Hanimlar evde kaldim bana bi el atin sevabina

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Zevkli, guzel giyinen,alimli hanimlardan yardim bekliyorum.
Ben uyudugum ve kendimi iyi hissettigim zaman kendimi guzel hissediyorum.enerjim yuksek oluyor.
Ama mutsuz oldugum uykusuz oldugum zaman cok cirkin oluyorum.erkek arkadasim yok.cunku ya biliyorum kizacaksiniz ama zeki de bi kadinim.yani yalan soyleyen birini aninda yakalarim ve yuzune vururum.sonra da sogurum.3 kurusluk akliyla yalan soyleyen tiplere tahammulum de yok.e bu yastan sonra geriye kalanlar da genelde bosanmis tutunamamis yalan soyleyerek bi seylere inandirma derdinde.ya da bana denk gelenler bu tarzdaydi.
Ben secemiyor da olabilirim.inanin tek kriterim nefes almasi.hic yakisikli olsun zengin olsun demiyorum anlasayim yeter.ama kimse bana bakmiyo.
Peki sizden ne istiyorum?
Nasil giyinmeli nasil durmali savcar ne renk olmali nerelere estetik yaptirmali? Stil sahibi koca bulmus hanimlardan mesaj bekliyorum🤭🤣

Estetik yaptıracaksanız, erkekler için değil kendiniz için yaptırın.
Bakım yapacaksanız, erkekler için değil, kendiniz için yapın.
Zevkli giyinecekseniz, erkekler için değil, kendiniz istediğiniz için yapın.

Yani zeki bir kadınım diye üstünü çizerek belirtmişsin konunda ama maalesef bu tarz bir mesaj içeriğinden ben ilişkiler hakkında çok ''zeki'' olduğunu çıkaramadım.

Zevkli guzel giyinen alımlı bi kadın mıyım cevreme sormak lazım ama gene de yanıt vereceğim sorunuza.

Memelere silikon taktırıyoruz önce.
Sonra hokka burun yaptırıyoruz.
Sonra kirpik takıyoruz.
Kasları gerdırıyoruz.
Popomuz tepsi popoysa onu buyuk göstercek yapay don kullanmaya basliyoruz.
Simdı estetıklerı hallettiysek, giyinmeye geldi sıra.

Memeleri bosuna sılıkonlatmadık dı mı, hemen dekolte Bı bluz en cafcaflısından.

Strec Bı pantolon veya tayt yapay don bosuna giymiyoruz sonucta.

Hah simdı sahtık sahbaz olduk, gelsin kısmetler.

Zevkli, guzel giyinen,alimli hanimlardan yardim bekliyorum.
Ben uyudugum ve kendimi iyi hissettigim zaman kendimi guzel hissediyorum.enerjim yuksek oluyor.
Ama mutsuz oldugum uykusuz oldugum zaman cok cirkin oluyorum.erkek arkadasim yok.cunku ya biliyorum kizacaksiniz ama zeki de bi kadinim.yani yalan soyleyen birini aninda yakalarim ve yuzune vururum.sonra da sogurum.3 kurusluk akliyla yalan soyleyen tiplere tahammulum de yok.e bu yastan sonra geriye kalanlar da genelde bosanmis tutunamamis yalan soyleyerek bi seylere inandirma derdinde.ya da bana denk gelenler bu tarzdaydi.
Ben secemiyor da olabilirim.inanin tek kriterim nefes almasi.hic yakisikli olsun zengin olsun demiyorum anlasayim yeter.ama kimse bana bakmiyo.
Peki sizden ne istiyorum?
Nasil giyinmeli nasil durmali savcar ne renk olmali nerelere estetik yaptirmali? Stil sahibi koca bulmus hanimlardan mesaj bekliyorum🤭🤣

Siz evlenmeyin. Kimsenin başını yakmayın.

Kimse bana gelmeyoooo

Bu tarz bir üslup erkekler tarafindan inanilmaz rahatsiz etici bulunur.

Akli basinda egitimli duzgun karakterli erkekler, bol makyajli, yapay, kendini zeki sanan ukala tiplerle vakit kaybetmez.

Stil sahibi bir koca bulmus biri olarak soyluyorum.

Boşanmış insanlar tutunamamis mi oluyor ? Sizin boşanmayacağınızın garantisi var mı?

Herkes evlenecek diye bir kaide yok. Siz evliligi aşkı hayat arkadasligini yapamazsiniz.

Bazi kizlar 3 defa evlenir bosanir da siz insanlari asagilayarak 1 kere bile evlenemezsiniz.

Tek bir soru soruyorum size,mutlu mu olmak istiyorsunuz yoksa hakli mı?
Tamam insan sarrafi olmak iyi güzel ama sürekli açık aramak,yalan yakalamaya çalışmak vs yorucu olmuyor mu cidden?
Tabi ki herşeye kanmayın ama bazı konularda tolerans gösterebilirsiniz mutlu olmak istiyorsanız.
Atıyorum adam kendisi/işi/maddiyat vb konularda abartıyor diyelim,he deyip geçmek var,bir de sen o maaşla bunları nasıl yapıyorsun ya yeme beni demek var.
Kendinizi karşınızdakinin yerine koyun,hiç mi abartmıyorsunuz bazen birşey anlatırken etkileyici olmak için yada süslemiyormusunuz söylediklerinizu az da olsa? Karşınızdaki de pat pat yüzünüze çarpsa açık arayıp,ne hissedersiniz? İyi hissedeceğinizi hatta bir daha o kişiyle bir arada olmak isteyeceğinizi sanmıyorum zira kimse istemez.
Bazen idare etmek gerek abartmadan tabi.

Zevkli guzel giyinen alımlı bi kadın mıyım cevreme sormak lazım ama gene de yanıt vereceğim sorunuza.

Memelere silikon taktırıyoruz önce.
Sonra hokka burun yaptırıyoruz.
Sonra kirpik takıyoruz.
Kasları gerdırıyoruz.
Popomuz tepsi popoysa onu buyuk göstercek yapay don kullanmaya basliyoruz.
Simdı estetıklerı hallettiysek, giyinmeye geldi sıra.

Memeleri bosuna sılıkonlatmadık dı mı, hemen dekolte Bı bluz en cafcaflısından.

Strec Bı pantolon veya tayt yapay don bosuna giymiyoruz sonucta.

Hah simdı sahtık sahbaz olduk, gelsin kısmetler.
Sen beni tarif etmissin bimdigin zaten🤣

Back
X