Hanimlar evde kaldim bana bi el atin sevabina

O zamanlarda popülerdi facebook😊 ben 2013ten sonra kullanmaya başlamıştım dediginiz uygulamayı hic bilmiyorum ama kismet iste sizin vesileniz ole olmus😊

Evet aynen öyle valla bende anlayamadım bir anda nasıl değişti hayatım ama bir anda tabi olmadı 8 ay yazıştım ondan sonra buluştum eşimle sonrasında 2,5 sene sonra evlendik😊
Allah herkese hayırlı eş nasip etsin bu zamanda çok zor insan ne çıkacağını bilemiyor ...siz evlimisiniz?

Evet aynen öyle valla bende anlayamadım bir anda nasıl değişti hayatım ama bir anda tabi olmadı 8 ay yazıştım ondan sonra buluştum eşimle sonrasında 2,5 sene sonra evlendik😊
Allah herkese hayırlı eş nasip etsin bu zamanda çok zor insan ne çıkacağını bilemiyor ...siz evlimisiniz?
Yok değilim, 2ay once bi nisan attım, böyle kadersel karşılaşmalara cok inanıyorum, Allah dogru insanı cikarsin karsimiza😊

Bakımlı olmak ilk şart, sonrası güleryüz ve pozitiflik bu ikisiyle herkesi tavlayabilirsin ama tabi bakımlı olmak şart kaş bıyık kol tüyü falan olmayacak :KK53:

Zevkli, guzel giyinen,alimli hanimlardan yardim bekliyorum.
Ben uyudugum ve kendimi iyi hissettigim zaman kendimi guzel hissediyorum.enerjim yuksek oluyor.
Ama mutsuz oldugum uykusuz oldugum zaman cok cirkin oluyorum.erkek arkadasim yok.cunku ya biliyorum kizacaksiniz ama zeki de bi kadinim.yani yalan soyleyen birini aninda yakalarim ve yuzune vururum.sonra da sogurum.3 kurusluk akliyla yalan soyleyen tiplere tahammulum de yok.e bu yastan sonra geriye kalanlar da genelde bosanmis tutunamamis yalan soyleyerek bi seylere inandirma derdinde.ya da bana denk gelenler bu tarzdaydi.
Ben secemiyor da olabilirim.inanin tek kriterim nefes almasi.hic yakisikli olsun zengin olsun demiyorum anlasayim yeter.ama kimse bana bakmiyo.
Peki sizden ne istiyorum?
Nasil giyinmeli nasil durmali savcar ne renk olmali nerelere estetik yaptirmali? Stil sahibi koca bulmus hanimlardan mesaj bekliyorum🤭🤣
heh bir cop catanligimiz eksikti;)

Yok değilim, 2ay once bi nisan attım, böyle kadersel karşılaşmalara cok inanıyorum, Allah dogru insanı cikarsin karsimiza😊

Amin inşallah hayırlısı çıkar karşına 🤲
Bazen olmayınca gerçekten bizim hayrımız için olmuyor hatta ilerde bi zaman sonra insan iyiki olmamış demeye başlıyor
Allah geçmişi unutturacak kadar iyisini çıkarsın amin🤲💐

hakkinizda hayirlisi olsun, siz de evliligi deneyimlemis ve maalesef ki ayrilmissiniz.. klise olacak fakat mutsuz , huzursuz bir evliliktense; bekar olarak kalmak daha hayirlidir diye dusunuyorum. umarim en en yakin gunde diger yariniz olacak, yaslanabileceginiz adam karsiniza cikar.. mutluluklar diliyorum :)

Sağ elini kapat serçe parmağınla kalp çizginin arasında kalan kısımda 2.çizgi yoksa şansına küs 😅 bakın size bir bilgi vereyim doğum saatini biliyorsan natal haritana bak güneş gezegeni bulunduğu burcu terk etmeden kaç gezegen değiştirirse o kadar evlilik yaparsınız 😉

abim var bekar, kendisi ekonomist yurt disi ayagi vardir :) ehuehu ilgilenirsen dm :D

Sağ elini kapat serçe parmağınla kalp çizginin arasında kalan kısımda 2.çizgi yoksa şansına küs 😅 bakın size bir bilgi vereyim doğum saatini biliyorsan natal haritana bak güneş gezegeni bulunduğu burcu terk etmeden kaç gezegen değiştirirse o kadar evlilik yaparsınız 😉
Bulunduğu burcu terketmeden gezegen değiştirmesi ne demek? Güneş yengecte mesela

Bulunduğu burcu terketmeden gezegen değiştirmesi ne demek? Güneş yengecte mesela
güneş bulunduğu burcu terk etmeden önce kaç gezegen ile irtibat halindeyse o kadar sayıda eşimiz olur yani o kadar evlilik yapılır mesela yengeç burcu diğer burca geçmeden 1 dem fazla gezegen bulunduruyorsa evinde 2.evlilk göstergesidir ya da işte kaç gezegen ile irtibat halindeyse o kadar 🙃

Back
X