor ama gunduz ( haftasonu) ve akşam hep ya uyku modunda ya da uzanır cekyata takılır saatlerce :KK70:

sevdiğim : çok güvenilir espirili..beni güldürmeyi çok sever :) gezmeyi çok sever..para hesabını iyi bilir..

sevmmediğim : biraz vurdumduymaz..dağınık..biraz sorumsuz..en sevmediğim lafı bakarız:KK14:

ortak özellikler : ikimizde inatçıyız..ikimizde gezmeyi çok severiz..yemek zevklerimiz aynı...birbirimizi çook seviyoruz...:KK200:

Hiç böyle yazmadım.
Yazayım bakalım ne çıkacak :)

Sevdiğim özellikleri:
Hiç bir kötü alışkanlığı yok. Evine inanılmaz bağlıdır. Bensiz gezmek gibi istekleri yoktur. Sorumluluk sahibidir.
Bir erkek olarak benden daha duzenlidir.
Ev işlerine yardım eder. Merhametlidir.
Bana göre çok sakindir. Kizdiginda en büyük tepkisi susmak, küsmek olur.
Çok esprilidir, bolca güldürür.
Aileme karşı iyi ve saygilidir.
Gözü çok yüksekte değildir aza sukretmeyi bilir. Küçük sürprizlerle gönül almayi bilir.
Baskı yapmaz, zorlayıcı değildir. Sabirlidir.

Sevmediğim özellikleri: Bazı konularda bencillik edebilir. Inatcidir ve saçma kısıtlamaları ile bogabilir. Ailesi kovsa da sövse de bir kenara atmaz. Inanilmaz hayırlı bir evlattır. Evet gereğinden fazla olduğu icin sevmiyorum bunu.
Ailesine karşı pasif kaldığı dogrudur.
Çabuk yorulur ve yorgunluk bahanesi ile usengeclik eder.

Ortak ozelliklerimiz:
Paraya ikimiz de hiç değer vermeyiz.

Çok arada kaldım şimdi ben.. Bu adam böyle işte ne gönülden iyi diyebiliyorsun ne kötü.. :KK14:

Eşimi çok seviyorum aşığım hala :KK200::nazar::KK200:
Evine bağlı çocuklarını çok seven bir baba ve beni incitmeyen mükemmel bir es bir daha dünyaya gelsem yine onu severdim ahirette de ayrilmayiz inşallah
Bir tek kötü tarafı var eğer beni aldatirsan seni asla bosamam tırnak makasiyla ufak ufak keserim her yerini hemen oldurmem diyor birazcık psikopat herhalde o_O
Allah korusun asla öyle bişey yapmam çok şükür Allah sasirtmasin ama bazen tirsmiyorum değil hani :KK17:

Sevdigim ozellikleri: cok merhametlidir, iyidir, gerekirse yemez bana yedirir, insanlara yardim eder. Evine baglidir, bana baglidir, hoslanmadigim seyleri yapmamaya ozen gosterir, evi dagitmaz, herkesle samimi olur, insancildir, herkesin kani hemen ona kaynar, dedikodudan nefret eder, kimsenin gunahini aciga cikarmaz, kimseye asla beni ezdirmez, laf soyletmez, koca kalpli guclu bir adam benim esim, onun yaninda cok guvendeyim. Bekarken babam dolayisiyla bana saygi duyarlardi, simdi de esim dolayisiyla her gittigim yerde saygi sevgi goruyorum cok sukur. Allah korkusu var, imanli, temiz, akca pakca kocam benim. Cok seviyorum onu, Rabbim basimdan eksik etmesin.

Sevmedigim ozellikleri: yemek yaptığımda eve tok gelir, yapmadigimda aç gelir..Aslinda bu onun hatasi degil, ben soylemiyorum yaptim ya da yapmadim diye :KK70::KK70:

Sevdiğim özellikleri bana ve çocuklarımıza bağlıdır, sorumluluk alır, merhametli ve duygusaldır, adildir. Çalışkandır.

Sevmediğim yönleri, dağınıktır, temizlikten anlar yardım eder ama kendi dağınıklığını toplamaz, gece geç uyur yatakta saatlerce haber okur , uykum geldi der bana ısrar eder gel diye o saatlerce haber okur ben telefon ışığından rahatsız olurum şimdi kapatcam 5 dk sonra diye diye saatler sürer ben de uyku gözlüğü takıyorum bu yüzden bu huyunu sevmiyorum, bazen çok konuşur ama gerçekten çok konuşur gevezedir yani, tv izlerken çok yorum yapar film diyaloglarını, haberleri kaçırırım bu yüzden, sakardır biraz da ha bir de yemek seçer işte en çok bu huyuna uyuzum

Sevdigim yonleri,
Cok merhametli yardimsever yufka yurekli birisidir bana yardim eder beraber yemek yapmak en buyyk zevkimiz ,hersey gozune batan kayinvalideme beni hic ezdirmez dahada benim karimla anlasirsan anlas anlasmazsan onuda alir giderim burdan demeyide esirgemez beni korur kollar parayi getirir bana verir herseyi ben bilirim bensiz bi is yapmaz bana yaptirmaz basinda bekletir bana bagimli yasior galiba
Sevmedigim ise, biraz daginiktir herseyini ben yapayim ister nazlanir sizlanir yaptirir surekli beni cagirir bazen bikiorum bu huyundan bbazen bu cagurmalari yuzunden bulasigi bile bi saatte yikadigim olur sinirlidir iki bagirir sonra sesi cikmaz tabi o zamanda susmayan benim siram gelir cokda yemk secer en cok bunu sevmem ben yarinki yemegi bugun aksam yemegini yapinca dusunmeye basliyorum bu yuzden biraz uzun oldi kusura bakmayin artik:-)

Sevdiğim özellikleri, merhametlidir, yedi yabancının çocuğu olsun onun için fark etmez. Çocukları sevindirmeyi sever. Beni el üstünde tutar, önceliklerime önem verir.Gün içerisinde üç ya da dört kez arar, sesimi duymak ister merak eder. İlgili bir kocadır. Gezdirmeyi, dışarıda yemeyi çok sever. Tarihi mekanlar onun vazgeçilmezidir. İkna kabiliyeti yüksektir. Konuşmayı çok sever, espri anlayışı kalitelidir. Dost meclislerinde, akraba toplanmalarında, etrafındakileri güldürebilen eştir, kuzendir, amcadır, dayıdır o. (yakın zamanda baba olursa çok daha sevdiğim bi özellik olacak: )

Sevmediğim özellikleri, sabırsızdır. Bir şey olucaksa hemen olsun.. Olmazsa hiç olmasın havasındadır. Çizgileri kesindir. Kıskançtır, kıskançlıktan boğulma derecesine getirir, ama sonra bir tatlı sözüyle herşeyi düzeltir. Sinirlidir, siniri aniden gelişir, sonrasında söner. Herkeste olduğu kadar bir sinir aşırı değil tabi ki.. Demem o ki en çok benim bitanemdir. Hayatımı adadığım tek insandır... Kocam benim, ilk yarim canımın yarısıdır...

X