- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Dindirella
Youtubede bi talk showda kadın kullandığını söylemistı, internetten bakmıstım silikonlu gibiydiKesinlikle bir fotoğraf isteriz..Özellikle o yapay donu görmek isterim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Youtubede bi talk showda kadın kullandığını söylemistı, internetten bakmıstım silikonlu gibiydiKesinlikle bir fotoğraf isteriz..Özellikle o yapay donu görmek isterim![]()
Nasıl?Hic flort ettigimi hatirlamiyorum.bilmiyorum nasil.edilir
Cekici bikasinim dedigimde begenilmedim yasadim bunlari ben
Bunu ciddi olarak mı yazıyorsunuz gerçektenEşimin halasinin oğlu var olur mu :)
Var evet.ama yeterince guzel olsam kacmazlardi diye bi algim da var.Nasıl?
Belki sert tavırlarınız varsa insanlar bundan kaçıyordur ben olsam kaçarım gereksiz çıkışlar da dahil
Ya bilinclati temizletmek icin param.yok acikcasi inanmiyorum buna.evet enerjiye 6enilenmeye inaniyorum.ama bilincalti temizlenmesi hikaye geliyo banaTamam da öyle sadece dilde söylemekle olmaz, inanman lazim o enerjiyle dolman lazim
Yani ben bazi seylerin kisinin bilinclti yönlendirilmeleriyle de olustugunu düsünüyorum
Maddi imkanin varsa bilincalti temizligi yaptirsan yeni bir baslangic yapsan
Yani bilmem ne kadar inanirsin ama bazen bunlara ihtiyac vardir
Yaydiginiz enerjiyle alakali bir durum
Bu da sizin icinizle alakali
Amcasinin oglu da olur bana ne farkeder ya hu esinin nesi oldugu![]()
Ya evlenmek degil benim de derdim biri gelsin(ironi mironi degil)Valla zeki miyim bilmiyorum da oldukça sinsiyimdir
Fit olmak için çabalamam ama gereksiz bi özgüvenim vardır
Saçlara ombre yaptırdım ekstra bi özgüven daha geldi![]()
Birinden ayrıldım biri geldi ama bi türlü evlenemedim
Kavun misali sonradan kelek çıktılar
Sevgililiği aşıp evlenenlerden yol yordam bekliyorum asdfhj (ironidir)![]()
Evet evet bende bir yerlerde görmüştüm..Kullanan var mıdır acaba? Oturup kalkarken kaymıyor mudur?yada otururken kırlent hissi vermiyor mudur? :')))))Youtubede bi talk showda kadın kullandığını söylemistı, internetten bakmıstım silikonlu gibiydi![]()
Yumusak yumusak daha ne istesinlerEvet evet bende bir yerlerde görmüştüm..Kullanan var mıdır acaba? Oturup kalkarken kaymıyor mudur?yada otururken kırlent hissi vermiyor mudur? :')))))
Yeter ki nefes alsın..Ya evlenmek degil benim de derdim biri gelsin(ironi mironi degil)
Ben bosanmis bacin olarak evlenme bekarlik sultanlik demeye geldimZevkli, guzel giyinen,alimli hanimlardan yardim bekliyorum.
Ben uyudugum ve kendimi iyi hissettigim zaman kendimi guzel hissediyorum.enerjim yuksek oluyor.
Ama mutsuz oldugum uykusuz oldugum zaman cok cirkin oluyorum.erkek arkadasim yok.cunku ya biliyorum kizacaksiniz ama zeki de bi kadinim.yani yalan soyleyen birini aninda yakalarim ve yuzune vururum.sonra da sogurum.3 kurusluk akliyla yalan soyleyen tiplere tahammulum de yok.e bu yastan sonra geriye kalanlar da genelde bosanmis tutunamamis yalan soyleyerek bi seylere inandirma derdinde.ya da bana denk gelenler bu tarzdaydi.
Ben secemiyor da olabilirim.inanin tek kriterim nefes almasi.hic yakisikli olsun zengin olsun demiyorum anlasayim yeter.ama kimse bana bakmiyo.
Peki sizden ne istiyorum?
Nasil giyinmeli nasil durmali savcar ne renk olmali nerelere estetik yaptirmali? Stil sahibi koca bulmus hanimlardan mesaj bekliyorum![]()
Yoo belli bile olmuyo tavsiye ederimEvet evet bende bir yerlerde görmüştüm..Kullanan var mıdır acaba? Oturup kalkarken kaymıyor mudur?yada otururken kırlent hissi vermiyor mudur? :')))))
Ya bilinclati temizletmek icin param.yok acikcasi inanmiyorum buna.evet enerjiye 6enilenmeye inaniyorum.ama bilincalti temizlenmesi hikaye geliyo bana
Benim de derdim evlenmek.de degil hayatimda biri olsun istiyorumBen bosanmis bacin olarak evlenme bekarlik sultanlik demeye geldim
Geriye ne kaldı ya, Ali’yken Polat’a dönüşeceksiniz nerdeyse. Bana bu konuyu biraz abartıyorsunuz, sanki gerek yokmuş gibi geliyor ama siz bilirsiniz tabii. (Geçenki diş konunuzdan bu kanıya vardım)Dislerimi ve gozlerimi ve dudaklarimi yaptirtcam zati.olay bu degil oneri istiyorum.soyle yaptir bole yaptir diye.yoksa surekli bi parcami koyup beni tamamlayin degil derdim
Yooo hahaha ben olsam isterseniz kainat güzeli olun kaçardımVar evet.ama yeterince guzel olsam kacmazlardi diye bi algim da var.
Zevkli, guzel giyinen,alimli hanimlardan yardim bekliyorum.
Ben uyudugum ve kendimi iyi hissettigim zaman kendimi guzel hissediyorum.enerjim yuksek oluyor.
Ama mutsuz oldugum uykusuz oldugum zaman cok cirkin oluyorum.erkek arkadasim yok.cunku ya biliyorum kizacaksiniz ama zeki de bi kadinim.yani yalan soyleyen birini aninda yakalarim ve yuzune vururum.sonra da sogurum.3 kurusluk akliyla yalan soyleyen tiplere tahammulum de yok.e bu yastan sonra geriye kalanlar da genelde bosanmis tutunamamis yalan soyleyerek bi seylere inandirma derdinde.ya da bana denk gelenler bu tarzdaydi.
Ben secemiyor da olabilirim.inanin tek kriterim nefes almasi.hic yakisikli olsun zengin olsun demiyorum anlasayim yeter.ama kimse bana bakmiyo.
Peki sizden ne istiyorum?
Nasil giyinmeli nasil durmali savcar ne renk olmali nerelere estetik yaptirmali? Stil sahibi koca bulmus hanimlardan mesaj bekliyorum![]()
O kadar stresli bi is yapiyorum ve o kadar gerizekali insanlarla calisiyorum ki surekli hata yapip.uzerime atan.yani o insanlarlayken surekli tetikte olmak zorundayim. Hal boyleyken disil.enerji yayamiyorum.ben hep mucadele etmeliyim hep hayatim boyle gecti.mucadele.etmezsem sansi yaver giden bir tip.hic olmadim.belki eril eneejim yuksek bundan dolayi bilmiyorum.Yani neye inanirsan o gercek olur
Ben yaptirdim oradan söylüyorum
Bilinclati temizlenmesi zaten sihirli bir degnek degil, yine senin cabandir
bunlara inanmiyorsan o baska o zaman kendi enerjini kendin degistirip yaydigin isigi degistirebilirsin
Benim aklima sorun yoksa bu geliyor