Hanimlar evde kaldim bana bi el atin sevabina

koca bulunca ne olacak sanıyorsunuz?
Koca demeyelim bi ses bi nefes hayat arkadasi gibi düşün.sevgili olur dost olur bi güç yanimda.beni motive edecek biri.yaptiklarim icin destekleyecek arkamda duracak.haklisin diyecek biri.. cok sey istemiyorum ki niye olmuyo bilmiyorum

Koca demeyelim bi ses bi nefes hayat arkadasi gibi düşün.sevgili olur dost olur bi güç yanimda.beni motive edecek biri.yaptiklarim icin destekleyecek arkamda duracak.haklisin diyecek biri.. cok sey istemiyorum ki niye olmuyo bilmiyorum
Yasemin önce sen bul canım. Sonra bana bulalım el birliği ile. :KK71:

Zevkli, guzel giyinen,alimli hanimlardan yardim bekliyorum.
Ben uyudugum ve kendimi iyi hissettigim zaman kendimi guzel hissediyorum.enerjim yuksek oluyor.
Ama mutsuz oldugum uykusuz oldugum zaman cok cirkin oluyorum.erkek arkadasim yok.cunku ya biliyorum kizacaksiniz ama zeki de bi kadinim.yani yalan soyleyen birini aninda yakalarim ve yuzune vururum.sonra da sogurum.3 kurusluk akliyla yalan soyleyen tiplere tahammulum de yok.e bu yastan sonra geriye kalanlar da genelde bosanmis tutunamamis yalan soyleyerek bi seylere inandirma derdinde.ya da bana denk gelenler bu tarzdaydi.
Ben secemiyor da olabilirim.inanin tek kriterim nefes almasi.hic yakisikli olsun zengin olsun demiyorum anlasayim yeter.ama kimse bana bakmiyo.
Peki sizden ne istiyorum?
Nasil giyinmeli nasil durmali savcar ne renk olmali nerelere estetik yaptirmali? Stil sahibi koca bulmus hanimlardan mesaj bekliyorum🤭🤣
Emin olun kismet kader diyolarya sizi buluyor ben esimle internetten tanistkm olk bulusmamiz ve ben uyuyakaldım pijama ile gittim nerdeyse sifir makyaj bi gun önceden lazerim vardi makine tamirdeydi gidemedim biyiklarimi almadim usendigime nasil olsa almaz diye ve benim o halime asik olmuş görünce baskasi gorse hastalikli sanardibeni🙈

Emin olun kismet kader diyolarya sizi buluyor ben esimle internetten tanistkm olk bulusmamiz ve ben uyuyakaldım pijama ile gittim nerdeyse sifir makyaj bi gun önceden lazerim vardi makine tamirdeydi gidemedim biyiklarimi almadim usendigime nasil olsa almaz diye ve benim o halime asik olmuş görünce baskasi gorse hastalikli sanardibeni🙈
Cekicilik,enerji...bunun tüyle.müyle.ilgisi yok

İlk Evlılıgın neden bıtmıstı özel degılse?

yoo bence gayette çok sey istiyosun çunku oyle bi koca yok denecek kadar az 😁
bukadar toz pembe bakma evlilige o cok klas giyinen buram buram parfum kokan erkeklerde dahil hepsi daha evlendigin ilk gece yaninda firt firt gaz cikariyorlar klozet kullanmaktan bir haberler
iliskiye girmedikce duş almadikca donlarini bile gunluk degismiyorlar anasina babasina bacisina hic girmiyorum bak bu sadece koca adayinin gercekleri

Evde kaldım lafını kabul etmiyorum kadınlar alınıp satılan, rağbet görmediğinde evde kalan bir mal değildir. Siz kendinizi bu kadar değersizleştirirken başkasının sizi önemsemesini bekleyemezsiniz... Benimle evlenmek istediğini beyan eden kabul etmediğim için evde kalmışsın zaten diyen dallamaya "senin gibi bir gerizekalıyı nikah masasına oturtmayı başarı olarak görmüyorum zira senin gibi bir sığırla evli olacağıma senin deyiminle evde kalırım daha iyi dönde bir kendine bak çapulcu senin yüzüne kim bakmış" dedim engelledim... Bu lafı kim söylerse pişman ediyorum sizde kendinize söyletmeyin söylemeyin... Bu toplum 30 yaş üstü bekar kadınlara saygı duymayı öğrenecek.

Son düzenleme:
Yasemin canım bak başka kişilerinde sevabına ortak olcaksın. :halay: Çağırırsan geliriz valla. Halay çekeriz.
35 yasındakı bekarlar masası kurar bize yasemin, 35 ve ustu beylerle aynı masaya denk getirir hahahahahaha🤣🤣🤣 uyusursak Bı caya cıkarız🤣🤣🤣🤣

Back
X