Bakin ben zaten ben istemiyorum demiyorum ben istenmiyorum diyorum.itici yapiyor deme ki bu ozellikler.ama bunun yaninda tipim de itici bence.yoksa Turkiye gibi bi ulkede her kadinin bimalicisi varken benim 0 olmasi enteresan.cok cirkin bi kadin degilim onu belirteyim ama bi sey eksik tipimde.ne bilmiyorum.ya merve bolugur guzel bi kadin demi.duzgun de karakteri var gordugumuz kadariyla ama yalniz.o da mi cirkin hayir.ama eksik bisiy var iste.eril enerjiden tiptwn ziyade ote bisiy
Ah yasemin, her kadının alıcısı nedir ya. Onlar kim köpek ki bizi alacak. ortak paydada sevıpsayıp birbirimizi oyle sevgılı veya es olacagız. Erkek alacak kadın da gidecek durumu yok yani.
Bende yalnızım, ergenken markete tek gitmezdım. Ne o be tek basına deli gibi derdim.
Simdı heryerde tekim, nası buyuk konustuysam. Sinemada tek, cafede tek, yemek yerken tek. Bazen kahvaltıya gidiyorum gene tek. Bı sure sonra zevk almaya basladım.
MAGAZADA kiyafet denerken kapıda suratı asık hadi al da cıkalım diyen bi adam yok.
Sinemada ben hunharca gulup eğlenirken, gulusumu sorgulayan eglenmeyen adam yok.
Sevmedıgım sulalesıne mecburi saygı gösterirken kurdesen doktugum adam yok.
Yatarken yatagı babasından getırmıs gibi yayılan adam yok, capraz yatiyorum mesela.
Istedıgımı yiyorum giyiyorum. Istedıgım gıbı yasıyorum. Gelmısım 35 yasına, bundan sonra sadece huzur isterim saygı isterim diyorum. Ask kafasından ciktım. Bırkere asık oldum, guluslerımı soldurdu
Simdı tek kriterim saygı ve huzur. İkisi olursa zaten cok severim. Sevince de sevısırım
Yatagımın ustunde pıjamalarımla cekırdek yiyorum suan Sibel Can dinleyip. Adam olsa yatakta cekırdek yedırmezdı titiz salak.
Bak keyfine yanı ama ınsallah Karsına flört edecegin biri cikar kafa dengin olan.